Den rigtige Bob Ross

https://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Ross

 

Dette er 2. fortælling om kunsteren Bob Ross. Jeg skrev tidligere en lignede historie – men desværre skete der det, der ikke måtte ske, at jeg mistede alle de malerier som min Sim Bob Ross havde malet. Det er sket i forbindelse med opdateringer til Sims 4 som EA løbene kommer med. Alt det jeg havde gemt var pist forsvundet inklusiv Bob Ross figuren.

Jeg havde jo gemt ham i mit galleri – så derfor kunne jeg hente ham tilbage på den måde. Den eneste ting der gik tabt var hans frisure – da den åbenbart er udgået i CAS (create a sim) – så derfor måtte jeg hitte på en anden frisure der lignede mest muligt.

Jeg har flere gange gennem årerne fuldt den rigtige Bob Ross via videoer, da han var meget afslappende at lytte til samt ikke mindst den måde han satte sine malerier sammen på, Så trænger man til afslapning så kan det varmt anbefales at se hans videoer.

Min Sim Bob Ross er forsøgt sat sammen ud fra de indtryk jeg har af den rigtige Bob Ross – således han kan ligne ham mest muligt.

Sim Bob har egenskaberne: KREATIV – AMBITIØS – GOD – TÆNKER –

Og så den ekstra ting som EA er kommet med hvor man kan vælge hvad simmeren kan lide/ikke lide

Her har jeg tilføjet: KAN LIDE – MALERIER

Sim BOB ROSS

 

  1. afsnit –  11/4-22

 

Bob Ross er lige flyttet til nabolaget Willow Creek – her er der blevet bygget et hus på en 30×20 grund.

Bob er begyndt på galleriet som maler. Han håber at kunne gøre indtryk med sine malerier – så meget at han kan sælge videre til samlere eller til galleriet og dermed opnå et godt ry indenfor sin branche.

Efter arbejde skal Bob male – for det er et led i hans uddannelse.

arbejder på et maleri

 

” Hmm det var dog et forfærdeligt tapet der er på væggen. Jeg kan ikke arbejde i sådan et rod – så jeg må snarest have nyt tapet på væggen herinde” siger Bob højt til sig selv.

Afskrækket af tapetet går Bob ud i sin have for at forsætte maleriet. “Det var straks bedre” tænker han.

maleri færdig

 

Bagefter fodre han fuglene – det er ved at være sent og trætheden begynder at melde sig.

Bob skal tidligt op den næste dag – og på arbejde – så han må hellere gå i seng nu.

fodre fuglene

 

Da Bob kommer hjem fra arbejde den næste dag, er han blevet forfremmet og er nu på niveau 4. Galleri ejeren er ret glad for Bob og ser en kommende berømthed i ham.

Bob spiser lidt mad og bagefter tager han ned på den lokale bar i Willow Creek, da han trænger til at se andre og slappe lidt af.

Snakken går lystigt ved baren og Bob hygger sig. Så kommer Clara Bjergsen ind af døren og sætter sig ved siden af Bob. “UHH hun ser da godt ud” tænker Bob – “mon man skulle vove, at kigge lidt nærmere på hende?”

Bob snakker med Clara, som ikke lige er til at hale alt muligt ud af – men Bob får at vide at hun bor i Windenburg.

En af de andre i baren fortæller Bob at Clara er gift med Bjørn og har to døtre. ” pokkers osse” tænker Bob – “Men derfor kan jeg vel godt kigge på hende”

 

Snakken går

Bob tager hjem i dybe tanker – “æv, æv osse at hun er optaget – men så må jeg bare være venner med hende”

Bob har fri dagen efter – det spirende forår er på vej, men der er kølighed i luften. Bob klæder sig varmt på, sætter sig på cyklen og cykler afsted til Windenburg.

 

ude i den friske luft

Her besøger han en cafe og får lidt at spise og en god cafe latte. Her er meget hyggeligt og det er godt besøgt af simmere, der myldre ud og ind.

 

cafe latte

 

Efter at have drukket sin kaffe, forsætter Bob sin tur gennem Windenburg. Her er masser af hav omkring og den dejlige luft gør ham godt.

cykler rundt omkring

 

Lige før Bob tager hjem, opdatere han lige sin simstagram profil, og checker om han har fået noget beskeder.

checker sin mobil

 

Hjemme igen, spiser Bob en hurtig aftensmad og så vil han bare slappe af – og hvad er bedre end at strikke? – Bob elsker at strikke og er god til det, og det får ham helt ned på jorden hvilket er en dejlig måde før man skal til at sove.

 

strik er godt

 

2. afsnit –  16/4-22

Bob passer sit job og han får endnu en forfremmelse til niveau 5 – dette giver også en lønforhøjelse. Han kan ikke helt få Clara ud af tankerne – og efter at have tænkt frem og tilbage vover han at invitere hende på nat klub i Windenburg. Clara siger ja til at mødes med ham og sammen begiver de sig indenfor.

