Dette nabolag har en særlig plads i mit hjerte. Dels har jeg haft lavet det før – dog i et langt større perspektiv end det her og da der var for mange “problemer” ville jeg lave det i en mindre målestok. Et af de største problemer med den store version var at det ganske enkelt tog for lang tid at komme fra sted til sted.

Nu er det så lykkedes at lave det i mindre målestok – og det betyder også at mange af de offentlige bygninger simpel hen var for store. Derfor har jeg i nogle tilfælde “gravet” bygningen ned så den ligger under en kulise. Kulisen kan simmerne bruge til forskellige gøremål – så de er langt fra spildt. Det gælder blandt andet skole og hospital.

Udover det har jeg søgt at give nabolaget en engelsk stemning og i den skotske del af “landet” har jeg bygget op med slot og ruiner samt ikke at forglemme Sim Henge stenene.

Rundt omkring i farvandet har jeg lavet dyk områder – så der er til det hele.

Og nu den tekniske del:

For at kunne spille nabolaget skal man have – Dragon Valley og Aurora Skies nabolagene installeret. Disse nabolag kan hentes via EA Store. Man skal også bruge Bueskyttens udfordring – Brunch ved den gamle vandmølle – disse sæt kan også hentes via EA Store.

Har man ikke disse ting – mister nabolaget en del af sit særpræg. Blandt andet er det Kirken fra Aurora Skies der er brugt i Britain Islands.

Og så skal man have alle udvidelser og ekstrapakker til og med Fremtidspakken!!

For at downloade nabolaget skal man klikke på nabolags linket. Derefter vil Sims 3 launcheren starte op og downloade nabolaget til spillet. Når dette er sket skal man sætte et flueben og klikke på Installer – derefter vil nabolaget automatisk ligge sig i dit spil og er nu klar til at spille.

Hent nabolaget her: Britain Islands

 

Det følgende er billeder fra mit spil

Kirkegården
Kirkegården
Skotland med fyrtårnet i baggrunden
Skotland med fyrtårnet i baggrunden
Sims Henge
Sims Henge
Hav forskning - lagt på en lille kunstig "ø"
Hav forskning – lagt på en lille kunstig “ø”

Screenshot-115.jpg

Slots ruinen
Slots ruinen
Britain Islands klædt i hvidt
Britain Islands klædt i hvidt

Loading