En ny historie fra Sims4ever og som tager udgangs punkt i jagten på eventyret.

 

Hoved personen er Martina McFly og lige nu bor hun i Aurora hvor hun er i gang med en karriere indenfor undervisnings området. Udover det er hu meget glad for dyr og håber hun kan finde det største af det største – et venskab med en enhjørning. Vil det lykkedes? Det vil historiens gang vise.

Vi har mødt Martina før da hun har været guide til vinter billederne fra Aurora.

Her er Martina

Martina bor i et mindre hus og hun er meget ambitiøs for at komme frem indenfor undervisnings karrieren. Hun drømmer om noget større – hvis nu hun får heldet af møde det hun virkelig stræber efter – en enhjørning – men findes de virkelig?

 

Martinas hus
skolen hvor hun arbejder

Endelig er vinteren slut og foråret er kommet. Hver dag knokler Martina på at forbedre sine evner indenfor skrivning, formulering, logik, karisma, humør og at holde foredrag.

lave humør eliksir

 

holde foredrag

 

Martina tager i den lokale kirke og selv om der er helt tomt – gør hun det for at få en fornemmelse for hvordan det ville føles at tale til en større forsamling.

øver sig

 

En dag går et eksperiment galt og Martina ender op i svedet form – men så er det godt der findes vand og sæbe

 

svedet af

 

Det er blevet forår og Martina er taget på festival pladsen – her prøver hun lidt af hvert – ermm

møsse møsse

Ahh det var dog en tam omgang og det kostede endda 5 kr

Martina går over og kaster med hestesko i stedet

hestesko

Dagene går Martina arbejder på livet løs og nu er det blevet sommer – her er stadig ikke skyggen af en enhjørning – men til gengæld vrimler det med vilde heste i nabolaget.

Martina er nu blevet folkeskolelærer  og tjener 41 simoloner i timen. Hun arbejder fra 8-15 hver dag – men eventyret i hende kalder – “jeg må videre for det er ikke her jeg skal finde det jeg søger” siger Martina til sig selv.

heste er der nok af

Martina beslutter at tiden er inde til at søge eventyret sådan for alvor – det betyder hun må rykke videre. Hvilket nabolag vil hun mon slå sig ned i??

Det kommer i næste afsnit.

2. afsnit – 8/1-21

Martina har bosat sig i Appaloosa Plains – hun har hørt at det måske er her hun kan få sin eventyr lyst styret. Rygterne vil vide at der findes en særlig hest med et horn i panden – en enhjørning – som Martina ellers troede kun hørte eventyr og  sagn historier til. Siden hun var barn har eventyret boet i hende og selvom hun er glad for sit arbejde er det her nu alligevel det største hun kunne opleve.

Martina har fået sig en kat – ham har hun adopteret fra et dyrehjem. Hun har givet ham navnet Ludvig.

Sammen med Ludvig er Martina nu flyttet ind i sit nye hus.

Appaloosa Plains
Ludvig

Mens Martina er på arbejde “passer” Ludvig huset. Han har det fint med at være alene – for han er en pæn og ordentlig kat som hader uro og uorden. Når Martina kommer fra arbejde er han der straks til at tage i mod hende. De to har det fint i hinandens selskab.

Martina arbejder sig op af karrierens rangstige og pludselig en dag er hun assisent til skoleinspektøren og tjener godt – men det har også kostet arbejde og studier for at nå dette 8. niveau. Allerede nu arbejder hun kun 4 dage i ugen – så det er ren luksus.

Martinas hus
Ludvig holder vaskebjørnene væk
Hah tag den

 

En aften ser Martina et mystisk skær på himlen – hmm kan det mon være?? Hun haster ind i sin bil selvom hun faktisk er træt – men det må hun finde ud af hvad er for noget.

Hun kommer frem til et fiskested i bjergene og står helt bumstille og fuldstændig målløs – for foran hende kommer  en enhjørning gående imod hende.

de findes!