Clara er blevet lidt bedugget – så hun ser ekstra sød ud syntes Bob – men han ligger alligevel bånd på sig selv for ikke at gå for vidt. Og det er vist meget godt, for ind kommer Bjørn – Claras mand og straks er Bob overladt til sig selv.

Bob  og Clara

Bob forskanser sig ved baren og får noget mad – mens han skuler bagud efter Clara og Bjørn.

“Nå okay – så må jeg bare holde nallerne for mig selv” I nedtrykt tilstand tager Bob hjem igen – uden at sige farvel til Clara – det er ligesom ikke det rigtige at gøre.

skuler efter Clara

Dagen efter er Bob helt i kulkælderen. Han har slet ikke lyst til noget som helst – ingen appetit og om en time skal han på arbejde.

langt nede

På badeværelset prøver Bob at hanke op i sig selv. Han siger til sig selv at nu må han holde op med det selvpineri – mens han kigger sig selv i spejlet.

hanker op i sig selv

Hele dagen igennem – afviser Bob Claras SMS’ser, opkald mv. og tvinger sig til at passe sit arbejde.

Det er blevet lørdag og direkte efter arbejde tager Bob til Hønseherred, bare for at se noget andet. Der er marked, men da det er sidst på dagen er de fleste gået hjem. Bob falder i snak med Simon, som har vundet en pris på en af sine høns.

De to falder i en god snak og Simon er meget let at snakke med, så Bob har god mavefornemmelse for at det her kan udvikle sig til et venskab.

snakker med Simon

 

Senere den samme lørdag er Bob hjemme igen. Hans plan er egentlig bare at se fjernsyn – men så får han endnu et opkald fra Clara.

Hun vil så gerne mødes med ham – da hun har noget på hjerte. Bob gider egentlig ikke – men beslutter at møde hende så det her kan få en ende? De mødes på Fløjs salonen.

Bob er sulten så han køber noget mad – mens Clara sætter sig over for ham.

Clara fortæller at hun godt ved hun sætter Bob i dårligt lys og at Bjørn er begyndt at få en mistanke om at der foregår noget.

Bob lytter og så ser han at Clara er synligt gravid.

 

en gravid Clara

Bob får næsten maden i den gale hals og glor noget på den her mave. “Jahh Bjørn vil så gerne have flere børn” siger Clara forfjamsket og bliver blusende rød i ansigtet.

Bob siger at “det skal hun ikke tænke på – det er jo helt i orden – og nu må han virkelig gå da det er sent” I virkeligheden vil Bob bare væk – for det her gider han bare ikke blive rodet ind i.

Hjemme igen falder han i en drømmeløs søvn.

 

Den næste dag, prøver Bob at ryste aftenens hændelser af. Han er både vred og skuffet over at Clara åbenbart er så let at tage fat på. Han beslutter at han vil forsøge at slå hende så meget ud af hovedet som muligt. Han vil ikke være midtpunktet i et trekants drama.

Bob er ankommet til et nabolag som ser ud til at være temmelig mystisk. Han cykler lidt rundt og får mere og mere tanke på at det her nabolag er omgærdet af mystik.

Så ser han en slags sten bue, hvor der et underligt blafferene lys i. “Hmm – gad vide hvad det er for noget underligt noget” tænker Bob. Men male det – det skal han bare. Så han sætter sit staffeli op.

Et mærkeligt sted

 

maler portalen

Bob bemærker ud af øjenkrogen, at der er en kommen og gåen gennem portalen, og spekulerer over hvordan det kan lade sig gøre, at de sådan kommer, forsvinder og kommer tilbage igen.

Bob pakker sine male ting væk og siger højt “Jeg bliver nød til at finde ud af hvor det her lys fører hen”

Målrettet går Bob mod portalen og “forsvinder”

Bob “forsvinder”

 

Bob bliver hvirvlet rundt og rundt og er tæt på at miste bevidstheden – men pludselig stopper det og han kan træde ud “på den anden side”

Hvad i alverden er det her for noget?

Forvirret ser Bob sig omkring. Der er en masse sten lignede effekter der flyver rundt i luften. Selve “himlen” har et mærkeligt udseende violet farve med toner over i blåligt/sort nuance.

Bob går lidt rundt og kigger – og ser igen nogen gå ind i portalen og “forsvinde” nogle af dem har flyvende koste med sig. “Det er jo det rene magi” tænker Bob.

Han sætter sig på sin cykel og cykler ned at en bakke – for enden af den er endnu en portal og i det fjerne kan han se en svævende masse hvor der er huse.

 

en ny portal

Bob går ind i portalen – men denne gang er turen kortere og han når ikke at blive dårlig.

Da han træder ud igen – står han i en gade der er belagt med toppede brosten. Alt ser gammeldags ud – også husene i gaden og han føler han er trådt tilbage i tiden. Der er en mystisk stemning – nærmest trolddoms agtig på stedet.

Bob går lidt rundt og kigger – dem han passerer ser normale nok ud. Så er der en bod hvor man kan købe forskellige ting – blandt andet de her koste han har set tidligere. Der bliver solgt krystaller og andre lignede genstande.

