Jeg har valgt at starte ny side op – Da Martha nu har nået sin karrieres højeste punkt – astronaut.

Historien vil nu begynde at tage nye drejninger. For de der nye læsere henviser jeg til siden “Julies Historie” hvor første del ligger.


2. del – Martha

  1. afsnit:

Martha ønsker at stadig have sin frihed og dygtig gøre sig – blandt andet indenfor kamp sport, madlavning og bare nyde livet.

Martha befinder sig et godt sted. Hun har nået et stort mål og er blevet astronaut indenfor militæret.

Sommeren er ved at gå på hæld så Martha nyder de sidste dage inden efteråret banker på døren. Ikke langt fra hvor hun bor er der en lille forlystelses park og der tager hun over en lørdag eftermiddag.

Der er en masse vilde heste til stede og Martha opdager at hun kan komme ret tæt på dem – og endda give dem godbidder. Hun får sig også en tur i karrusellen – og da sulten presser sig på laver hun mad i pizzabageovnen som hun spiser på stedet.

Det er blevet køligt – så Martha tager hjem for at få varme i kroppen og arbejde lidt på computeren.

 

Den følgende dag er vejret fint – 25 grader og Martha besøger stranden ved Skagen.

Her hygger hun sig, svømmer i havet og snakker med dem hun tilfældigt møder. Hun finder også en sjælden flaskepost, som hun samler op.

Efter nogle herlige timer tager Martha hjem – kølig heden har indfundet sig og hun er ikke klædt på til at kunne holde varmen.

Hjemme igen spiser hun lidt varm suppe – og så står den på kamptræning. Hun er nu på 5 niveau og er i stand til at meditere

Martha fordyber jeg godt i meditationen – og pludselig bliver hun meget let – hun svæver i den fri luft

 

“Hold fast for en oplevelse”  tænker Martha og “hvilken dejlig følelse, i kroppen”

 

Om natten bliver der indbrud – en tyv kommer luskende – men han kommer hurtigt til kort – for ud af kistedøren springer Benhilda – og hun tager sig “kærligt” af tyven.

 

Benhilda vinder selvfølgelig og  tyven stikker af i en vis sidevind. “Godt jeg har Benhilda” tænker Martha. Martha roser Benhilda for sit “arbejde” og så forsvinder hun ind i sin kiste igen – mens Martha går ovenpå for at sove videre.

 

Dagen efter er det arbejdsdag – en lang dag fra 07-01 – Det holder hårdt for Martha – som er tydeligt præget af den lange arbejds dag. Hun forlader sit arbejde allerede 23:30 – for hun orker ikke mere. Da hun kommer ud fra arbejdspladsen er det blevet heftig regn – det lyner og tordner og desværre bliver Martha ramt af lynet – så hun bliver helt svedet af.

Martha er i temmelig dårlig humør da hun kører hjemad. Hjemme tager hun  et bad. Hun er så træt at hun dejser omkuld i sin seng og falder i en dyb søvn.

Heldigvis har hun nu 6 fridage – men da hun vågner den følgende dag op af formiddagen føler hun sig sløj. Efter at have spist morgenmad tager Martha afsted til Sygehus Lillebælt for at få en influenza vaccine.

 

Vejret er dårligt, så Martha tager direkte hjem bagefter for at slappe af og komme sig over sin forkølelse.

Hjemme igen ringer hun til Felix Waterlilly (chefen) – som hun er ved at begynde at opfatte som mere end en ven. Alligevel er Martha i syv sind, for man kan da ikke rende rundt med sin chef?

OG Martha – du må hellere få noget mere varmt tøj på!! Det sker i næste afsnit – OG vil hun møde Felix igen?

