Et kort afsnit denne gang!

 

Det er Nytårs dag.

Autumn kom meget sent i seng – faktisk først  ved 6 tiden om morgenen og som følger af det sover hun rigtig længe. Klokken er omkring 15 da hun kommer op. Hun er stadig meget trist og tabet af Victor, gør det ikke bedre – men hun må jo videre.

Efter et hurtigt bad og lidt mad beslutter hun sig for at atter besøge Brindleton Bay. Hun vil prøve om hun kan komme i kontakt med nogle af de lokale i nabolaget. Udover det skal hun mødes med en ejendoms mægler omkring en grund hun har kig på.

Autumn ankommer til dyreparken – men det styrter selvfølgelig ned og vejret er ret dårligt – æv æv. Alligevel vrimler de med simmere i parken.

Efter at have leget lidt med hunden Blå – bliver der et værre postyr – da kendisen Dirk Dreamer pludselig ankommer til parken. Han er temmelig hovski snovski og fører sig frem i et væk. De simmere der befinder sig i parken slår dog alligevel ring om ham – men manden er så selvoptaget at de hurtigt mister interessen.

 

Dirk Dreamer forsvinder igen og Autumn falder i snak med Bjørn Bjergsen, som hun spørger ud omkring nabolaget.

 

Vejret bliver dårligere og simmerne begynder at forlade parken. Autumn tager til den lokale cafe, for at komme i ly for vejret. Her bestiller hun en saft over is.  Ejendomsmægleren ringer om de kan udsætte mødet til i morgen, da vejret er blevet dårligt. Det siger Autumn god for.

 

Autumn tager hjem igen – men skal så retur i morgen for at se og måske købe grunden.

 

 

Aftenen tilbringer Autumn med at spille computer spil. Hun bager en brownie kage som hun indtager noget af i køkkenet og så skal der ses dyner

 

 

Dagen efter er vejret stadig regnfyldt – men dog ikke så slemt som dagen i forvejen.

Autumn møder ejendoms mægleren og hun kigger på grunden. I tankerne er hun ved at forme det hus hun skal bo i. Selvtilfreds kigger hun sig omkring og tænker at “det skal nok blive godt”

Autumn køber grunden og vil nu sætte husbyggeriet i gang. Hun glæder sig rigtig meget til at flytte til Brindleton Bay og ind i sit nye hus. Hun har valgt et lidt afsides liggende sted – men masser af plads til udendørs liv og gå ture ved hav og strand.

 

 

Hvordan vil Autumns nye liv blive ? og får hun bygget sit drømmehus ?

Følg med i næste afsnit.

Loading