Sælgeren ser dog ikke normal ud – hun er nærmest gennemsigtig – et spøgelse – det løber Bob koldt ned af ryggen – men så spørger hun om hun kan hjælpe med noget og ser venlig nok ud.

Bob køber en rubin.

gennemsigtig sælger

 

Bob går over mod det han formoder er torvet og her maler han endnu et maleri.

en sælsom gade

 

Han er ret fascineret af dette sted og håber at vende tilbage. Han aner ikke hvad klokken er – men han er ved at blive sulten – så det er på tide at komme hjem.

Først skal han igennem portalen for at komme tilbage til sit udgangs punkt – og så endnu en for at vende tilbage til nabolaget.

Derefter haster Bob hjemad. Det er sent om aftenen, da han er hjemme igen.

Bob får noget mad, og så skal han lige fordøje dagens hændelser. Han får sine malerier hængt op – jo han har virkelig været der.

 

Bob malerier

Han sletter en masse opkald og SMS’er fra Clara – det orker han virkelig ikke lige nu.

Han skynder sig i seng – for i morgen må han på arbejde og håbe han er nogenlunde klar i hovedet efter de her oplevelser.

 

 

3. afsnit –  20/4-22

Bob for måder at passe sit arbejde på trods af går dagens hændelser. Han får endnu en forfremmelse samt lønforhøjelse.

Dagen er smeltende varm – det er højsommer – så Bob griller noget mad og spiser i haven – køligheden har indfundet sig og det er rart lige at sidde der lidt.

aftensmad i haven

Om morgenen er han dog tidligt oppe – det er ret varmt i huset. Så Bob beslutter at få en termostat, så han kan regulere på kulde/varme i huset. Termostaten får han af forfatteren – så han nu kan få mere kølighed i huset.

Bob går ovenpå – her spiser han en sandwich og sidder og strikker lidt før han skal på arbejde.

strik og maleri

 

Efter arbejde er det stadig stegende hedt – men nu er der kølighed i huset så det er til at holde ud. Clara kommer anstigende i den her hede – “men det må hun jo selvom” tænker Bob.

Clara spørger om Bob ikke vil komme og se babyen der nu er blevet født. “Okay – ja det kan jeg godt” siger Bob og forsætter “jeg har fri i morgen, så kan jeg komme forbi i løbet af dagen”

Clara går igen.

snakker med  Clara

Næste dag er Bob tidligt oppe så han kan få noget ud af dagen.

Han tager til hønseherred og cykler rundt i det smukke nabolag. Han finder et sted at male nogle billeder.

et nyt billede

Bagefter besøger han den lokale kro. Det er Sara Skotte der er bartender. Sara er gift med Simon og virker lige så venlig som ham. Bob bestiller en drink, som får Sara til at spye flammer (ha ha) Drinken er dog god og bagefter får Bob en gang Bøf wellington.

venter på drink

Før han tager afsted til Windenburg for at besøge familien Bjergsen og deres nye baby, snupper Bob lige en kølig dukkert i det dejlige vand som er i Hønseherred.

dejlig med en kølig dukkert

Bob ankommer til Bjergsen huset og mødes af datteren Elsa. Så kommer Clara til og snakken går rundt om bordet. Elsa er en meget sød pige og hun ved en masse om verden omkring sig.

snak

Så kommer Bjørn til og i dag virker han imødekommende – så Bob får også en snak med ham

mere snak

Clara forsvinder op ovenpå. Hun er går i gang med at træne så baby maven kan forsvinde igen. Bob syntes hun er lidt til en side, for så meget haster det da heller ikke?

Sofia som er ældste datter kommer hjem og hun og Bjørn går i gang med at lave mad. Bob føler sig lidt overladt til sig selv – men så hører han babygråd og det var jo det han kom for – at se babyen.

Bob går efter lyden og kommer ind i et værelse. Han tager den grædende baby op og snakker forsigtigt med ham. Så ser han sig rundt og får et chok for der er en vugge mere og heri ligger der en pige. HVAD? Clara og Bjørn har sandelig fået tvillinger. Elsa ser lidt betuttet ud – for nu begynder den anden baby at græde. Bob er i gang med at give flaske til den ene og nu kommer Clara og tager pigen op.

“Hvorfor sagde du ikke at I havde fået tvillinger” siger Bob – “Jahh jeg vidste ikke rigtig om jeg skulle sige det – det var jo ikke lige meningen der skulle komme to” siger Clara forlegent. Bob får indtrykket af at Clara skammer sig lidt over alle de børn hun har sat i verden.

Giver flaske til den ene tvilling

“Men du har da givet mig en overraskelse” siger Bob grinende – “alle børn er vel en velsignelse og man er ikke selv herre over om der kommer en eller flere” forsætter Bob for ligesom at redde samtalen lidt ud.

Bob ligger babyen i vuggen igen og siger han må hjemad da det er blevet sent.