 

 

Del 2 – Martha

2. afsnit

 

Martha er jo vant til at være aktiv og det at hun nu har en del fridage hun skal slå ihjel, er ikke lige sagen. Selvom hun tjener godt og har en formue – så er der stadig regninger der skal betales – og dem får hun i lind strøm hele tiden – øv

En dag beslutter Martha at hun vil tage en dykker time – hun bor et sted med masser af vand – så hvorfor ikke prøve noget nyt?

får en dykker time

Forsknings centeret ligger næsten lige ud for Samsø – ærgerligt at vejret ikke er det bedste – og det er et rigtigt kønt sted som Martha vil besøge snart

Samsø

 

Senere på dagen holder regnen op og Martha tager til vestkysten for at snorkle rundt

snorkel tur ved vestkysten

Dagen går på hæld og Martha tager hjem – kølig heden har for alvor indfundet sig. Da Martha kommer ind af døren ser hun at Benhilda er i gang ved guldfiske bowlen – åh åh hvad nu? Jo Gulda er død æv – sådan går det Martha når man ikke passer på

Benhilda i aktion

Martha får lidt at spise og i mens er Benhilda travl beskæftiget med at rive blade sammen

Benhilda river blade sammen

“Hvad skulle jeg dog gøre uden Benhilda” tænker Martha – “Hende kan man virkelig stole på”

Dagen efter er vejret fint så efter en solid morgenmad bestående af pandekager og friture stegt is – er Martha atter på farten

friture stegt is

 

på vej til Anholt

 

Martha tager ud og dykke ved Anholt – hun er virkelig fascineret over alt det der er under havets overflade. “Her er kønt og sikke en fred og ro” – Martha svømmer rundt og kigger på tingene og møder en anden dykker som hun snakker begejstret med. Hun har hørt der kan være hajer – men der er vist ikke nogen lige der?

dykker ved Anholt
snakker

 

Hjemme igen får hun brændt Benhildas blade af – hun bryder sig ikke om at Benhilda skal rende frem og tilbage til skraldespanden med blade – hun bliver jo træt i sine knogler.

brænder blade af

 

Den næste dag modtager Martha en invitation til fest hos sin chef Felix Waterlilly. Martha beslutter sig for at tage med.

Da hun kommer til stedet er Felix’ bror Walt ved at forlade stedet – “hmm – det var dog underligt” tænker Martha. Forklaringen er den at – ja billedet taler vel for sig selv?

Øhh hvor er dine møbler Felix?

Felix står og ser mærkelig ud – han ved ikke lige hvad han skal sige – Og selvom der er andre til stede – så var det mest fordi han gerne ville se Martha igen. Martha prøver at redde situationen – “sikke dog et dejligt hus og så rummeligt – ermm – har du heller ikke et toilet?” Nej det har Felix ikke. Han indrømmer at huset bare er en tom skal og at han ikke har haft råd til inventar endnu. Han sover, spiser mv. på sin arbejdsplads.

“Nå okay” siger Martha “Det er blevet sent – jeg må hellere —”

Martha forlader huset og kører hjem i dystre tanker – “Stakkels Felix” Hun kan egentlig godt lide ham – men hvad søren gør man dog i det her tilfælde?

På sin sidste fridag før weekenden besøger Martha Havfruens is cafe og får et stykke af sin yndlings kage – Lime tærte.

Det har sneet – men vejret er frisk og klar blå himmel

på vej til havfruens is cafe
ankommer

 

spiser lime tærte

 

Der er hyggeligt og varmt i cafeen – og Martha nyder sin kage – men hendes tanker hænger ved Felix – hun må finde ud af hvad han er for en fyr inden hun kaster for mange og lange blikke efter ham. Er det i Virkeligheden Walt (bror) der hjælper Felix? – “Jeg må tage en snak med Walt” siger Martha højt – mens hun begiver sig hjemad igen.

 

Følg med i næste afsnit

 

Del 2 – Martha

Afsnit 3

Selvom det er vinter og koldt – så går Martha i sin have og hopper op i boblebadet – hun nyder det varme vand og forsøger at slappe af efter chokket over Felix og hans “fest”.

boblebad

Det er halv sent og Martha er sulten, men gider ikke lave mad – så hun ringer efter en pizza, så er aftensmaden da reddet denne gang.

pizza budet
mums

Mæt og tilpas går Martha i seng og falder i en drømmeløs søvn. Den næste formiddag – vil hun ringe til Walt Waterlilly – han virker som en sød og omgængelig personlighed og Martha kan rigtig godt lide ham. Men inden hun får mobilen frem – ringer den og tænk det er Walt – WHAT??

