Så er jeg landet i Sulani!! Jeg besluttede mig først i går og forudbestilte pakken. Kl 00:18 fik jeg mail at jeg nu kunne downloade den. Det gjorde jeg så først her til morgen – det tog ca 1 minut så var pakken installeret.

 

Autumn er nu blevet flyttet til Sulani – her skal hun og jeg rundt og kigge på lokaliterne. Det eneste jeg er skuffet over til nu er at der kun er få grunde at bygge på – det var jo det jeg frygtede – så Autumn har solgt alt hvad hun ejede i Brindleton Bay så hun kunne købe en grund (7000 simoloner) og bygge et mindre hus der.

 

 

Jeg er ret imponeret af simmernes svømmefærdigheder. Jeg “mistede” Autumn under hendes svømmetur fordi det bare gik derudad – og jeg måtte lige bruge lidt tid på at lede efter hende.

Følg med på siden  når vi – Autumn og jeg tester nabolaget den kommende tid.

Loading