Han siger han vil komme tilbage og besøge dem senere. Bob skynder sig afsted hjemad.

skynder sig hjem

 

 

4. afsnit – 27/4-22

Bob kaster sig ud i sit arbejde og forsøger at glemme Bjergsen familien. Han er nu på niveau 8 – så det går bare derud ad og han er begyndt at blive genkendt rundt omkring.

Så er der gratis mad og drikke som bliver udbudt af lokale cafeer, barer og restauranter – og det siger Bob da ikke nej til.

Han tager til Windenburg og spiser og drikker gratis og bagefter er han i virkelig godt humør og danser løs til musikken.

en ny armdans
Bob morer sig

Æv det er blevet sent – så Bob er desværre nød til at tage hjem. Han skal jo passe sin nye status på galleriet.

 

Der sker noget mærkeligt i løbet af dagen, da Bob er på arbejde – han får besøg af fremtiden – nogen træder gennem en portal og beder ham male et maleri af en nutidig person sammen med en person fra fremtiden.

HMMM tænke, tænke – Bob tør godt –  så han maler det her billede, selvom det er noget mærkeligt noget. Men tingene har jo været lidt – nå ja mærkelige den senere tid.

Da billedet er færdigt – ser han også de to personer forlade stedet gennem en portal.

Bob kigger ud af vinduet og så ser han udenfor kunstgalleriet, at der nu er en annonce for Grundgrabse – Det maleri han lige har malet – “HVAD” råber Bob næsten “hvad har jeg gjort???” Bob kan have ændret tidslinjen for sin egen verden. Han er i chok og får ikke lavet mere den dag.

Da han kommer hjem er han så anspændt, at han ikke kan gøre noget – at male er langt væk – så nej tak. Han spekulerer meget på, om han har ødelagt noget ved at male det billede ???

Den lilla skrift siger det hele

Det eneste Bob er i stand til er at spille computer spil og danse – så nedtrykt er han. Han burde male – men det er han ikke i stand til.

spille

og danse

 

Bob tager et boblebad – det tager lidt af anspændtheden. Det er blevet efterår så der er kølighed i luften. En aftentur vil gøre godt.

Bob cykler rundt i Willow Creek og ser at folk samler blade sammen – han gør holdt for at brænde nogle blade af.

Han beslutter at male et billede af de brændende blade.

pas nu på fingrene Bob
brænde blade

I morgen er der atter en fridag – og her har Bob planlagt en udflugt.

 

5. afsnit   4/5-22

Dagen efter er Bob afsted på en noget anderledes udflugt. Han er taget op på Komorebi bjerget og her er det vinter og koldt.

Bobs ide bag de her udflugter er at male billeder de steder han besøger. De billeder han maler via sit arbejde, sælger han ofte til en samler eller til galleriet. De billeder han maler på sine udflugter er dem han gerne selv vil beholde.

Det er virkelig koldt oppe på bjerget – men der findes en varm kilde som Bob vil prøve, så han kan få lidt varme i kroppen.

Det er meget sjovt at sidde der i kulden i det varme vand – men varmen gør underværker for Bobs forfrosne krop. Han var ikke lige indstillet på den her kulde.

Bob får varmen

Uheldigvis er her en fejl i spillet som jeg (forfatteren) ikke kendte til – så det er sin sag at få Bob ud fra grunden – da der er fejl i ruterne. Bob må derfor gå nogle forskellige omveje før det lykkedes at komme ud af hoveddøren.

Og nu sidder han allerede på sin cykel uden at være klædt om til vintertøj.

Jeg får stoppet Bob og får ham klædt om – for det der er da lige koldt nok med badetøj.

Bob går lidt rundt og så er der lige det rigtige motiv til et billede. Selvom det er koldt er her vidunderligt smukt og det må foreviges til samlingen.

hvilket smukt motiv det kan blive

Efter at have malet er Bob blevet sulten, så han opsøger en af madboderne for at få et varmt måltid mad.
Her har opdateringen til bryllups pakken også gjort sit indtog – for sælgeren er i ført en meget elegant hat.
elegant hat for a seller

Bob har fået kulde nok for i dag – så han tager hjem og ser en god film i fjernsynet. Resten af aftenen hygger han sig med strikketøjet og opdatere sin sociale linje på PC’en.

Bob har også fri dagen efter – da det er efterårs fest, så her kan han også komme lidt ud af huset.

 

Bob besøger igen Hønseherred og kroen – hvor en synligt gravid Sara serverer for ham. Han er blevet gode venner med Skotte parret – så han og Sara får en god snak.

Der er en baby på vej

Efter lidt at drikke og et let måltid, går Bob hen på torvet for at forevige de smukke omgivelser.

torvet i Hønseherred

Bagefter køber Bob lidt fornødenheder hos købmanden – og da han lige er kommet hjem, ringer Clara og spørger om han syntes hun skulle få flere børn?

Bob bliver overrumplet af spørgsmålet og siger kort for hovedet ” At det virkelig ikke er noget han skal beslutte overhovedet – det må Clara selv tage stilling til” Bob er vred da han slukker mobilen.

