Jeg har læst lidt mere op på den nye pakke der kommer på gaden den 21. juni

Jeg siger allerede nu, at det ind til videre ikke er noget jeg vil haste afsted efter. Som tiden er gået med Sims 4 har jeg lært at geare ned og lige følge lidt med i hvordan pakken modtages. Jeg har stadig ikke anskaffet Strangerville og har heller ingen planer om det – det er jo lidt en “historie” a la Stranger Things set med mine øjne.

Tilbage til Island Living. Jeg har fulgt med på  https://simsvip.com

og her fundet som jeg frygtede lidt at Øen ikke indeholder ret mange byggegrunde. Hvis man så skal lave om skal man rive alt ned derinde – så kan man selvfølgelig bygge øen op som man har lyst.

Der er en vulkan der kan gå i udbrud – og små børn kan plaske i vandkanten for lige at nævne disse ting.

 

Pakken kan allerede forudbestilles på Origin og koster 349 kr.

 

 

The Sims 4 Island Living: Toddler Playing in the Ocean (Video)

The Sims 4 Island Living: World Map, Sim Traits, Aspiration, and Lot Traits

Loading