Walt er lidt tøvende – men ender med at spørge Martha om de ikke kan mødes – for der er noget han må sige til hende.

Martha gør sig klar og tager afsted.

mødes med Walt

Samtalen handler slet ikke om Felix – men om at Walt har et godt øje til Martha – WHAT? tænker Martha – men hun må dog indrømme at han er charmerende. Snakken går frem og tilbage og Martha kan godt mærke at hun ikke rigtig kan stå i mod.

Walt ender med at give hende en knus

knus

“Vil du ikke med på festivalpladsen” spørger Martha – Jo det vil Walt godt. De kører sammen derover i Marthas bil. Løber på skøjter og får lidt at spise. Da de skal tage afsked er det med snarlig gensyn og så sker det jo – det som skal ske

MØS

På vej hjem – svæver Martha på en lyserød sky – hun er som et forårs kåd lam – forelsket for første gang i sit liv.

Hjemme modtager hun igen en invitation til fest hos Felix – men den afstår hun fra. I stedet kaster hun sig over computeren for at spille.

fest invitation
spiller

Dagen efter er det den første forårsdag og Martha – ringer til Walt. De bliver enige om at give deres forhold en chance – så Walt skal flytte ind hos Martha.

Efter samtalen tager Martha ud og dykke

snakker med Walt
dykker

På vej hjem finder Martha en fugl – en nymfeparakit – og spekulerer over hvad den dog laver der?

fuglen

 

Martha beslutter at tage fuglen med sig hjem. Hun køber et bur (i købe spanden ha ha) og her skal parakitten bo. Hun kalder den for Serena

bur til fuglen
Serena

 

Det er ved at være sidst på dagen – Martha går rundt og venter og venter – men endelig er han der! Walt.

De to kaster sig i armene på hinanden

billedet taler vist for sig selv he he

den kærlighed

 

Kommer det til at gå mellem Walt og Martha?

Følg med i næste afsnit.

 

 

Del 2. – Martha

afsnit 4

 

Walt flytter ind – og Martha forsætter sine gøremål som hun plejer. Walt arbejder i journalist karrieren og han skal som følge af det på arbejde hver dag og har så fri i weekenderne. Martha arbejder jo kun om mandagen og har fri resten af ugen – så allerede efter nogle dage giver det en skæv fordeling i forholdet til de to. Når Walt kommer hjem er Martha ofte afsted,  enten dykker hun – eller hun nyder bare at tage rundt til de forskellige ting – udover det passer hun sin træning.

Walt sover i ekstra værelset
Martha sover i soveposen

En morgen hvor Walt skal på arbejde finder han Martha sovende på gulvet i gangen. Hun er kommet sent hjem fra arbejde (kl. 01) og været så træt at hun bare lagde sig der.

Walt er ikke helt tilfreds med situationen. Han holder meget af Martha – men deres forskellige livs stil vil måske skabe konflikter?

Felix (Walts bror) har hørt at Martha har fundet sammen med hans bror og det passer bestemt ikke Felix, som farer i flæsket på Martha og skælder hende ud – for han troede jo at de to havde noget sammen og at hun skal huske på at han også er hendes chef

Felix er vred

Sådan går det nogle dage. Martha passer sit og Walt passer sit. Han håber dog stadig at kunne omvende Martha – og en dag overrasker han Martha under bruseren og ja så sker der jo det, der måtte ske – men hvad?

Efterfølgende melder sulten sig og de to får lidt at spise.

spiser aftens mad

 

Nogen tid efter – hvor Martha er ude at dykke – møder hun en havfrue som hun falder i snak med. Der bliver snakket om alt fra tang opskrifter til hajer – og så siger havfruen til Martha at hun skal passe på sig selv, for noget er i gære.

havfrue snak
Martha ser også den her på havsens bund

 

I dybe tanker tager Martha hjem – for hvad mente hende havfruen dog med hendes forudsigelse? “Jeg må finde ud af hvad Walt indeholder” – Det er begyndt at gå op for Martha at han måske ikke er det rigtige?

