Pleasantview er opstået som en ide taget fra Sims 2 Nydeligrup (Plesantview) – Jeg har så vidt muligt lavet det nogenlunde så det ligner fra Sims 2. Det er med andre ord et Sims 2 nabolag til Sims 3. Et nabolag der er enkelt og overkommeligt i størrelse. I stedet for broen har jeg dog lavet en lille “ø” som jeg har forbundet med almindelig vej. Rådhuset er placeret på en bakke og her kan man skue ud over byen. Husene er i de fleste tilfælde bygget af mig – der er dog brugt bestående huse fra EA og de forskellige pakker der er kommet til Sims 3 i tidens løb.

Jeg har spillet nabolaget en del og ingen fejl fundet alt vejnet mv. kører som det skal.

Du skal have alle udevidelser og ekstrapakker til og med Fremtidspakken for at kunne spille dette nabolag, som jeg har bygget det op. Du skal ud over det have – Prismestudiet fra Store og så skal du have Store nabolaget Aurora Skies.

Installation af Pleasantview: Du dobbelt klikker på nabolags filen – derefter åbner din Sims 3 launcher sig og downloader filen. Når filen er downloadet sætter du et flueben og klikker på “installer” herefter vil nabolaget automatisk ligge sig ind i dit spil og er nu klar til at spille.

Du downloader filen her: Pleasantview

Følgende er billeder fra mit spil i Pleasantview

Er der spørgsmål så kontakt mig gerne via Feedback

Hunde parken
Hunde parken
En af gaderne
En af gaderne
Aften billede
Aften billede
Stranden om aftenen
Stranden om aftenen
Et af dyk områderne
Et af dyk områderne
Hestecenteret
Hestecenteret
"Øen"
“Øen”
Rådhus bakken
Rådhus bakken
Masser af bade muligheder
Masser af bade muligheder
Skumring over Pleasantview
Skumring over Pleasantview

Loading