Dagmar bor nu i Willow Creek. Hun har været vidt omkring, fra hun startede i Wakaba nabolaget hvor hun har været lidt frem og tilbage. Hun har også boet i Brindleton Bay. Hun er skyld i at forfatteren har slået nabolags handlinger og støvsuger pakke fra – så der nu er blevet skønt og grønt i Evergreen Harbor – og vi lige nu venter på opdatering så støvsugerne virker igen.

 

Dagmar i sit nye hus

1. afsnit

Det er dagen før Nytårsaften og Dagmar har fået en forfærdelig trist nyhed. Hendes meget gode ven Bjørn Bjergsen er død – og Dagmar er i chok for han besøgte hende lige aftenen i forvejen.

Alligevel tager Dagmar ud på trods af, at hun er nedtrykt. Dagmar tager til Windenburg på cafe for at se om det kan hjælpe lidt på humøret. Men ak og ve – hun skiftevis græder og har trist ansigt på.

Hun render i et væk til baristaen for at købe snart det ene så det andet hun kan spise eller drikke.

 

en meget trist Dagmar

En eller anden siger til Dagmar at hun skal prøve at ringe til tristhedslinjen – det plejer at være godt.

Dagmar ringer med det samme og får en snak som løfter hendes humør lidt

tristhedslinjen

Bagefter ringer hun til Stella Basset som hun lærte at kende i Brindleton Bay

snakker med Stella

 

Hjemme igen får hun igen et anfald af mismod – så hun går i seng og græder det hele ud.

Bagefter trøstespiser Dagmar igen og da hun ser sig i spejlet kan hun godt se hun har fået lidt for meget på sidebenene.

Hun beslutter at gå i fitness centeret – men det er virkelig hårdt – så hun får ikke gjort ret meget – men tager hjem og går i seng i trist humør.

“ejj det overlever jeg ikke”

Dagmar sover til langt op af formiddagen – og i dag er det Nytårsaften. Nyt år – nyt liv? tænker Dagmar.

I mens passer ham her forbi Dagmars hus

Bjørn er blevet et spøgelse

 

Dagen går og det bliver aften. Dagmar tager igen til Windenburg på det dansested hvor hun også har været med Bjørn – tænk der er gået et år siden.

Hun hænger i baren – ser mut ud – og gider ikke snakke med nogen. Tilsyneladende er der ingen der ligger mærke til Dagmars triste humør.

Bliver det mon godt igen?

Der er et skab opstillet hvor folk kan hænge deres jakker – her går Dagmar ind og tager en tude tur.

Da hun træder ud igen ser hun mere fattet ud – nu skal det dæleme være slut med ynk og pjat – det handler jo også om hende.

Så Dagmar slår sig løs på dansegulvet og danser sig ind i det nye år.

fester løs

 

Ud på de små timer vender Dagmar hjem. Hun ser lidt mere fortrøstningsfuld ud og tænker at nu skal der ske noget.

Dagen efter erklærer Dagmar at hendes nytårs forsæt skal være at tabe sig.

Hun går straks i gang

Hun køber et løbebånd så hun har det hjemme hos sig selv og det skal da prøves.

det nye løbebånd

 

Så er der kosten – hmm straks et værre problem – for Dagmar plejer bare at spise det hun nu syntes.

Lige ved siden af Dagmars hus ligger der en skøjtebane – den skal da også prøves.

Dagmar på rulleskøjter

Desværre er der også en grill stillet op – så inden jeg får set mig om er Dagmar i gang med at grille kartofler. Hun når kun at spise en så får hun det kasseret.

Får Dagmar ført sit nytårsforsæt ud i livet??

 

2. afsnit

 

Dagmar er i syv sind – hun bliver ældre og det er begyndt at bekymre hende – i sær set i lyset af Bjørns bortgang. Efter at have hængt i nogle sims dage med træning og sundere kost – får hun et opkald fra en fjern slægtning som står med en lille pige hvis forældre ikke er mere – om Dagmar vil tage sig af hende??

Dagmar tænker sig ikke ret meget om – men siger omgående ja – for hun mangler jo noget holdepunkt i sit liv.

Dagmar tager afsted efter den lille – som viser sig at være tumling. Hun hedder Zoe – og Dagmar skriver under på at hun vil overtage forældremyndigheden. Zoe bliver til Zoe Dovenlars og følger med Dagmar hjem.

 

De første dage er den rene prøvelse for Dagmar (over forfatteren) – for den her bette Zoe viser sig at være noget af en mundfuld som i den grad behøver opdragelse.

Dagmar begynder at fortryde – men så tager hun fat i sig selv – for det skal bare lykkedes.

Zoe får en irettesættelse

 

Men det glemmer hun igen

 

Dagmar finder hurtigt ud af at Zoe er kræsen – hun spiser bare ikke hvad som helst og smider rundt med maden som det passer hende. Dagmar har travlt med at rydde op og gøre rent – og ind i mellem får pigebarnet også raseri anfald.

Zoe har haft et anfald

Dagmar går nu frem på en anden måde. Hun sørger for at Zoe har aktiveringer nok, så hun kan lære samtidig med at hun leger. Hun begynder at finde ud af hvilken mad Zoe vil spise – og så går hun meget op i at snakke i et ordentligt toneleje. Selv er Dagmar på den for hendes dovne natur gør jo at hun skal sove – men det er der slet ikke tid til mere.

 

papkasse dukkehus
leger i haven

 

Zoe lærer at snakke

 

Zoe kan også selv opsøge potten – og hun er delvis faldet mere til ro nu Dagmar  (og forfatteren) har fået orden på tingene.

Maden indtager hun andre steder end ved spisebordet – så hun får spist.

hygge ved tv’et

Dagmar har stadig ikke tabt sig – men hun har fået mere indhold i sit liv og frem for alt har hun ikke længere tid til at hænge ud på barer og cafeer. Faktisk ser hun kun indersiden af sit hus og så Zoe – Det må der laves om på – men hvordan??

 

Dagmar historien er stoppet da de seneste opdateringer ikke fungerer med spillet. Der er kommet en større bug ind da Dagmar  adopterede Zoe – for Zoe fungerede ikke i forhold til opdateringen – KÆFT jeg er træt af EA GRRRRR

Spillet er krakket da jeg slet ikke kunne styre den husholdning – det rystede og hakkede så man blev helt skør i hovedet af det – Zoe ville ikke blive et barn – ja listen er lang og det gider jeg ikke bruge mere krudt. Husholdningen er slettet og det var så det. NO more sims 4. EA er i hver fald på røven fordi de ikke har styr på en skid.

END OF STORY – I HAVE SPOKEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading