Martha Ligusterhaek har fået trillinger

2 piger og en dreng – Ann – Eva – og Ethan

Hun vælger at flytte til et 1 plans hus og med sig har hun sin trofaste Benhilda – og sin søster Johanna – som flytter med ind. Martha er på hjemme ferie med børnene – for der er nok at se til.

 

Faktisk er det så travlt at Martha og Johanna kun lige får lavet det mest basale – ellers er det trillingerne det handler om.

trillingerne er installeret i det nye hus

 

Johanna ankommer og får en varm modtagelse af Martha

 

Tiden går hurtig – Johanna er den der har mest flair for børnene. Martha er desværre optaget af sit arbejden hjemmefra – hun er glad og lykkelig for sine børn – men hun har ikke lige det der moderlige flair

Johanna i aktion

Johanna bader og leger med de små – mens Martha arbejder via computeren – og Benhilda spille 3. ben så godt hendes knogler formår det.

showtime
geniale gynger

 

Pludselig en dag er Ann – Eva og Ethan blevet tumlinger og breder sig mere og mere i huset. Benhilda rydder op og Johanna og Martha har sit at gøre med de 3 små.

tumlinger

Om natten er der forholdsvis roligt – for børnene er trætte og heldigvis sover de fint nok.

sover

 

Aktivitets bordet er godt i brug af trillingerne – her leger de allerbedst

leger

Disse 3 tøj dukker spiller også en markant rolle – i sær når opmærksomheden  ikke er tilstede  i form af Martha eller Johanna.

rollo. pjuske og fnuller spiller en markant rolle i trillingernes liv

 

Johanna vil gerne i gang med uddannelse – og hvad er mere nærliggende end at vælge undervisnings karrieren – så hun får job på “Den sorte skole for unge håbløse talenter”

Johanna på arbejde

 

(Jeg har med vilje skruet ned for baby og tumlinge livet – så derfor går tiden hurtigere)

Ann – Eva og Ethan er nu blevet børn – og dermed begynder skolelivet og forhåbentlig kan Martha snart vende tilbage på sit arbejde.

Hallo Ann det er sengetid

 

baby sengene er blevet udskiftet

 

Historien her har ændret meget karakter efter Martha fik sine trillinger – grundlæggende kommer jeg nok til at spille mindre nu – da jeg jo sådan set har opnået de mål jeg ville med Martha – hun blev astronaut og nåede at flytte 7 gange.

Jeg vil dog forsøge at lave nogle afsluttende afsnit – hvor mange det bliver ved jeg ikke lige nu – men følg med i næste afsnit.

 

2. afsnit.

På grund af nogle teknik problemer har jeg været nød til at flytte Martha, Johanna og trillingerne til et andet Danmarks nabolag – som det er lavet i den oprindelige form. Her har jeg også flyttet trillingernes far – Walt Waterlilly – samt hans bror Felix.

 

Her har jeg bygget et større 1 plans hus – som kan rumme hele familien.

Ethan, Ann og Eva er begyndt i skole. Hver dag hentes de af skolebussen og Johanna tager afsted til arbejde på samme skole hvor hun underviser. Martha er også startet på arbejde igen – det er stadig kun den ene dag i ugen – mandag – hvor hun arbejder til kl. 01 om natten. Johanna arbejder til kl. 14 og er derfor hjemme når trillingerne kommer fra skole. Johanna sørger for at de får mad og får lavet deres lektier. Når Martha er hjemme de følgende dage er det hende der tager over med børnene – at de får morgenmad før de tager i skole. Derefter ordner Martha lidt forskelligt i huset – og betaler regninger hvis der er nogen. Så tager hun ud og dykke eller dyrker sin træning. Hun arbejder også på computeren.

Når børnene er hjemme snakker hun med dem og ser til de laver deres skolearbejde.

Johanna – vil flytte – men dog blive i nabolaget, hvis Martha skulle få brug for hende. Hun siger til Martha at hun må se at få reddet trådene ud med Walt – for han har også ret til at se sine børn.

 

børnene er startet i skole
laver lektier
Ethan og Eva ser fjernsyn
Ann spiller

 

Martha snakker med børnene

 

Eva får et knus

 

Johanna flytter

 

familiens hus

 

Martha beslutter at tage Walt ind i billedet – den næste tid ringer de to en del sammen eller chatter over computeren. Følelserne opstår igen og Martha begynder for alvor at have tiltro til at det kan komme til at gå igen. Hun er også begyndt at tænke på at sige sit arbejde op og bare være der for familien. Hun har opnået en stor milepæl med sit arbejde – penge mangler hun ikke og det kunne være rart at drosle lidt ned – for det er hårdt at blive sendt ud i rummet.