Senere ringer Simon Skotte og spørger om Bob har lyst at besøge dem?

Jo da hellere dem end at “løse” alle Claras problemer. Bob tager igen til Hønseherred

Mødes med Simon og Sara

Simon og Sara bor i et smukt hus tæt på torvet. Bob kan virkelig godt lide den type hus – så måske bør han overveje noget i den stil?

Der er en ræv på besøg

Sara går ovenpå for at tage et bad og i mens sidder Simon og Bob og snakker ved det hyggelige spisebord.

Bob spørger hvordan det er at bo herude på landet? “Her er virkelig dejligt herude” siger Simon og forsætter ” der er nogle grunde du kan kigge på – måske det er noget for dig? Folk er meget venlige også og vi hjælper hinanden med lidt af hvert” “Vi vil da blive glade hvis du vil flytte herud til os”

Bob siger at der er meget han skal tænke på – men han kan lide ideen – så han vil komme tilbage og kigge grunde og nabolag ud igen.

“Jeg tager et par fridage til at kigge på det” siger Bob

 

snakker med Simon

 

Bob siger farvel og tak for den hyggelige snak, og i dybe tanker haster han hjemad.

noget at tænke over

 

6. afsnit  18/5-22

Bob er virkelig anspændt og stresset så han tager nogle fridage fra sit arbejde. Han er nu på 9. niveau i sin karriere og har knoklet ret hårdt for at nå dertil.

må slappe af

Det er i slutningen af efteråret og vejret er blevet køligere. Bob beslutter at frisk luft er lige hvad han trænger til – så han cykler til Brindleton bay for at nyde havet, stranden og den friske luft.

Her får han som altid inspiration til malerier, som han straks kaster sig ud i. Der er en masse fugleliv på stranden og Bob ser også andre gå rundt og nyde det smukke kølige vejr.

maler på stranden

Senere cykler han rundt i nabolaget og finder endnu et sted hvor han bare må male.

igen et tillokkende motiv

 

Sulten melder sig og Bob cykler ned til havne cafeen for at få noget at spise. Han snakker med bartenderen om løst og fast mens han spiser sin mad.

får mad

 

Pludselig går døren op med et brag og ind tramper en vred sindet Bjørn Bjergsen. Han mumler og snerrer og Bob ved ikke lige hvordan han skal forholde sig. Han vælger at kigge væk og lade som indenting. Bjørn er overhovedet ikke i snakke humør – han overser fuldstændig Bob, selvom han godt ved han sidder ved siden af ham.

Bjørn er i olmt humør

Bjørn bliver ikke længe – han afviser bartenderens snak og skal heller ikke have noget. Bartenderen siger at hun gerne vil han går da han forstyrrer de andre gæster. Hurtigt skubber han stolen væk og tramper vredt ud af døren igen, mens Bob kigger måbende efter ham.

Bob cykler hjem, mens han spekulerer over hvad Bjørn dog er blevet så vred over.

cykler hjem

 

Stakkels Clara – tænker Bob, men jeg kan jo intet gøre. Hjemme får han et opkald fra Clara om han vil mødes med hende på Sakura festivallen?  Bob har ondt af Clara, så han siger ja.

Da han ankommer til festivallen er der intet der tyder på at Clara er påvirket af Bjørns humørsvingninger. Hun virker som hun plejer – og Bob kommer til at tænke på at hun måske bare lader stå til, for ikke at skabe ballade.

Sakura te er jo kendt for at slippe tøjlerne fri – og Clara ser ud til at behøve det – så hun forsyner sig med te og hælder det i sig, for så at tage endnu en kop.

“Hmm – jeg må hellere prøve det, men kun lidt” tænker Bob for han kan se at Clara allerede er ret påvirket af det hun har drukket.

drikker sakura te

Og sandelig ja – det her te stiger da godt nok en til hovedet. “Uhh jeg må passe på” tænker Bob for han er helt omtåget i hovedet og nu ser Clara lige pludselig ekstra sød ud!

Helt spontant kaster Bob blomsterblade ud over Clara fordi han føler sig så glad.

kaster blomsterblade på Clara

 

Clara bliver vildt betaget af Bobs kasten med blomsterblade og ligner en blussende teenager, der ser ud til at ville kaste sig over Bob.

kisse misse

 

Bob bliver forlegen – for han havde jo lovet sig selv ikke at kaste sig over Clara.

Clara kaster sig om halsen på Bob – åh åh du er på dybt vand nu Bob. Bob tænker så det knager, for at finde en udvej af den her kattepine han er ved at blive kastet ud i.

Sagen afgøres pludselig af sig selv da Bob ud af øjenkrogen ser den stadig vrede Bjørn passere ude på fortovet – så han får sig vristet fri af Claras arme.

et kram

 

“Øh – jeg må hellere se at komme hjem – men vi snakkes ved ikke” – siger Bob forfjamsket og pludselig sker det som ikke må ske. Clara planter et ordentlig MØS på Bob.

et MØS der vil noget

Hurtig er Bob på sin cykel på vej hjem. han har en forfærdelig dårlig samvittighed – men han ved også han må snakke med Clara igen, for det her fører ingen vegne hen.

