Desværre kan jeg ikke spille videre med Astrid historien. Eller jo det kunne jeg godt – men jeg får jo ikke det spillede tilbage på samme måde.

Jeg har mistet en del af spillet – fordi det hele pludselig crashede og væk var alt det jeg havde lavet grrr og en hel masse andre grimme gloser som jeg holder for mig selv.

Det er første gang jeg har oplevet Sims 4 gå ned og forklaringen er jo nok at den seneste uni pakke kan være årsagen – det var en stor opdatering der kom og der har været flere andre små fejl i spillet efterfølgende. Vi må nok forvente fejl og mangler et stykke tid.

Jeg vil ikke græde mere over det – det er jo kun et spil – men ærgerligt at jeg har spildt tiden på noget der bare er gået op i den blå luft.

Jeg har været inde i spillet igen og det kører tilsyneladende normalt. Jeg har lagt en stor seddel foran mig hvorpå der står “husk at gemme med jævne mellemrum” – det lærte vi jo også i Sims 3 – men det har altså endnu ikke været nødvendigt med Sims 4 – det er det så nu må jeg sige.

 

Jeg hopper op på hesten igen – og starter op på en frisk historie – mere om det senere.

 

Loading