Fører samtaler med Walt

 

Det er friheds dag – så Martha tager børnene med til stranden – her tilbringer de en meget varm dag – 32 grader siger temperaturen

på vej til stranden

 

Sidst på dagen trækker det sammen til uvejr og Martha og børnene tager hjem.

Da de kommer hjem er Walt dukket op – og han vil gerne blive siger han!

Walt flytter ind

Walt er tilbage

 

Siger Martha sit job op? Vil hun finde sammen med Walt? Og vil Walt passe ind i familien?

Så ja der kommer endnu et afsnit!

 

3. afsnit

 

Martha trives ikke helt med familie livet.  Hun elsker sin børn – men hun er arbejds narkoman og bruger alt for meget tid på computeren. Hun savner at træne og udvikle sig og derfor er det kun det mest nødvendige hun påtager sig med børnene.

Heldigvis er Ann, Ethan og Eva mønster elever – de klarer sig fremragende i skolen og har også fritidsinteresser de går op i.

Og Walt – ja han følger bare med som det tynde øl – han har ikke noget særligt stort forhold til sine børn – han er mest en slags legeonkel og passer grundlæggende ikke ind. Han holder meget af Martha – men det er ikke den store kærlighed hverken for ham som for hende.

I sin sparsomme fritid, dyrker Martha stadig sin træning, sin dykning – og hun vil ikke sige sit arbejde op. Trillingerne vokser til og de vil snart være teenagere – så kan der måske komme kostskole ind i billedet ??

Benhilda er sendt tilbage i sin kiste – hun gik for meget i vejen – ryddede børnenes mad op før de kunne nå at få noget og så hang hun ud i baren hele tiden. Hele natten igennem serverede hun drinks – eller drak dem selv med det resultat at hun skulle moppe pytter op hele tiden 😆

morgenmad
Martha dykker
Walt leger i sandkassen mens Ethan passer sine lektier
Martha træner kampsport
bagefter sover hun i soveposen på terrassen
Trillingerne på rulleskøjter
Martha er også med
Walt skyder til måls
og bliver overdænget af vandballoner
lørdags hygge med kage
Martha læser for Ann

 

Martha – det vil sige forfatteren  – har besluttet at hun forbliver i sit astronaut job. Trillingerne nærmer sig teenage alderen og Martha er kun lige blevet voksen – hun har således en del tid endnu med sit liv. Walt og Martha passer grundlæggende ikke sammen – dertil er de alt for forskellige – så måske skilles deres veje igen ?.

 

 

Opdateret 23/5-20

Alle gode historier får en ende – således også den her. Jeg har været gennem meget med Martha – først fra da hun endnu hed Julie Gladilåget – til hun i et anfald af lettere sindsforvirring (forfatteren) skifter navn til Martha Ligusterhaek (efter sin afdøde tante – som jo efterlod hende en formue)

Det var slet ikke meningen at Martha skulle stifte familie – det var igen et træk fra mine side – og som jeg kom til at fortryde – fordi hele ideen bag historien løb ud i sandet.

Nuvel – jeg stopper her – måske vender jeg tilbage til Martha senere – og her et sidste billede af hele familien.

 

Familien Ligusterhaek

 

4. afsnit – 9/6-20

Ehh ja jeg kunne jo ikke holde mig fra Martha og hendes familie. Vi er (hun og jeg) gået en masse igennem – først da hun hed Julie Gladilåget og senere da hun skiftede navn i en slags sindsforvirring 😆 da hun boede i Paradise Bay nabolaget – over til hun ved et “uheld” fra forfatterens side får sine trillinger.

 

Jeg vil prøve at forsætte historien.

Det er blevet efterår i Danmark og det ses og mærkes på vejret som er ret voldsomt ind i mellem. Martha og Walt er nu blevet voksne – og deres trillinge hold – Ethan, Ann og Eva er ca 5 sims dage fra at blive teenagere.

Martha arbejder stadig som astronaut og når hun er hjemme – træner hun, arbejder på computeren og bager til trillingerne kommer fra skole. Så samles de alle om spisebordet og snakker om løst og fast. Walt er stadig “kun” podiepudser – han kommer ikke rigtig nogen vegne og han er lidt barnlig anlagt, så man finder ham ofte ude i børnenes sandkasse mens han leger med sandet.

Alle børnene er super gode i skolen – passer deres lektier og fritidsjob – Ann går til ballet 1 gang i ugen.

Ethan er en bangebuks og er overbevist om at der er uhyrer under hans seng – så han skifter værelse med Ann for der er da ingen uhyrer under den seng. Ethan er lidt sart for han har det med at besvime sommetider fordi han bliver stresset.

