Jeg prøver at spille en gennemgang af gymnasie/highschool pakken. Jeg plejer normalt ikke at spille de forskellige indhold i pakkerne – men har mest bare spredt det ud som noget ekstra der er kommet til Sims 4. Grunden er at jeg blev nysgerrig på hvordan et gymnasie år kunne forløbe.

Jeg har til formålet skabt en mor og hendes teenage datter. Elena (mor) og Victoria (datter) – de har bosat sig i Copperdale – for ellers kan Victoria ikke gå på gymnasiet. Mor arbejder deltids i en butik og hun spiller en mindre rolle i historien da fokus jo ligger på Victoria.

Det er primært en billede historie  – senere vil jeg komme med min samlede mening om selve pakken.

Flyttet til Copperdale. Elena til højre og Victoria til venstre
bor i Paddehattehuset
Victoria har første dag på gymnasiet
undervisning
brandøvelse
mere undervisning
søger efter universiteter
Jeb er skolens nørd
Victoria og Jeb
Træner
skabe venskaber
Victoria besøger Heron Universitet
skoleprojekt
Hold op med at skabe dig Victoria
slapper af efter skoletid
mere undervisning
på vej hjem – eksamen nærmer sig med hastige skridt.

 

Dagene går – det er blevet højsommer og Victoria drømmer om at komme på universitetet. Hun håber på en fornuftig eksamen.

Victoria har fået ny frisure
karriere dag
Hmm at dømme efter lærerens udtryk – er det så et skidt varsel for Victoria?

Der er idrætsaften og både Victoria og Elena tager afsted.

idrætsaften
spiller med Jeb
selfie
idrætslederen holder tale

Victoria haster hjem – i morgen fredag er det cheerleadernes dag og så er der eksamen – nu gælder det!

 

Fredag oprinder og en travl weekend venter på Victoria og hendes venner

eksamen
Jeg bestod

Senere den samme dag er Victoria på krydderi festival med nogle af sine venner og hendes mor

vennerne spiller
de har det sjovt
spiser stærk karry sammen med Jeb

Det er sent og Victoria haster hjem – i morgen er der galla aften, som hun vil tage med til.

Victoria modtager et legat, da hun er copperdale studerende
galla aften
frugt punchen piftes op
tale
årets konge og hofnar
årets konge og hofnar

Victoria tager med til efter fest. Det er lidt køligt så hun klæder om i andet tøj. “Festen” foregår på havnepladsen i Copperdale tæt på Victorias hjem

efter fest
ævle og kævle
ævle og kævle

Klokken nærmer sig 4 om natten så Victoria takker af for denne gang

godnat
sov godt

Samlet mening om pakken.

Copperdale er et smukt lille nabolag – men som alle de foregående nabolag til Sims 4 er mulighederne ikke de store når det gælder byggerier. Der er faktisk kun 2 grunde du kan bygge på – en tom og en med hus (som man kan rive ned) – udover det er der en i mine øjne miserabel park – den kan man jo forskønne eller bygge om på. Det er ikke nemt at komme til Pariserhjuls pladsen – da det ikke er en mulighed man kan vælge at rejse til. Man kan rejse til den nærmeste grund og så tage videre derfra. Pariserhjuls pladsen er spændende fordi der er både er “hjulet” som du kan prøve, et spøgelseshus og en romantisk “sejle igennem” ting. Udover det er der mad og drikke Bode på stedet. Et sted man kan møde andre simmere. “min kop te” som er en slags genbrugsbutik er det mest besøgte sted. Her kan man designe sin egen garderobe – tøj sættene kan man sælge på Trendi  – ( din studerende kan tjene penge til videre uddannelse)eller man kan bruge tøjet selv. Der er en te bar hvor du kan købe forskellige slags te og drikke på stedet. Nabolaget har også et bibliotek hvor man kan mødes med andre studerende.

Selve gymnasiet er en stor uoverskuelig bygning, som det tager en krig at komme igennem. Hvis din simmer er en elev der går meget op i sin undervisning skal han/hun ikke være for langt væk for at nå til undervisningen til tiden. Kantinen er meget stor – så mange elever er der altså heller  ikke på stedet. I kælderen er der et løbebånd og så en slags studer værelse hvor eleverne kan studere på computere. Hold øje med tiden så din spillede simmer når at komme til undervisning til tiden.

Selve skoledagen er delt op i morgen pause ca 2½ simmer time – derefter en undervisnings time af 60 simmer minutter – så en middags pause af 2½ time – og endelig 60 min. undervisning. I den periode skal din simmer integrere sig med de andre elever og lærere og forsøge at skabe venskaber – hvilket er ret svært – for sulten skal også stilles og ditto toilet besøg. Din spillede simmer er ofte først hjemme sent på eftermiddagen – eller hen under aften. Så skal der laves lektier. Min Simmer gik på gymnasiet i 14 dage (sims dage) før hun tog sin eksamen.

Efterfølgende er der idrætsaften, gallaaften og efterfest – det bestemmer man jo selv om man vil deltage i. Det er vigtigt at din simmer passer sine lektier og får en god eksamen – og dermed et springbræt til at komme på universitet.

Overordnet er pakken fin nok, hvis man virkelig går ind for denne periode i simmerens liv. Jeg har bare gennemspillet et almindelig forløb – man kan jo altid gøre det mere spændende – her er det kun fantasien der sætter grænser.

Den eneste virkelige irritation er at selve gymnasie bygningen er så stor – men det er jo typisk EA at bygge det op på den måde. Det kan man til enhver tid ændre og bygge sit eget gymnasie – noget jeg godt kunne finde på. Udover det er det ærgerligt at der skal så mange omveje til for at komme til Pariserhjuls pladsen.

 

pariserhjuls pladsen

Loading