Det er sidst på sommeren i Paradise Bay. Efter at have været et par dage på ferie er Betty nu vendt hjem igen. Hun har haft en samtale med politiet vedrørende Kaias “natlige” udflugt og lover at hun vil passe bedre på Kaia. De to søstres indbyrdes forhold får et opsving, da de har lange og gode samtaler og som begynder at ændre Kaias tankegang i andre retninger. Kaia lover at hun vil gøre mere ud af sin skole og få sig en uddannelse.

De to søstre besøger vulkan parken og har en dejlig dag ud af det. De ender med at spise på midnatsmånen før de skal hjem og se dyner.

 

på vej til vulkan parken

 

sjov og sommer
spise på midnatsmånen

 

Kaia  holder ord og knokler i skolen og samtidig får hun et deltids job i Bladrebølgen (boghandel) – da hun for alvor har kastet sig over bøger og læring.

Det er blevet “vinter” i Paradise Bay og det betyder flere og mere kraftig regn – og det får Kaia til at studere mere indendøre.

Kaia er blevet syg og hendes lægestuderende søster siger hun skal tage forbi sygehuset og få en vaccine

Kaia er blevet syg

 

I silende regn kører Kaia afsted til sygehuset, for at få vaccinen – for det er skoledag i morgen og faktisk hendes sidste dag – så hun vil gerne være frisk.

 

Kaia får sin vaccine

 

Hjemme igen kaster hun sig foran fjernsynet og kigger på historie kanalen. Betty er i gang med noget arbejde via computeren – hun står foran en forfremmelse og den må bare ikke glippe for hende.

Kaia ser fjernsyn

 

Dagen efter tager de to søstre afsked med hinanden. Kaia skal have sin sidste skoledag og Betty skal mødes med sin chef angående forfremmelsen – derefter skal hun videre på arbejde

 

Betty på vej til samtale

 

Betty taler med sin chef

 

Efterfølgende tager Betty på arbejde – med en god fornemmelse i maven.

 

Kaia er nu kommet hjem – hun er færdig med skolen – og forud venter nu beslutningen om hvilken sti hun skal ind på?? Skal hun vælge dykker uddannelsen? Eller skal hun gå i sin søsters fodspor?? Det vil hun lige bruge den kommende weekend på – for hun træder snart over i voksenlivet.

Kaia på iscafe

Kaia tager på iscafeen for at fejre at hun er færdig med skolen.

Mens hun spiser sin bagel slår en ny tanke ned i hende – hun vil tage en logik time før hun tager hjem.

Vejret er pludselig slået om til snevejr – tænk at det kan sne i Paradise bay – nu her hvor foråret så småt har indfundet sig.

på vej til logik time

 

Hjemme igen diskuterer Kaia og Betty hvad hun skal gøre og Betty siger at uanset hvad hun vil vælge – så vil hun støtte Kaia alt det hun kan.

Dagen efter er det lørdag og Betty som nu er forfremmet til Læge praksiskant – vil invitere Kaia med på spillebulen til en sjov dag.

De to søstre kaster sig over aktiviteterne

 

bowling og spillemaskiner

 

Efter at have brugt nogle timer melder sulten sig så søstrene køber en limetærte hver som de spiser

spiser limetærte

 

Dagen efter har Kaia fødselsdag – hun skal nu træde over i sit voksenliv og Betty har inviteret et par gæster – den ene er hendes chef – da hun gerne vil Kaia skal snakke med hende om et evt. forløb i forbindelse med læge uddannelsen.

Kaia puster lys ud

 

Og Vupti – Kaia er nu blevet ung voksen!

jeg er voksen

 

Det ringer på døren og gæsterne kommer ind – snakken går livligt og der er heldigvis masser af kage.

 

Hvad skal der nu ske? Hvilken vej vælger Kaia? Dykningen eller læge uddannelsen?

Vil hun blive i Paradise Bay og dermed hos sin søster? Eller vil hun tage væk til en endnu ukendt tilværelse??

 

Følg med i næste afsnit af Kaias liv.

 

Loading