Efter en rigtig god Juleaften – med besøg af selveste julemanden, vågner Autumn op til en frisk og klar juledag. Selvom det er koldt og frostvejr, så er vejret så herligt at hun i hver fald ikke vil sidde indendøre. Efter et hurtigt bad og lidt morgenmad er Autumn ude af døren og på vej mod Willow Creek parken.

Efter at have rendt lidt rundt der – beslutter hun sig for at besøge Brindleton Bay.

Autumn syntes den lille by er skøn med hav og naturskønne omgivelser – lige noget hun godt kunne tænke sig at flytte til – måske få et kæledyr, som hun kan gå op i?

I Brindleton Bay besøger hun museet og her løber hun ind i Victor Feng som hun er blevet rigtig gode venner med. Victor har det seneste stykke tid haft hjemlige problemer, så derfor har han ofte ringet til Autumn for at få hende med ud her og der.

De to har en lang og dyb samtale, hvor Victor betror hende at det ikke går super godt på hjemmefronten. Faktisk er han og hans samlever ikke gode venner og han overvejer at tiden er inde til at komme videre.


Autumn mærker sulten og tager ind på cafeen der ligger lige op af museet – her får hun lidt at spise. Bagefter går hun til færgehavnen for at tage hjemad igen.

 

Kulden er ved at få tag i Autumn – og hjemme igen laver hun en god kop kaffe. Mens hun drikker sin kaffe er hun fordybet i sine tanker. Hun tænker på Victor og de problemer han har. Han er også blevet så tynd på det seneste – “Mon han er okay” tænker Autumn. Hun tænker igen på Brindleton Bay – “der er så mange søde “mennesker” (simmere) der” tænker hun.

Det er ved at være sent – så hun beslutter at spille lidt spil på computeren og så vil hun gå i seng og få sovet igennem.

 

Næste dag, får hun handlet lidt og begynder at tænke på at det nye år er lige om hjørnet. “Hmm – alle de mange tanker der presser sig på” tænker hun. “Nå men i hver fald skal julepynten væk og den der røde farve i stuen skal friskes op med noget andet” siger hun højt til sig selv.

Hun sætter robot støvsugeren i gang og får julepynten væk. For nogen tid siden købte hun en dejlig blå maling som hun nu vil male stuen om med. Dagen går hurtigt og hen under aften mærker Autumn sulten. Hun får lavet sig noget æg og bacon og bagefter går hun udenfor for at få lidt frisk luft. Maling lugten er jo i huset – men hun må bare lukke døren til soveværelset når hun skal i seng.

 

“I morgen vil jeg besøge Del Sol Valley – måske møder jeg nogle kendiser” tænker hun lige før hun falder i søvn.

 

Dagen efter er hun på vej til Del Sol Valley. Da hun ankommer besøger hun Ward Park – “Hmm der er da skrækkeligt tomt her” siger hun til sig selv. “Jeg troede da de vrimlede med kendiser?” Autumn laver hotdogs på grillen – måske kan de få dem til at komme frem?

Autumn spiser alt for mange hotdogs – og stadig er der ingen der dukker op i parken. “Ups – jeg skal vist passe på – al det spisen i Julen har da vist givet lidt ekstra på sidebenet” “Okay – måske er de her kendiser i træningscenteret? – Så kan jeg også få lidt motion derovre”

Autumn tager til motions centeret – men kors det er hårdt når der nu er røget et par ekstra kilo på!

Efter at have knoklet nogle timer er Autumn så øm i kroppen at hun ikke kan mere. Stadig ingen kendiser i miles omkreds. Irriteret går hun i bad og forskandser sit i et hjørne med en bog for lige at slappe lidt af.

 

“Nå – men det må de aldeles også selv om” Siger Autumn højt. Pludselig sniger der sig en lunefuld ide ind i hende. Hun forlader trænings centeret. og går ned på gaden hvor kendiserne har deres sten liggende med deres navne på.

Hurtigt som bare pokker – står Autumn med en spray flaske og uden at tænke sig om begynder hun at spray male en af stenene.

Autumn skynder sig hjem. “Hvis jeg skal pynte til Nytår skal det vist snart være” Men de her ekstra kilo irriterer hende så hun springer op på sit løbebånd og sætter fart på.

Mens hun er i gang med det – ringer Victor og vil have hende med på krydderi festival. Han lyder lidt trist og selvom Autumn ikke lige har lyst – siger hun ja til at mødes med ham.

Et hurtigt bad og så afsted

 

Autumn forsøger at trøste Victor og hun undrer sig over at han slet ikke er klædt ordentlig på i den her kulde.

Sammen går de ind på festival grunden og her er der nogle indbydende karryretter som de da skal smage på

Men kors de er stærke finder Autumn ud af

 

 

Victor siger han lige skal på privaten. Han ser skidt ud og bekymret ser Autumn efter sin ven mens han går på toiletterne.

Hun rejser sig og prøvesmager forskellige ting – mens hun spekulerer over hvor han bliver af! “Skal jeg mon kigge efter ham” tænker hun.

Hun falder i snak med et par simmere  og tiden går

 

Det er blevet rigtig koldt igen og Autumn begynder at tænke på at hun vil hjem. Pludselig bliver der et større postyr og “folk” samles et bestemt sted. Autumn bliver nysgerrig og går derhen og her ligger Victor midt i det hele. Han er død.

Forfærdet ser Autumn at Victor bliver hentet. Hun vælger at tage hjem. Hun er fuldstændig i chok over at han ikke er mere.

Den nat får Autumn ikke sovet særlig meget.

Da morgendagen kommer er hun helt nede i kulkælderen og ved ikke hvad hun skal lave eller stille op. Det er nytårsaftens dag. Men pynte op har hun slet ikke lyst til nu her hvor Victor ikke er mere.

Hele dagen går hun rundt på må og få og ved aftens tide laver hun nogle pandekager som hun får spist.

Der går et par timer så ringer telefonen. Det er Marianne som vil høre om hun ikke kommer ned på Narhvalen. “Du kan ikke sidder der alene” siger Marianne. “Ok jeg kommer – men kun nogle timer” siger Autumn.

Så befinder Autumn sig på Narhvalen i Windenburg. Hun kommer også på dansegulvet og pludselig er de få timer blevet til mange. Hun tømmer fuldstændig hovedet – er ikke til stede – selvom hun jo er der.

 

Først lidt i 6 om morgenen – Nytårs dag – tager Autumn hjem. Her falder hun i en dødligende søvn.

 

Hvad vil det nye år bringe? Bliver Autumn sig selv igen? Bliver hun boende i Willow Creek – eller vil hun forfølge sin drøm og bosætte sig i Brindleton Bay??

Følg med i næste afsnit.

Loading