Martha træner kampsport
Martha er nu på 7. niveau

 

Ethan er besvimet af skræk

 

Ethan er den dygtigste af trillingerne i skolen – men da han ofte har det med at besvime og få hovedpine får Martha undersøgt hans øjne og Ethan ender op med et par briller – måske kan han nu se at der IKKE er uhyrer under sengen.

 

Danmark er klædt i efterårets farver – og ramt af et voldsomt uvejr med torden – så børnene må løbe om morgenen for at komme i tørvejr i skolebussen

uvejr i Danmark og børnene må løbe til skolebussen

 

Martha har spist noget dårligt mad – så hun er ramt af kvalme – men heldigvis er det bare et maveonde og IKKE en ny graviditet pyyha – da hun har det bedre køber hun sig en vaffel hos isbilen og den skal altså bare indtages på Langeland – Okay. For at komme dertil skal hun både køre og sejle – men skidt pyt – isen bliver indtaget i smukke omgivelser.

Nåhh Martha er taget til Langeland.

 

5. afsnit.

Forfatteren overvejer hvad der skal ske når, trillingerne bliver teenagere –   for indrømmer at det er svært at spille så stor en familie og sørge for deres basale behov – derfor foregår det osse via snyde koder ind i mellem

 

Tiden går og trillingerne er nu kun 3 sims dage fra at blive teenagere. Martha og Walt er i starten af deres voksne liv – så de har stadig masser af tid.

En dag sidst på eftermiddagen kommer Johanna (Marthas søster) forbi. Hun falder i snak med Walt, som igen er havnet i børnenes sandkasse. Walt joker og fører sig frem – men så kommer Martha ud i haven og de to søstre har en længere samtale.

søster snak

 

Eva vil snakke med sin moster – så Martha går indenfor igen – det er blevet mørkt – men det er stjerne klar himmel – så Eva fortæller Johanna en spøgelses historie. Efter den må Johanna hjem til sig selv.

Eva fortæller

 

Om natten bliver der indbrud i huset – men der er installeret alarm og snart er politiet på stedet. Hele familien kommer til stede mens politi manden nedlægger tyven.

indbrud

 

Efter den begivenhed skal der soves igen – familien sover længe om morgenen da det er uhygge dag og børnene og Walt har fri fra skole og arbejde.

For en gangs skyld er hele familien samlet om bordet

Der spises pandekager

 

Senere på dagen besøger de en legepark i Nordjylland – og børnene leger på legepladsen

Eva og Walt på vippen

Og så sker det jo som det ofte gør i Sims 3 – at ikke hele familien vender hjem sammen – de har sørme glemt Ann – men det klarer hun heldigvis selv – at cykle hjem.

Ann kan godt selv

 

Da Ann kommer hjem får hun noget mad – det er blevet sent – så børnene skal i seng da det er skoledag dagen efter. Ethan lokker sin mor til at fortælle en godnat historie – “Men så skal du også sove” siger Martha.

Godnat Ethan

 

Nu spiller jeg stille og roligt de næste dage til børnene bliver teenagere. Jeg overvejer at bygge huset om så der er plads til 3 unge mennesker – give dem deres egen afdeling.

 

5. afsnit

 

Martha er ikke glad og tilfreds. Hun er en aktiv personlighed og det her hjemmegående “job” hun har med at passe trillingerne og ikke mindst den barnlige mand hun har valgt – passer hende slet ikke. Hun elsker sin børn – men hun har ikke den rigtige “mor hat” på. Så Martha følger med på sidelinjen og en dag er hendes 3 børn Ann – Eva og Ethan ikke længere så små mere – de er blevet teenagere.

Martha er ikke glad
Eva
Ann
Ethan

 

Mens trillingerne er i skole – et par af dem har også et fritids job – så bruger Martha tiden på at gå i træning centeret

træner

Hun er stadig ung, for hun fik jo trillingerne i en ung alder. Hun føler livet passerer forbi hende og hun kan godt fortryde visse ting (eller rettere forfatteren kan 😉 ) – Hendes forhold til Walt er mere venskabeligt end et egentligt forhold. Dagene går og de når ikke noget sammen eller hver for sig.

En dag tager Martha til Skagen strand for at fiske – det er vinter og hunde koldt – men noget skal hun foretage sig. Hun spiser en lime tærte ved cafeen – mens hun tænker over hvad hun skal gøre.

fiske tur
spiser limetærte
tænke tænke

 

Hjemme igen er børnene kommet hjem – de er i gang med lektierne og snakken går lystig mellem dem. Martha sætter sig ved bordet og forsøger at få dem i tale.

vil snakke
ingen interesse

I det samme kommer Walt hjem fra arbejde – siger hej og forsvinder ind i stuen med en bog. Lidt efter smækker havedøren i, da Walt igen vælger at sidde i sandkassen – suk altså.

