Jeg skrev i del 7 at det næste afsnit ville blive det sidste – men jeg har stof nok til et par afsnit mere.

Så her er del 8

 

Theresa træder ind i tidsportalen og det eneste hun har øjne og ører for er en masse skarpt og glitrende lys og lyde der knitre og hvisler. Hun føler at hun bliver hvirvlet rundt og rundt og lukker øjnene og holder sig for ørerne.

Pludselig tager lyset og lydene af og Theresa træder ud af tidsportalen. Lettere forundret for hun befinder sig ikke længere i Moonlight Falls – men i Oasis Springs

 

Theresa er kommet til fremtiden

Hun mødes af den tidsrejsende som hun mødte tidligere da han kom til Moonlight Falls – og han fortæller at Theresa har nogle slægtninge i byen som hun kan besøge. Hun får udleveret en rygraket som hun skal bruge for at komme frem. At flyve på kost er ikke velset her i fremtiden siger han.

Theresa syntes det er fjollet – men tager nogle indledende øvelser med raketten på ryggen. Det går ikke helt godt i starten.

blevet boret ned i jorden

 

Endelig lykkedes det at få lidt styr på raketten og snart står hun på sin slægtnings grund.

Her mødes hun af en ældre mand – som præsenterer sig som Ancher Grimm

møder Ancher Grimm

 

Theresa er fuld af forundring over hvor lyst der er her i byen – alt er meget grønt og hvidt, så det ligefrem skærer i øjnene på hende. Hun føler sig totalt til grin og forledenhed over det mærkelige tøj hun jo står her i.

Ancher byder hende velkommen og beder hende gå med ind i huset. Theresa går med mens hun noterer at alle husene rundt omkring er sådan nogle firkantede bygninger med store vinduer – alt er firkantet i Oasis Springs.

 

taler med Ancher

 

Ancher har en søn boende hos sig – han hedder Andy – men er ikke meget for at snakke. Til gengæld ser han TV

Fremtidens TV er dog underligt – tænker Theresa – en eller anden stander som sender billeder ud i luften?? HMM

Mærkeligt TV

 

Theresa kigger sig omkring og ser at Ancher har en svimming pool – “nøjj sådan en gad jeg godt have” tænker Theresa

Anchers have

Ancher tilbyder Theresa noget mad – “man skal bare trykke på de her knapper – så kommer maden ud hernede” siger han – “Hvad laver I ikke mad selv?” spørger Theresa – Ancher siger “at alt her er maskiner som laver det de skal bruge”

Theresa begynder at få det skidt – så hun siger hun må videre – men at det var dejligt at hilse på Grimm familien i fremtiden.

Derefter forlader hun Anchers hus

Anchers hus

 

Da hun kommer ud på fortovet er hun noget oppe at køre over de her indtryk. “Hvis der findes en Grimm familie i fremtiden – må det jo betyde at jeg får børn” siger Theresa til sig selv. “Men det kan jo umuligt passe, for jeg er jo ikke i noget forhold”

Mærkeligt eller ej – så tager Theresa kosten da hun flyver mod Borgercenteret igen.

på kosten til borgercenteret

 

Vel ankommet til borgercenteret går Theresa mod tidsportalen. Hun vil ikke blive et øjeblik mere – men må bare hjem.

Theresa træder ind i tidsprortalen og igen oplever hun det samme ubehagelige lys og lyde. Efter en tid – kan hun nu træde ud på hjemmebane.

“åhh tilbage i Moonlight Falls” siger hun

hjemme igen

 

I dybe tanker tager Theresa hjem. Hun mødes af en glad Raven og hun får naturligvis et ordentlig møsser og bliver nusset nogle ekstra gange.

Dagen efter hjemkomsten regner det forfærdeligt – så Theresa kan ikke rigtig komme nogen steder. Hun bruger dagen inde – med at læse, bruge sin heksestav og hygge om Raven.

Hun er træt og lider at en form for jetlag – så hun får sovet en del – og da hun kommer op dagen efter har hun det bedre.

Hun tænker meget på Ancher og prøver at regne ud hvordan han dog er opstået? “Jeg er jo snart ved at være ældre, så hvordan skulle jeg kunne få et barn?”

Der kommer en invitation fra Chaunchey og den vælger Theresa at imødekomme

til fest hos Chauncey

 

Chauncey og Theresa danser sammen på et tidspunkt og her står det klart at de to har virkelig store føleser for hinanden. Inden hun tager hjem beder Chauncey hende om at overveje om de ikke kunne have et liv sammen?

Dagen efter får Theresa en ny makeover – så hun nu igen ser mere normal ud – “er jeg egentlig normal?” tænker Theresa

får en makeover

Om natten træffer Theresa en beslutning og inden længe er hun og Raven flyttet tilbage til Chauncey

 

Chaunceys hus

 

Chauncey er overlykkelig – for han er virkelig glad for Theresa – selvom det regner så er han i højt humør da han tager hjem fra arbejde – for hjemme venter Theresa på ham

 

Chauncey bruger også kosten

 

Hjemme falder de to i armene på hinanden

falder i armene på hinanden

I tiden efter bruger de to tiden på at komme hinanden nærmere – de får snakket en del igennem

 

snakker ting igennem

 

Theresa arbejder i kælderen med at slibe sten og andet – hun begynder at fortryde at hun kastede sig så meget ud i alkymien. Men Chauncey har sagt at hun kan udnytte sin viden så andre kan få glæde af den.

arbejder

 

Dagene går – men en nat vågner Theresa og har det dårligt – “Hvad sker der lige” tænker hun – inden hun må haste ud på toilettet

 

Theresa er dårlig

 

Hurtigt skynder hun sig på toilettet

 

åh åh hvad er nu det?

 

Er miraklet sket ?- er der en ny Grimm på vej?

 

Følg med i næste afsnit

 

Loading