 

Martina tager mod til sig – hun ønsker ikke at skræmme den smukke skabning væk og forsigtigt lader hun ham snuse til sin hånd.

forsigtig rækker Martina hånden frem

 

Han er smuk – men samtidig også agtpågivende. Martina træder lidt tilbage og står bare og kigger på ham. Trætheden overvælder hende – men hjem vil hun ikke og selvom det er koldt ruller hun sig sammen i sin sovepose.

bliver nød til at sove.

Tidligt den næste morgen vågner Martina. Hun fryser for der er frost i jorden og den smukke skabning er forsvundet. Fuld af håb – om at hun må møde ham igen, skynder Martina sig hjem – for hun skal møde på arbejde.

Dagene går – uden der sker noget. Martina er optaget af Ludvig, huset og sit arbejde – men hun kan ikke glemme enhjørningen.

I weekenden tager hun Ludvig med i katte parken – det ligger meget tæt på hendes hus – så Ludvig kan selv gå hjem hvis han bliver træt (tænk doven kat)

Mens Martina fisker – leger Ludvig i en af katte junglerne.

Martina fisker
Ludvig leger

 

Men så får Ludvig nok og render hjem. Det er sidst på dagen så Martina går også hjem. Hun får lidt at spise og i mens passer Ludvig sine gøremål.

automatisk katte toilet
og katte vask

 

Ud på aftenen ser Martina igen det mærkelige skær – denne gang et andet sted. Hun haster afsted og møder endnu en gang – enhjørningen.

Denne gang er han ikke særlig høflig – men hilser dog på Martina.

Martina klapper hals

Enhjørningen forsvinder og en ærgerlig Martina tager hjem. Hun er ked af hvis hun har skræmt ham? Og håber sådan at hun kan møde ham igen.

Dagene går uden der sker noget. Hver dag holder Martina øje med himlen – men ingen tegn på at han vender tilbage.

Håbet er som bekendt lyse grønt – men hvad vil der nu ske? Vil Martina møde enhjørningen igen – eller har det hele bare været et synsbedrag – et eventyr?

Følg med i næste afsnit.

 

3. afsnit – 11/1

 

Tiden går og Martina går med. Hun passer sit arbejde, sin kat og hjem omend hun en dag må indse at hun bruger tiden til lidt for mange yndlings ting som at øve sig i at tale/holde foredrag – træne logik og lege med Ludvig. Så enden bliver at Martina får en stuepige/stuedreng (hedder det det ?) som kommer hver dag og rydder op og gør rent.

Hver eneste aften skuer Martina mod himlen i håbet om at se det mærkelige lys der viser at enhjørningen er tilbage – men intet sker.

Vinteren er let overstået i Appaloosa Plains – men kors en masse sne der kastes ned over nabolaget.

Find Ludvig

 

“Hvis ikke jeg kan få den enhjørning så kan jeg få den tegnet på mit fjæs” Siger Martina

nu med enhjørning

Vinteren passere – det gør foråret også og nu er det sommer – sommeren er den længste årstid i Appaloosa Plains –

Sådan ser en assistents skoleinspektør ud

Martina er ikke tilfreds – hendes dage løber ud i arbejde, arbejde og arbejde. Hun har for længst indrettet sin grund til at skulle rumme en eventuel enhjørning – og da hun en aften efter at have været nede og handle pludselig ser lyset på himlen – drøner hun afsted for at kapre den famøse enhjørning.

Det er sent på aftenen og hun er træt – men nu må det briste eller bære. Hun drøner rundt efter enhjørningen – for han suser  afsted mellem fiskepølene og står ikke stille ret længe af gangen. (Forfatteren kan ikke nå at klikke på ham ha ha)

Martina giver op – tager hjem og skuffet går hun i seng. Klokken er langt over 1 og hun skal på arbejde dagen efter.

Næste dag efter arbejde tager Martina på hestecenteret

hestecenteret

 

Her køber hun en smuk fuldblods sort hoppe som hun døber Beauty

Beauty

 

Og så går det hjemad i begynder ridning. Martina har taget en ridetime forud – meen altså – der går langt over 4 sims timer før hun er hjemme og kan sidde af – for pokker det gør nas i bagdelen. Men Beauty skal lige børstes inden hun skal ind i sin fold.

