Dette er en forsættelse af Julie historien – Martha og Marthas trillinger

 

  1. del

Martha har forladt  Walt Waterlilly som hun har fået sine trillinger med. Trillingerne er blevet teenagere og går nu på kostskole. Efter denne skal de returnere til deres far.

Martha er flyttet til et andet hus i samme nabolag så hun kan følge med i trillingernes videre forløb. Hun ringer ofte til dem og får en snak – men Walt har hun ikke hverken set eller hørt noget fra.

 

Martha er så træt ovenpå skænderiet med Walt og flytningen at hun den første nat sover i sin velkendte sovepose på gulvet i køkkenet.

træt

 

De følgende dage bruger Martha på at lære sit nye hus at kende – det er en gammel husbåd hun er flyttet ind i og alt er ny renoveret. Hun træner sin kampsport og går i trænings centeret – som astronaut skal hun holde sin krop ved lige.

kampsport
træning

 

En dag  bliver Martha inviteret til fest hos sin søster Johanna og det siger hun ja til. Da Martha ankommer til huset er Johanna i fuld gang med at flirte til højre og venstre – hvilket Martha bliver lidt ked af, at se.

Johanna har en pizzaovn så Martha til bereder et måltid så gæsterne kan få lidt at spise.

laver mad

 

I baggrunden er Johanna optaget

 

Martha er sulten så hun sætter sig og spiser. Johanna kommer til og da Martha siger at hun lige skal klappe hesten lidt bliver Johanna lidt sur og rejser sig for at gå ind til de andre gæster.

“Jeg skulle vist slet ikke være kommet” tænker Martha

dårlig snak

 

Martha tager hjem og de følgende dage er hun hjemme. Vejret er ikke særlig godt – men sommeren venter om hjørnet, så hun håber på at kunne komme lidt mere ud.

snakker med Ethan
opgraderer brusekabinen

 

træner med bold

 

Efter et større uvejr bliver det endelig opholdsvejr så Martha beslutter at svømmepølen skal indvides. Den er bygget i forlængelse af søen og hun glæder sig til at prøve den.

Marthas husbåd
ud og svømme
på vej i poolen
livet er herligt

 

Den samme dag tager Martha til Anholt og dykke – her møder hun en havfrue som hun snakker med – hun fanger også en søhest som hun vil sætte ned i et akvarium.

På vej hjem besøger hun den gamle gård – bager et brød og får lidt at spise – før hun tager hjem – det regner helt vildt igen æv

den gamle gård
den gamle gård

* den gamle gård er et offentligt sted hvor man kan mødes – få te og bage brød. Huset er et gammelt husmandsted der nu er nedlagt*

 

Øh Martha du skal vist have en ny paraply

 

Martha går direkte i seng i morgen har hun lang arbejds dag hvor hun møder kl. 7 og har fri kl. 01 om natten. Dagen går fint og kl. ca 01:30 er Martha hjemme igen – hun har tjent næsten 9000 simoloner. Hun spiser friturestegt is før hun går til køjs. Oprydningen står Benhilda for – når hun er færdig med at beundre sig selv.

Benhilda

 

Martha sover til langt op af formiddagen – og efter en hurtig morgenmad – tager hun til Gildeleje strand for at hygge sig.

hygger sig

Martha bader og driver rundt mellem de andre der er på stranden. Hen på eftermiddagen bliver det atter regnvejr – men sin købte kage skal Martha have inden hun tager hjem igen.

mon kagen holder faconen?

Hjemme igen ringer Martha til sin datter Ann – for at høre hvordan hun har det. Ann opfordrer sin mor til at rejse på ferie – “du trænger til adspredelse mor” siger Ann

“Hmm ja det gør jeg vel”- tænker Martha –

Så nu – vil Martha rejse?og i så fald hvor tager hun hen?

 

2. del

 

Jeg sender Martha til Kina – dels for at dyrke kampsport og også for at meditere i Vismandens have. Det kører fint indtil spillet pludselig lukker ned og jeg smides på porten – (det er sket før med Kina ferie destinationen) – men Martha har altså været der.

dyrker kampsport
meditation i vismandens have

Det betyder selvfølgelig at Martha mister alle sine fremskridt og bliver sendt tilbage til start.

