Jeg har jo måttet sande at den grund jeg flyttede Autumn ned på er en grund der skulle være uden sanitet og EL og det har jeg ikke været opmærksom på fra starten.

Således kom jeg ud i forskellige eksperimenter med div. brusekabiner – for hun kunne jo ikke bruge dem. Dog kunne hun bruge toilettet – som bare var et almindelig toilet ??

 

Hun fik dog den bruser der følger med tropeliv pakken og den virker både ud og inde

 

 

Ang. PC’en så kunne hun kun bruge denne i begrænset omfang og kun til at skrive og spille på – men ikke komme på internet mv.

 

Hun kunne også bruge køleskabet og få vand ud af vandhanen i badeværelset – hvilket jo var ret mærkeligt. Hun brugte køleskabet som var et ganske almindeligt et flere gange – lavede mad på jordgrillen udenfor og kom resterne i køleskabet.

 

Om aftenen virkede kun lyset i soveværelset – mens resten af huset lå hen i mørke – men Autumn kunne godt læse selvom det var mørkt 😆

Imidlertid så går det ikke at sætte enlige simmere ned sådan et sted, for hun led ganske forfærdeligt socialt – da hun ikke havde nogen at snakke med.

Smartphonen kunne bruges – så der blev ringet en del til Marianne Kruuse 😆

Eftersom jeg ikke lige gider rode med de her ting nu – det vil jeg gøre senere – har jeg nu flyttet Autumn til et andet hus – væk fra vulkanen og til EL og sanitet – så hun nu bedre kan komme i kontakt med andre og få testet nabolaget

 

Loading