Kaia drømmer om at kunne dykke – men hun skal også hænge i med sin skole, hvis nu alt andet glipper og hun er nød til at finde en anden levevej.

 

Her går Kaia i skole

En dag hun kommer hjem fra skole, spørger hun sin søster om hun må tage en dykketime – så hun kan komme i gang. Betty siger det er okay – hun er lidt diskret, da hun gerne vil stige hurtigt i graderne i lægehuset.

Glad tager Kaia afsted til sin første dykketime

På vej til dykketime

 

Det er hårdt at skulle nå alting – men Kaia fik muligheden for at komme i surferklubben, så hun kunne forbedre sin skolepræstation – det gav lige lidt point oveni. Men lektierne skal passes og Betty er alt for optaget af sit arbejde – så Kaia må selv prøve om hun kan klare dem.

Ja man kan vel lave lektier alle steder

 

Betty knokler på sit arbejde og det lønner sig i form af ekstra point og 2 dages betalt ferie. Hun må således efterlade Kaia alene hjemme og håbe hun ikke kommer ud for noget. Frem for alt skal Kaia love at hun er hjemme senest 22:30. De to søstre er ikke vildt knyttet til hinanden – men Betty føler alligevel et ansvar, for at det går hendes søster godt.

Det er blevet friheds dag og Kaia har fri fra skole – Betty er borte på sin ferie og hun har hele huset for sig selv.

Hun starter ud med at tage sit første dyk

første dyk

Efter det – beslutter Kaia at besøge Paradise Bay strand. Her kan hun få lidt at spise i cafeen og måske snorkel lidt rundt.

Kaia vil snorkle
snorkle

 

Kaia fange en skygge på sin venstre side – som dog forsvinder igen – men den vender tilbage og det går op for Kaia at hun har selskab af to hajer – måske er der flere? “Jeg må hellere komme op” tænker Kaia. Hun svømmer stille og rolig ind på stranden og kommer op på det tørre igen. Klokken er blevet mange – så hun beslutter at tage hjemad.

Hjemme igen er der regninger der skal betales og aviser der skal smides til genbrug – hvilket Kaia får gjort. Hun har intet hørt fra Betty – “men hun har det jo nok sjovt” tænker Kaia.

Det er blevet mørkt – men der er altså en aften der skal slåes ihjel – så Kaia kigger lidt på stjerner og pludselig kommer rebellen op i hende. “Jeg tager til iscafeen og få en is” siger hun højt til sig selv.

kigger stjerner

Velvidende at det er ved at være sent – tager Kaia sin cykel og kører mod iscafeen. “Det er jo næsten rundt om hjørnet så det går nok”

Kaia ankommer og får sig en is – der er også et mindre barn der alene “og når hun må – kan jeg vel også” siger Kaia til sig selv.

UHH pludselig er kl 22:30 og hun ved jo godt at politiet holder øje – så hun skynder sig ud til sin cykel for at køre hjem. “Uhh politiet er nede ved hjørnet” Kaia sætter farten op for at nå hjem inden ordensmagten får fat i hende

Når Kaia hjem?

Loading