Autumn er flyttet ind i “Blue Christmas” huset som hun har købt for sine sparepenge. 

Hun er jo alene så Julen bliver nok ikke så hyggelig – men alligevel glæder hun sig – for der skal da noget julepynt op – så vil det nok gå tænker hun. 

Der er hundekoldt i huset og Autumn må beholde overtøjet på, mens hun går rundt i huset og beslutter hvor hun skal pynte op.

Jeg må have ringet efter en el teknikker der kan sætte varme på – for ellers bliver det en kold Jul – tænker Autumn.

El teknikeren kommer og sætter en termostat op – så den kan gøre huset varmt. I mens han er der tager Autumn til Windenburg for at gøre sine sidste indkøb.  Efter indkøbene går Autumn til sin stam cafe for at få noget varmt at drikke. Snevejret er taget til og der er en snestorm i anmarch.

Kaffemaskinen er på overarbejde – da en masse frysene simmere kommer ind for at få varmen. Efter en tid ser maskinen ikke særlig lækker ud.

Vejret er virkelig dårligt nu – så Autumn må se at komme hjem. Hun skal også lave julemiddag.

Hjemme igen får Autumn tændt for den nye termostat  – og snart breder der sig en dejlig varme i alle rum i huset. Hun beslutter sig for at tage en pæn kjole på selvom hun skal være alene

Efter at have spist kalkun og ryddet op går Autumn ind i stuen og tænder lysene på juletræet. Pludselig hører hun skridt bag sig og vender sig om. Hun tror ikke sine egne øjne – men sandelig om det ikke er Julemanden der er kommet.

Julemanden har en gave med til Autumn – som hun glad tager i mod

Autumn bliver så glad at hun beslutter Julemanden også skal have en gave. Han er jo kommet her selvom hun er alene og hun fornemmer han ikke har travlt – så hun må hellere byde ham på noget.

Julemanden har ikke travlt og vil gerne have kaffe. Han skal jo holde sig vågen længe endnu siger han. Autumn og Julemanden går ud i køkkenet og her får han kaffe – de to snakker længe sammen – men så siger han – at han må afsted.

Julemanden går ud af hoved døren og væk er han

Nu er det Julenat

Træt efter en lang – men dejlig juleaften går Autumn til ro. I morgen er det Juledag – så må hun se hvad der kommer til at ske der.

Loading