 

 

7. afsnit  20/5-22

 

Da Bob vågner den næste dag er han ikke længere i tvivl om hvad han bør gøre. Han har endnu 3 fridage og den første dag bruger han på Promenaden. Her kigger han på butikker og endelig maler han endnu et billede til sin samling.

scenen her bliver til et billede

Senere sætter han sig for at strikke. Strik får ham til at slappe af – og da Clara ringer vælger han ikke at tage telefonen. Han føler sig på en måde bondefanget og vil bare ikke være 3. hjul i den her farce som det efterhånden har udviklet sig til. Han er nød til at bruge de næste dage på hvad han dog skal stille op med det hele.

strik gør godt

Og så går turen hjem igen, til roen og freden.

det er mørkt

 

Det er blevet vinter og her bringes lige et billede af Bobs hus klædt i vinterfarver

Bobs hus

Indendøre hygger Bob sig med hjemmelavet is og en film og så skal han se dyner. Han skubber alle tanker væk fra Clara.

hjemmelavet is

 

Den næste dag lejer Bob et hus i Hønseherred – og så er han på vej for at kigge grunde ud de næste par dage. Huset ligger godt, sådan lidt afsides og det er lige hvad Bob har brug for.

det lejede hus

 

Bob cykler rundt omkring i nabolaget og bliver mere og mere sikker på at det er her han vil slå sig ned. Her er virkelig dejligt – ligesom lidt højere til himlen og en masse frisk luft.

Han finder dyrepasserens hus og det skal naturligvis med i billede samlingen.

dyrepasserens hus

 

Senere tager han på kroen og får beef Wellington , som han er blevet helt vild med, og snakker med Sara.  Folk er virkelig venlige i dette nabolag og Bob befinder sig godt sammen med dem. Han møder også en anden dame som han falder i snak med før han tager hjem til leje huset.

snak på kroen
en ukendt dame

Bob er dødtræt og efter et hurtigt bad falder han omkuld og sover.

Lige før han skal ud den næste dag ser han en broderi kurv – hmm den må jeg lige prøve tænker Bob.

Som sagt så gjort. Interessant – sådan en må jeg anskaffe – siger Bob højt. Det kan være et alternativ til strik – og endnu bedre ligesom strik gør det her også det at han slapper af.

broderi

Bob tager hen til de to grunde han vil kigge på. Den ene er meget stor – men så er der jo plads til at have malerierne. Hmmm. Pludselig ser han den anden grund som ligger ved siden af – så han haster afsted for at se den – der ligger et hus på grunden – men det kan jo fjernes.

den store grund
grund nr to

 

Det må jeg tænke over –  men jeg har jo pengene til at kunne opføre et hus, der kan rumme mine malerier. Tiden er  inde til at tage hjem til Willw Creek – i morgen skal han på arbejde igen.

pakket og klar

 

8. afsnit  1/6-22

 

Bob er hjemme igen efter sin lille ferie i Hønseherred. Han regner, ganger og dividerer omkring flytningen – skal, skal ikke?

Han skal forlade dette hus, som han egentlig godt kan lide. Haven kunne måske godt være lidt større og med en større grund ville han få mere udenoms plads.

Et par dage senere er han nu færdig uddannet som maler og vælger Kunsterresidens karrieren. Han kan også undervise andre i maleri.

Bob træffer beslutningen om at blive i det hus han allerede har – der er også dejligt i Willow Creek og det er let at komme fra nabolag til nabolag – alternativ kan han jo bruge Hønseherred som et ferie sted.

De venner han har i Hønseherred vil jo blive ved at være hans venner og han kan besøge dem ind i mellem.

 

På en af sine fridage tager Bob til Willow Creek park,  og her møder han Bjørn Bjergsen som ser lidt trist ud. Han beslutter at snakke med ham og spille lidt skak.

Bjørn fortæller at han og Clara er vildt stressede – for de har desværre fået firlinger og ingen af dem er i stand til at håndtere situationen. De har jo også de to store børn at gøre med. Bob får vildt ondt af Bjørn og lover at besøge dem så snart som muligt. “Stakkels dem, de er rigtig kommet på arbejde” tænker Bob.

snak med Bjørn

Bob cykler lidt rundt i parken og udvælger et sted at male et maleri til sin samling. Bagefter vil han besøge Bjørn og Clara. Han føler han er nødsaget til at se om han kan hjælpe dem. Bob har for alvor droppet tanken om Clara – nu vil han bare støtte så meget han kan.

et nyt billede til samlingen

 

Bob tager afsted for at besøge familien Bjergsen.

Da Bob ankommer er der kaos. Clara har lige lavet mad til de to ældste piger og set til  at Elsa nu også spiser noget. Hun fortæller at Elsa er stresset over alle de babyer der er kommet til, den senere tid. “men hvem kunne vide vi ville få tvillinger og nu også firlinger”

Derefter er hun nød til at tage afsted på arbejde – så Bob bliver og underholder pigerne.