Martha går udenfor – hvor hun falder i snak med Ann. Hun forklarer at hun ikke længere kan klare den her familiesituation – hun har også ting hun ønsker at udføre. Det forstår Ann godt – for hun siger at de (hun, Eva og Ethan) godt er klar over hvordan det står til.  “Mor du kan jo sende os på efterskole – så vi kan udvikle os og lære at stå mere på egne ben. Når vi er færdige der kan vi komme tilbage og se hvordan det hele ser ud ?” siger Ann. Eva og Ethan er enige. Ethan vil enorm gerne på efterskole – “det kunne blive spændende” “og mor vi kan jo ringe hjem til dig sommetider og du kan ringe til os”

Lettet over samtalen med børnene går Martha i seng – det er sent og hun trænger til at sove. Samtalen med Walt må hun tage senere – han har aldrig rigtig været far for sine børn – men mest en hyggeonkel.

snakker med Ann

 

Ethan og Eva snakker

 

Hvad vil der nu ske? – Martha vil sende sine børn på efterskole – og hvad sker der med Walt og Martha? Bliver de sammen eller flytter Martha væk for at passe sine egne interesser?

 

6. afsnit

 

Det er blevet Jul – men Martha orker ikke ret meget. Trillingerne er begyndt med humør svingninger og blevet rebelske – de er også på nakken af hinanden. Walt kommer og går som det passer ham og  Martha er ved at være godt træt af ham.

Juleaften inviterer Martha derfor dem alle på burgerbar – det må række tænker hun. Ethan er dog ikke helt tilfreds med det så han stiller sig på tværs og får en ordentlig skideballe af sin mor som kvittering.

på burgerbar Juleaften

 

Ethan har fået en skideballe

Efter skideballen skrider Martha fra stedet og de andre må følge med som det tynde øl. Hjemme forskandser hun sig ved computeren mens hun skumler over ungersvenden.

Ethan er stadig sur trods reprimanden – så da han kommer tilbage – kaster han sig over de to snemænd ude foran huset og ødelægger dem i et raseri anfald

raseri anfald
ødelagte snemænd

Da Ethan kommer ind lægger han en fælde ved vandhanen i køkkenet og håber jo selvfølgelig det vil gå ud over hans mor.

Om natten bliver der igen indbrud og politiet ankommer for at fjerne tyven som dog ikke fik noget med sig. Martha vil vaske hænder før hun går i seng igen – og ja her går hun så i fælden.

vand fælde
Det skal han få betalt

 

Den følgende morgen tilmelder Martha alle børnene til kostskole. Ann kommer på kunstskole – Ethan skal gå på dydsholmen så han kan lære gode manerer – og Eva kommer på Kærligheds og fri livets skole.

Ann på vej til Le Fromage

 

Ethan bliver forhåbentlig et dydsmønster

 

Eva har endnu en dag hjemme – den tilbringer hun sammen med sin mor. De to har en hyggelig dag

hygger med mor

 

Dagen efter er også Eva på vej til fri og kærligheds skolen

Eva på vej

 

Den samme dag tilbringer Martha tid sammen med sin søster. Det er blevet forår og de to tager til Vestkysten strand

bader
har det sjovt

 

Da Martha vender hjem hen under aften er Walt i ondt lune. Han er virkelig sur og skælder Martha ud – han siger hun ikke er der for børnene og beskylder hende for at være egoistisk. HVAD råber Martha “hvis nogen ikke har været noget for børnene er det dig” – Det ene ord tager det andet og Martha får nok.

Hun vælger at flytte – så kan han sejle sin egen sø kan han. “Når børnene kommer retur – må du tage dit ansvar” siger Martha før hun går og hun husker at smække med døren.

 

Martha flytter

 

Her slutter historien om trillingerne – de er på vej mod deres voksen liv og Martha har stadig ting hun vil føre ud i livet.

Hun bliver i samme nabolag – men flytter nordpå. Her har hun købt et hus – eller rettere en husbåd

Marthas husbåd

 

Herfra vil jeg nu spille videre med Martha – mit mål er stadig at dygtig gøre hende indenfor så mange ting som muligt. Karrieren er jo fuldendt – det næste er 10. niveau i sport som hun runder snart.

Scenen er sat til et nyt kapitel.

 

 

 

 

Loading