Walt kommer i hjernevride maskinen

Walt bliver studeret

Martha skriver – ganger og dividerer – og til sin skræk ser hun at analysen viser at han ikke har noget indhold – ingenting kan hun finde som han bare kan lidt – “OH skræk og VE” tænker Martha – men hun siger ikke noget til Walt – andet at det ser fint nok ud.

Dagen efter hvor Walt er taget på arbejde – bliver Martha dårlig – hende der ikke har fejlet noget i mands minde – hun må haste på badeværelset og kaste op.

 

har det dårligt

Bagefter ligger hun sig i ekstraværelset og tager en lur – mens Benhilda rydder op på badeværelset.

OH OH – Skal Martha være mor? Hvad kommer der til at ske med Walt?

Følg med i næste afsnit.

 

2. del – Martha

afsnit 5

Forholdet til Walt er kølnet. Han vil at hun skal være hjemme når han kommer fra arbejde, – men Martha har jo masser af gøremål hun gerne vil – dem kan Walt måske også deltage lidt i? Ligesom hun også forsøger at spørge ind til hans arbejde og interesser. Det er som om at Walt har en forventing om at hun bare dropper sit job – et job Martha har knoklet for at få.

åh åh skænderi

Martha siger i et afmagts øjeblik at Walt må tage sig sammen og tage hende for det hun er – de skal jo have et barn sammen. Men Walt er urokkelig – enten siger Martha sit job op – eller også går han. Martha har en ide om, at hun jo har penge og det måske også spiller en rolle – en slags misundelse.

Træt af alting ligger Martha sig til at sove på gulvet i ekstra værelset i sin elskede sovepose

Martha sover

 

I løbet af natten er Walt over alle bjerge – han tager væk til et ukendt sted – ikke engang tanken om barnet der er på vej kan holde ham på stedet.

Farvel Walt

 

Tiden går og Martha affinder sig med at hun nu skal være enlig mor. Hun er vred på Walt og ønsker slet ikke hans kontakt – og han skal selvfølgelig ikke have noget med barnet at gøre.

Martha tager til boghandlen og køber en bog om graviditet og det at blive forældre.

læser

Hjemme igen får hun sådan en lyst til småkager så hun bager da lige nogen så hun har lidt at trøste sig på.

bager småkager
spiser småkager

 

Tiden er snart inde for at Martha skal nedkomme – hun har fået at vide at hun ikke kun skal have 1 barn – der er flere derinde.

Martha er nervøs og lidt bange for hvordan hun dog skal klare det hele selv og det får hende til at trøstespise mere end godt er.

en meget gravid Martha venter på is
jamen altså Martha – is til morgenmad?

 

Efter at havde spist sin is – går Martha over gaden og tager sig en dukkert i Limfjorden

Bader i Limfjorden

Det er som om at svømmeturen har gjort Martha lidt lettere til sinds. Hun trøster sig med at hun nok skal klare det her. Hun har en søster – som måske kan komme og hjælpe og så har hun jo Benhilda. Penge mangler hun ikke og hun har stadig sit arbejde – “Godt jeg ikke sagde mit job op” siger Martha højt.

Hjemme igen spiser hun lidt mad – men hun har sådan en murren og pludselig går det op for hende at fødslen er ved at gå i gang.

“Jeg må på sygehuset nu” siger Martha og tager afsted. Hun ankommer til sygehus Lillebælt –

sygehuset

 

Og nogle timer senere er Martha blevet mor!!

 

Hjemme igen med børnene – for der kom 2 piger og 1 dreng – Martha er blevet mor til trillinger

Trillingerne indtager huset

 

Martha får de 3 små lagt i seng – selv er hun helt udmattet og vil i seng – hun må sove så meget som muligt mens børnene også gør det.

 

børnene er i deres senge

 

“I morgen må jeg få fat i min søster” – Martha er helt sikker på at hendes søster Johanna vil komme med det samme.

“Udover det må jeg flytte i andet hus – så vi ikke skal rende op og ned af trapperne med trillingerne” tænker Martha lige før søvnen indhenter hende.

 

Dette er sidste afsnit i Del 2 af Martha historien.

Næste gang begynder  en ny side og et nyt kapitel – som vil omhandle Trillingerne og Marthas videre liv.

 

 

 

Loading