Oh oh – Theresa forsætter med at have det dårligt og være træt – det går op for hende at – det i hver fald ikke er normalt. Så hun snakker med Chauncey og han er ret sikker på at en ny Grimm er på vej.

En dag mens Chauncey er på arbejde tager Theresa til den lille bugt for at bade – det er blevet sommer og hun syntes hun har det besværligt med sin krop. “En svømmetur vil gøre underværker”

Efter det forfriskende havbad møder Theresa en tilfældig bekendt, som hun ikke bryder sig så meget om – så hun kaster en forbandelse på ham.

oh oh nu har tryllestaven igen været fremme.

 

Chauncey er kommet hjem fra arbejde da Theresa kommer tilbage. De beslutter at besøge fløjs salonen og hygge lidt.

Men det bliver alt andet end hygge – for netop den aften dør Beatrice Krølleballe og manden med leen dukker op.

Beatrice dør

 

Chauncey og Theresa mister gnisten og tager hjemad i tunge tanker.

Dagen efter har Theresa ondt over det hele så hun bestiller en tid i spa salonen så hun kan få en dybdemassage. Maven er i vejen – men hun kommer dog op på kosten og i regn og haglvejr går turen afsted til salonen

“dejligt” vejr a flyve i

 

Vejret er virkelig elendigt – da Theresa opfrisket af den dejlige massage skal flyve hjem igen

 

virkeligt dårligt vejr

 

Da Theresa er hjemme igen er Chauncey kommet hjem og de to får lige en lille hyggestund.

hyggestund

 

Det er fuldmåne – vejret er noget af det mest elendige, så Chauncey låser låge og døre af, for de gider ikke nogen “besøg” – men vil bare hygge indendøre.

 

elendigt vejr

 

Den følgende morgen tager Chauncey på arbejde. Theresa har det skidt – det murer, hamrer og banker i kroppen på hende – så Chauncey foreslår  en ny massage og så hjem og slappe af bagefter. Han siger Theresa skal tage bilen, for det er ved at være op over, at den nye Grimm skal ankomme.

Theresa tager afsted – men da vejret er dejligt (for en gangs skyld) hopper hun på kosten. Da hun når spa salonen – går alting bare stærkt – fødslen går i gang og to tilfældig passerende sims damer hjælper Theresa afsted til sygehuset som er lige om hjørnet. I mellemtiden har Chauncey fået besked og er på vej mod sygehuset.

Theresa skal føde

 

Fødselen forløber uden komplikationer og nogle timer senere har Theresa og Chauncey fået en søn.

De forlader sygehuset for at tage hjem med den lille Monroe

Theresa har født en søn

 

familien på vej hjem

 

Hjemme igen slapper Theresa af og kommer sig over fødslen. Hun er vældig stolt over sin lille søn – men hendes alkymi færdigheder trækker meget i hende. Hun leger også med Raven som er ved at blive gammel, når sønnen sover.

Chauncey tager nogle fridage for at være hjemme hos Theresa og den lille søn.

Chauncey er en stolt far
hekserier

 

tager fridage

 

En uges tid senere føler Theresa sig stærk nok til at tage i parken med Monroe. Hun begiver sig afsted med barnevognen og inden hun får set sig om er dagen gået.

på tur med Monroe

 

Da hun kommer hjem har Chauncey lavet aftensmad – vejret er igen dårligt – i det hele taget er det her et dårligt sted bliver de enige om.

En ting er dog godt. Theresa har opnået en del og så har hun fået en søn – noget hun aldrig ville have turdet drømme om. Men hun så jo sine slægtninge derude i fremtiden – Ancher og Andy og hvordan skulle det hænge sammen, hvis ikke hun havde fået et barn?

 

mor og søn

 

Historien slutter her – i hver fald i Moonlight Falls.

Jeg vil nemlig flytte familien Grimm til et andet nabolag – om historien genoptages ved jeg endnu ikke.


Efterskrift.

Det har ikke været helt nemt at spille Theresa historien. Der har været en del forstyrrelser i form af små fejl og så mange bofæller at jeg ikke har tal på dem – bofæller jeg måtte smide på porten med det samme jeg opdagede dem på grunden. Udover det er Moonlight Falls ret kedeligt nabolag at spille – men det blev valgt af hensyn til Theresas alkymi træning. Jeg har IKKE kunnet spille den her historie på så kort tid uden snydekoder. Snydekoder er brugt i stor stil, for at hjælpe Theresa udi alkymiens verden. På grund af små fejl i terræn her og der og i sær hvor de huse ligger som jeg har spillet Theresa i – har gjort det svært nogle gange – dels pga. de irriterende bofæller der hele tiden dukkede op og dels på grund af insekter, mineraler mv. der dukkede op de mest irriterende steder. Jeg måtte genfinde Chauncey i et andet spil og bruge snyd til at de to kunne blive forelskede meget hurtigt. Det biologiske ur tikkede derud af for Theresa – hun er i skrivende stund kun 9 sims dage fra at blive ældre. Afsnittet med fremtiden var ikke tænkt ind i billedet på forhånd – men noget der bare dukkede op – og sådan er det når jeg spiller – jeg ser hvad der sker og handler efter det.

Måske genoptager jeg historien – i et andet nabolag – for er da lidt spændt på hvordan Monroe vil falde ud.

Loading