Herfra går historien nu videre.

Martha fravælger at rejse til Kina (igen) så hun bliver i Danmark. Her tager hun ud og dykke ved Anholt. Hun når niveau 5 og møder den her

Haj med dig Haj

Hajen er meget interesseret i Martha og hvad hun laver – så den holder sig tæt på – men Martha undgår at kigge på den og optræder så roligt som muligt. Da hun har svømmet rundt nogen tid – syntes hun pludselig hajen kommer mere og mere tæt på – så hun vælger at dykke ud.

Oppe igen i den friske luft beslutter hun sig for at tage hjem og lave lidt forskelligt hjemme.

Martha træner igen på sit løbebånd og her sker det forunderlige at hun når 10. niveau og får et diplom tilsendt.

Stolt hænger hun anderkendelsen op på sin væg i stuen.

modtager diplom og en ny paraply
diplom

Efter det opgraderer hun opvaskemaskine – for hun er træt af at have bøvl med den

opvaskemaskinen opgraderes

 

Hele natten igennem mediterer Martha og da det bliver morgen er hun på 7. niveau

mediterer

 

Om morgenen før hun går i seng spiser hun lige friture stegt kage med is til MUMS

friturestegt kage med is

 

Der er kommet et nyt værested i midtbyen og her tager Martha hen og bruger sin fredag aften. Bræddehytten er bygget i western stil og de har både karaoke og mekanisk rodeo

Martha Skrigeskinke er ikke populær

 

“nå det må de selvom”

 

Så Martha kaster sig over rodeo maskinen i stedet for

Jubiii
højt at flyve

Martha går hele turen igennem – hun er jo toptrænet – gæsterne er ellevilde over hendes præstation og nogle gør endda honnør.

Opfrisket af den dejlige stemning tager Martha hjemad – hun er træt og trænger til at sove. I morgen venter der atter nye oplevelser.

 

3 og uigenkaldeligt sidste afsnit

 

De sidste billeder her af Martha Ligusterhaek historien

 

Corgien Aurora
Martha har fået en ny ven
siger op som astronaut
Aurora
Martha og Aurora
vender tilbage til husbåden
Aurora leger med vaskebjørn
Aurora i sit hundehus

 

Jeg er nødsaget til at stoppe historien her – der er nemlig opstået en kedelig fejl som blandt andet gør at Martha går i stå og så står hun der og står og jeg er ude af stand til at foretage mig noget. I mens kører spillet videre og det kan stå på længe før hun “går løs” igen.

Historien kort er at Martha har prøvespillet Captain McNallys island for mig. Her fik hun selskab af Corgien Aurora samt at hun sagde sit arbejde op. Efter det returnerede hun til husbåden Martha – hvor hun boede før.

En anden MEGET kedelig fejl er at hun har mistet samtlige relationer til sine trillinger – og eks. mand samt sin søster Johanna. Disse figurer var vigtige for min historie og med tabet af dem – kan jeg ikke længere forsætte.

Hvad fejlen her er – kan jeg ikke regne ud – men for at kunne spille Martha så langt som jeg har gjort har jeg måttet sætte tiden i stå således at hun langsom blev ældre – i forhold til det er spillet jo kørt som det altid gør og jeg tror kombinationen af de to ting spiller en rolle – for de ting jeg oplever. Martha er jo i følge spillets gang meget gammel nu – måske findes hun ikke længere og det kan forklare at hun dermed ikke længere har tilknytning til sine børn, mand og søster. Dette er blot gætterier.

Til sidst må jeg sige at jeg virkelig har nydt at spille Martha figuren – lige fra hun hed Julie Gladilåget – til hendes  karriere mål som astronaut – hendes trillinger og videre frem.

Jeg startede Martha historierne op i april – så den har løbet over 3 måneder. Det er nok det længste spilforløb jeg har haft med Sims.

 

Slutter af med et billede af Julie/Martha hvor jeg lige havde skabt hende og hun flyttede ind i sit første hus i Appaloosa Plains

Julie er flyttet ind

 

 

 

Loading