Jeg havde jo skrevet at jeg nok ikke skulle have denne pakke. Den udkom midt i november og koster 349 kr.

Jeg spiller og har aldrig spillet med de enkle pakker særskilt – men foretrækker at gøre brug af tingene sådan hen af vejen – alt efter hvilket spille humør jeg har på – sådan har det altid været uanset om det var Sims 1, 2, 3 eller 4 det handlede om.

Jeg er og har altid været glad for berømtheds pakken fra Sims 3 fordi den indeholdt en masse ting jeg kunne bruge i mit spil og til at bygge med og sådan er det også med Sims 4 pakken. Der er nogle gode ting med jeg kan anvende spil og bygge mæssigt.

Og da EA/Origin i forbindelse med Julen har sat den nyeste pakke ned til halv pris – ja så slog jeg til og købte den i går til 174.50. Jeg har gennem mine mange Sims spille år lært at det godt kan betale sig, at man venter lidt.

Det nyeste nabolag hedder Del Sol Valley – men jeg regner som sagt ikke med at jeg skal bruge det særlig meget – det er blot en udvidelse og et nabolag mine simmere kan besøge – men man ved jo aldrig hvad jeg kan finde på!

 

Loading