Har da lige opdaget at siden her er blevet 10 år – Det er godt nok 2 uger siden – men bedre sent end aldrig.

10 år!!

På godt og ondt – kan man vist godt sige.

Dengang var det stadig Sims 2 der trak læsset og som egentlig gjorde at jeg fik denne side. WordPress er jo gratis – men det koster at have domæne samt ikke mindst serverplads. Serverplads blev udvidet da forummet blev lagt på – det bliver jo ikke brugt – så derfor skal jeg ned på en billigere plads, næste gang og forum fjernes helt.

Jeg har lagt mange kræfter i siden her – men først og fremmest er den skabt til mig selv og den morskab Sims gav mig.

Da Sims 3 kom ud – blev verden en anden da man nu fik de åbne nabolag og muligheden for selv at skabe nabolag – det har jeg benyttet mig af i stor stil og spiller helst mine egne nabolag – da der ofte er fundet terræn fejl i EA’s ditto, hvilket forringer spil kvaliteten.

Så kom Sims 4 og interessen begyndte at dale – for mig. Dels er det opbygget på en helt anden platform og enorm meget farverig som forstyrrede mine øjne en del. Det er svært at bygge – jeg har i hver fald aldrig kunnet finde melodien.

Jeg har dog spillet små historier ind i mellem og haft det sjovt med det. Jeg har ikke alle pakker – og den seneste universitets pakke har skuffet mig en del – Der er dog mange gode byggeting med i pakken – som kan bruges på lige fod med alle andre byggeting. Man kan jo også anlægge universiteter i andre nabolag hvis man er til det.

Jeg tænker derfor også at denne pakke bliver min sidste anskaffelse udi Sims 4.

 

Hvad der skal ske med selve siden her ved jeg ikke endnu – Sims4ever er et varemærke for mig og det må derfor ikke falde i andres hænder – men jeg tænker videre på hvad der skal ske og indtil jeg har en ide om det – så forsætter siden i det omfang den befinder sig i lige nu.

 

Sims 2
Sims 3
Sims 4

Loading