Så kommer Bjørn hjem og fortæller at de sociale myndigheder måske vil fjerne firlingerne, fordi de ikke magter opgaven. Bjørn er trist og ked af det, men erkender at opgaven måske er for meget.

Bob beslutter at kigge til børnene og får et chok da han ser det kaos der finder sted.

4 vugger man ikke kan komme til

(Her må jeg lige indskyde en bemærkning om den måde EA/MAXIS har lavet disse nabolagsplaner på. Hvorfor i alverden skal der stilles så mange vugger op – hulter til bulter som simmerne ikke kan komme til at gøre noget med? – det er virkelig meget dårlig planlægning og jeg tør ikke tænke på hvordan det ser ud hos ikke spillede familier rundt omkring)

Bob bliver vildt bedrøvet – men hvad kan han stille op? – De stakkels børn.

Han siger farvel og tager ind på Kop og Kande cafeen. Her får han noget kaffe og lidt at spise. Han er nedtrykt over det kaos der er hos Bjergsen familien.

Kop og Kande

Bagefter går han lidt rundt og kigger på inspiration af de billeder der hænger på væggen. “Hmm så det er kunst” mumler Bob – ja hver sin smag.

inspiration

 

Bob tager hjemad, mens han skubber alle de dystre tanker fra sig.

Han går i seng, og da han er virkelig træt får han sovet en god søvn, før han må op igen og på arbejde .Han arbejder nu fra kl 10 og har derfor god tid til at spise og ordne lidt huslige ting. Udover det har han flere fridage nu hvor han er færdig uddannet, så der er masser af tid han kan bruge på sig selv.

Da Bob er hjemme igen ligger han et nyt indlæg op på simstagram – han har efterhånden nogle følgere.

simstagram

 

9. afsnit – 15/7-22

Dagen efter er det høstfest – snart er vinteren på vej. Bob bliver hjemme denne dag og planlægger at invitere Sara og Simon på besøg. Bob vil tilberede et godt måltid mad, som de kan spise sammen.

Men forinden er der lige noget Bob åbenbart skal følge op på udenfor – i hver fald løber han ud af sin hoveddør i ført nattøj og bare tæer. Han huske dog paraplyen for det øser ned.

Hvad er det som er så vigtigt?

Måske en bekendt? Hmm uanset hvad det var så er vedkommende passeret og Bob skynder sig hjem igen.

Senere på dagen laver Bob et dejligt måltid med fisk og Sara og Simon indfinder sig. Sara virker lidt trist, så Bob prøver at opmuntre hende mens de spiser – stående i køkkenet Hmm.

stående aftensmad
Simon står op i stuen og spiser

Bob rydder maden væk, mens Sara kaster sig over Bobs PC og Simon danser til musikken fra radioen – nå men sådan er det jo at have gæste besøg i Sims he he.

Senere går snakken frem og tilbage og Bob fortæller han tager noget ferie – da han gerne vil ud og male og også slappe af og se noget andet.

snakken går

Sara og Simon går hjemad, men ønsker Bob en god ferie.

 

Dagen efter er Bob tidligt oppe, for i dag drager han afsted til varmere himmelstrøg – til Sulani, for at male, svømme og dase.

Bob har lejet et hus tæt på havet. Her vil han opholde sig de nærmeste dage. Huset koster 378 simoloner pr. dag og Bob har betalt for 3 dage.

leje huset

Allerede den første dag maler Bob et billede ud fra et motiv på den lejede grund. Vejret er dejligt og det krystal klare vand lokker meget.

maler
det færdige maleri

Dagen er stadig lang – så Bob tager ned på en af de offentlige strande. Her spiller han lidt skak og får lidt lokal sladder.

spille og ævle kævle

Bob kaster sig nu ud i bølgen den blå. Vandet er så klart at man kan se bunden. Så Bob får svømmet en del mens han nyder det dejlige vand. “Det her kunne godt blive noget tilbage vendende” tænker Bob.

svømmer rundt

 

Efter det forfriskende hav bad – skal der solbades. “Uhh det her er livet” sukker Bob

sol bad

 

Efter at have fået sol både på for og bag – får Bob energien til endnu et billede. “Her er virkelig smukt – sikke nogle sol nedgange der må være her”

koncentreret maleri

 

Det er nu sidst på dagen, solen er så småt på vej ned. Bob tager lige en gyngetur mens han skuer ud i horisonten.

Sulten er ved at indfinde sig – men der er en madbod lige i nærheden. Her vil han spise før han tager hjem til sit opholdssted.

gynge
noget at spise

 

Bob tager hjem til sin leje bolig. Her sætter han sig til at se film før han skal i seng.

ser film

 

Næste dag er Bob oppe og i vigør. Han får virkelig energi af det her sted. Dagen vil han bruge på at slappe af – måske male et enkelt billede men ellers ikke.

