Astrid Bjergkøbning bor i Sulani. Hun elsker det frie liv og har allerede fået en del venner i den korte tid hun har boet der. Folk er meget venlige i dette smukke tropiske nabolag, hvor de fleste kender hinanden.

Faktisk er det sådan at Astrid skulle flytte dertil for at få roen til at kunne studere sin store interesse – kunst.

Hun har søgt legater og søgt optagelse på universitetet – og håber på at kunne komme ind.

mange venner
Astrid i sit rette element

Dagene tilbringes på Sulanis hvide strande, hvor Astrid hygger sig med lokalbefolkningen

 

driver den af

 

Astrid bor lige ved den lille vig – hvor hun hurtigt kan komme ned og svale sig i vandet og snakke og hænge ud med folk.

 

smukke omgivelser

 

Samme dag som hun  modtager en mail fra sine forældre som bor i Brindleton Bay – modtager hun også besked om at hun er optaget på studiet – dog ikke sit hovedfag, så hun må vælge noget andet. Hendes forældre formaner hende om at komme i gang med studierne og ikke hænge for meget ud med vennnerne.

Astrid sukker – inderst inde ved hun det godt – men det er bare svært, når nu hun har lært så mange spændende mennesker at kende. Astrid vælger fag som kunstmaleri, violin samt digitale billeder – hun er skuffet over hun ikke fik hovedfaget.

Hendes forældre har finansieret at hun kan bo der samt have sine studier derfra. De har udstyret hende med super computer – en meget dyr violin og en masse andre ting hun har brug for.

Naboerne kommer i lind strøm for at besøge hende og hun er nødsaget til at give dem noget at spise – suk altså “Jeg burde lave lektier” tænker Astrid.

 

naboer
flere naboer

 

Astrid får forklaret at hun er nød til at studere lidt før hun skal i seng. Hun har lektioner om et par dage og hun er nød til at forberede sig. Hun sender naboerne væk.

super computeren
og violinen

 

Astrid trænger til frisk luft, selvom det er sent – så hun springer op på sin cykel og tager sig en tur langs med stranden.

 

cykel tur

 

Astrid vender hjem igen og går på hovedet i seng. “Imorgen må jeg i gang” lover hun sig selv inden hun falder i søvn.

 

Og hvordan vil det så gå? Vil Astrid komme i gang med at studere – eller trækker det frie liv for meget? Og hendes forældre – hvad mon de vil gøre?

 

 

Loading