 

Beauty bliver børstet

 

Martina er død træt – hun har ondt i alle leder og kanter efter rideturen – så hun hopper på hovedet i seng med Ludvig ved sin side.

I mens har Beauty spist og drukket og står nu og sover i sin fold.

Beauty i sin fold

 

Hvad så nu? Lige nu aner forfatteren ikke hvad den videre historie skal blive. Enhjørninger er ikke et nemt bekendtskab og desværre virker snydekoden ikke – såå – måske Martina kommer til at nøjes med det hun har – men spørgsmålet er jo så om hun har tiden til at holde sin hest og sin kat vedlige i forhold til sit arbejde – hmm det kommer der nok et afsnit om.

 

4. afsnit  14/1

Martina er flyttet til Britain Islands – hun håber at det er her hun skal finde eventyret. Hun har bosat sig i den irske del af nabolaget. Her har hun omtrent lige langt til det hele. Martina arbejder hårdt for der er en forfremmelse under opsejling igen.

Denne del handler om en almindelig dag i Ludvigs liv – mens Martina er på arbejde.

Om natten har Ludvig forskellige sovesteder – han sover for det meste hos Martina i hendes seng – men han kan også godt lide at ligge på en af køkkenøerne

sover

Ludvig er en sovetryne – så han ligger det samme sted om morgenen mens Martina spiser sin morgenmad

 

Martina spiser og Ludvig sover

 

Efter at Martina er taget afsted – går Ludvig ud og her ser han en vild hest – måske kan han snakke lidt med den?

snik snak

Hesten kan ikke lide katte – men Ludvig prøver at socialisere med den – men det gider den ikke – så den forsvinder.

Ludvig finder på andre ting – han leder efter byttedyr – måske er han heldig?

leder efter byttedyr

 

Men så spotter han noget. Ludvig sniger sig langsomt nærmere og så får han chancen for at kaste sig over dyret.

sniger sig ind

 

Fanget

Men ak og ve – marsvinet slipper væk og fortørnet går Ludvig hjem. Her får han sig en vask

vask

Bagefter går han over i sin katte jungle og leger

kattejunglen

 

Martina er kommet hjem  og mens hun tager et spabad i haven  går Ludvig om på forsiden af huset – her har han en kattehule og her ligger han sig til at sove.

tager et hvil

 

Hvad Ludvig ikke ved – er at Martina har adopteret endnu en kat – som nu skal flytte ind. Katten hedder Betty og Martina håber Ludvig vil tage godt i mod hende.

 

Betty er sulten så det første hun gør er at spise. Bagefter hilser de to katte på hinanden

 

Betty er flyttet ind

 

Og så melder spørgsmålet sig – vil de to katte finde ud af det? Møder Martina sit eventyr? Og får hun sin forfremmelse?

Følg med i næste afsnit

 

5. afsnit  20/1

 

Martina holder en stor og vellykket afslutnings tale på skolen og den gør at hun nu er forfremmet til fungerende skoleinspektør.

Betty og Ludvig kommer godt ud af det sammen. Betty er en ilter kat – men den mere bløde Ludvig forstår at holde hende nede. Når Martina er på arbejde leger de to med hinanden og passer deres små gøremål.

Det er blevet weekend og Martina beslutter sig for at tage til stranden – det er højsommer og næsten 30 grader – så hun trænger til en kølig dukkert.

gode venner
leger i haven
Mens Ludvig kradser får Betty en lur

 

en dukkert i havet
Betty og Ludvig er også med på stranden

 

Martina er ved at være træt – men pludselig er trætheden væk – for hun ser dette lys på himlen

ser dette lys

Martina skynder sig afsted over stok og sten og når frem til en fiskepøl i den sydlige del af nabolaget.

Her møder hun ham her

enhjørning

 

Han er meget høflig – men absolut ikke snakkesalig. Det lykkedes dog Martina at give ham godbidder og klappe ham på halsen.

 

snakker

 

Martina er ved at falde om af træthed – og det er hun irriteret over nu hun endelig har fundet noget af det hun stræber efter. Hun er simpel hen nød til at tage hjem i seng – og håber hun vil møde ham endnu engang. Hun er begyndt at tvivle på at han virkelig er rigtig.

Loading