Efter morgenmaden besøger han en anden af øens badestrande.

Han kaster sig straks ud i det klare vand og svømmer rundt her og der. Så spotter han en vandscooter – den må han straks prøve af. Det er vel ikke værre end at cykle?

vandscooter
arghh

 

“Arghh det er da vist en tand for meget det her” nærmest skriger Bob. Han får stoppet maskinen og hopper ned i vandet.

Bob svømmer i land – her går han på toilettet og så får han øje på en anden madbod hvor han får noget at spise.

sulten stilles

 

Bob befinder sig i en slags lund – her er en mindre sø og en masse buske, træer og blomster, som igen inspirer til et maleri.

Det er blevet mørkt da Bob er færdig med maleriet. Han klæder om i lidt lunere tøj, da det er lidt køligt. Derfter går han op til den lokale bar, for at hygge sig nogle timer.

den lokale bar

Folk er meget venlige i Sulani, så Bob glemmer helt tiden og pludselig er det over midnat, da han tager tilbage til sit opholdsted.

 

Den sidste dag oprinder – Bob skal snart hjemad, men inden da skal han lige op til vulkanen og kigge den ud.

Det tager noget tid at komme dertil. Heden er slem, mens han cykler opad bjerget. “Jeg må passe på ikke at komme for tæt”

Efterhånden som han nærmer sig kan han se lava der sprøjter op fra vulkanen. Han standser så tæt på at han kan få motivet til et billede.

Bob sveder – men maler målrettet et billede af vulkanen.

vulkanen

Han pakker sit grej sammen og skynder sig væk. På vej tilbage til sit opholdssted – tager han lige en dukkert i havet, så han bliver kølet ned.

“hjemme” igen pakker han sine ting sammen. Det er på tide at vende hjem til Willow Creek. Men han vil komme tilbage til Sulani senere lover han sig selv.

I Willow Creek er det i mellemtiden blevet snevejr – vinteren er kommet – så det er et snedækket hus Bob vender hjem til. Men med sig har en en masse minder og nogle gode billeder til sin samling.

Det er blevet vinter

 

 


Del 2 – 16/10-22

Jeg har spillet på må og få med Bob den senere tid. Den korte del af det – er at Bob er blevet meget gode venner med Nikolaj Frost (julemanden) ligesom hans venskab med Clara Bjergsen også er forblevet tæt, udover det er der også ægteparret Skotte som bor i Hønseherred som Bob er gode venner med.

Bob blev dog træt af sit arbejde da ikke kunne komme længere karrieremæssigt. Han blev mere og mere deprimeret – så derfor stoppede han som maler – da det ikke længere gik.

Jeg besluttede så at Bob skulle flytte til et andet sted og her faldt valget på Oasis Springs – mest fordi jeg ikke havde spillet dette nabolag særlig meget.

1. afsnit 16/10-22

Bob er flyttet til Oasis Springs i et nybygget hus. Her går han nu og hygger sig – men dagene er lange og måske skulle han få et lille job bare på deltid?

Bob får sit job som salgsmedarbejder så han har fri kl 13 og dermed en god lang dag alligevel.

Bob har fået en svømmepøl og den er populær – for hans venner her og derfra kommer gerne forbi og tager en dukkert – hvilket Bob syntes er okay – så får han også en lille snak med dem før de drager af igen.

Nyt hus i Oasis Springs
Clara på besøg

En dag tager Bob på loppemarked. Her går han rundt og kigger på tingene – han ender dog med ikke at købe noget, for han mangler ikke noget – men snakke kan man jo altid.

social omgang

 

“Hmm her er da kedeligt” tænker Bob – “jeg tror jeg tager et andet sted hen”

Det er faktisk ret hedt selvom det er overskyet – så Bob klæder om i lettere tøj og cykler afsted til Windenburg. Sulten er ved at melde sig – så han besøger “harren og pindsvinet” cafeen og får lidt til ganen – samt mere snak.

noget at spise

Tiden går og det er sidst på dagen da Bob tager hjemad – det regner en del – men han har jo paraplyen med sig.

hjemad

 

Hjemme igen er der ikke kommet en eneste dråbe vand – det er stegende hedt selvom kl. er 20 om aftenen. Bob griller nogle kartofler på grillen, så han kan få lidt mad.

Bagefter løber han nogle runder på løbebåndet og så en dukkert i svømmepølen

griller kartofler

Bob har stadig energi så han ser en film i fjernsynet – og så er kl 2 om natten, så han må hellere til køjs.

ser TV

Den næste morgen – det er søndag – sender Bob sin drone afsted for at kigge på nabolaget – efter at have spist går han over på den anden side af gaden – her står der en og sælger kolde drikke og det er lige hvad Bob har brug for.

 

Drone 1 sendes afsted
en kold sodavand

 

venter på at dronen kommer tilbage

 

Endelig kommer drone 1 tilbage så Bob skynder sig over vejen og ind i sit hus. Nu er det spændende hvad dronen har samlet sammen.

 

Forsættes–

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading