Alt det her med den nye sims 4 pakke (Island Living) har fået inspirationen i gang på mig. Jeg er blevet ramt af tropefeber he he – jeg har som skrevet ingen aktuelle planer om at anskaffe pakken (Island Living) i første omgang, men jeg har jo Sims 3 – her er både Isla Paradiso – som dog har visse problemer ind i mellem at spille med – i sær når simmerne befinder sig på vandet og under havets overflade, da kan det godt hakke lidt. Jeg har jo imidlertid selv lavet 2 nabolag – det ene mere tropisk end det andet – og det hedder Paradise Bay. I det nabolag vil jeg prøve at fortælle en lille historie ud fra. Det andet nabolag er Sandy Beach.

Jeg har flyttet 2 søstre ind i nabolaget – den ene er ung voksen og hedder Betty Havskum – den anden er hendes teenage søster og hun hedder Kaia. De to er flyttet ind i et mindre hus på hoved øen. Her skal Betty igang med en medicin karriere – mens Kaia drømmer om at kunne gøre den til havs – eller rettere under havoverfladen da hun gerne vil lære at dykke. Hun har allerede lidt erfaring med at snorkle – men hun skal også passe sin skole. Fritiden vil hun bruge til havs – så i første omgang er det hendes søster der skal tjene til dagen og vejen.

 

Kaia og Betty i haven
Kaia er taget ud og snorkle
vandtrafikken er heftig i den indre bugt
solnedgang over Paradise Bay
gaden hvor Kaia og Betty bor
Vulkanen med vandfaldet

 

Efter en lang dag er det tid af se dyner – Kaia skal i skole dagen efter og Betty skal starte i lægehuset for videre uddannelse. En ting er sikkert – i morgen vil Kaia atter være at finde til vands, når hun får fri fra skole.

Loading