Uhh tiden er da bare gået – men jeg glemmer ikke mine sims spil 😉

Jeg har nemlig været travl beskæftiget med et nyt lidt mindre nabolag til Sims 3. Jeg kan ikke helt slippe Sims 3 – såå ja.

Det er et nabolag jeg længe har haft liggende i CAW og nærmest opgivet da man jo ikke længere kan få adgang til spillet når man er i CAW – noget jeg er knotten over, for her har origin ikke gjort det nemt for alle os der foretrækker vores egne nabolag 😉

Jeg har derfor skullet være meget mere påpasselig med at rutenettet bare fungerer – så simmerne ikke hænger fast noget steder – udover det skulle jeg også passe på terrænet så det var muligt at bygge huse mv. uden problemer.

Jeg har nu eksporteret nabolaget – fået sat nogle hurtige bygninger ned samt lidt simmerliv – men der mangler stadig en del at bygge og ikke mindst flere simmere  men det må komme hen af vejen.

Seagull Bay er en vindomsust ø med bugte i hver ende af øen – med en gennemgående flod som jeg har sat to broer over. Der er selve byen hvor det hele sker og så et beboeligt kvarter hvor de fleste simmer familier befinder sig. På toppen af en bakke med godt bevoksede skrænter ligger selve rådhuset – eller borgercenteret og skuer ud over det hele. Der er fiske muligheder – samt hele 3 dyk områder – disse er dog endnu ikke bygget. I byen findes kun lige det basale – da jeg lige nu bare prøvespiller for at se hvordan terrænet opfører sig.

strand parken
strand parken
cafeen ved stranden
broerne
en af bugtene
det blev vinter

Mine indstillinger er lige nu Vinter derfor ser nabolaget lidt træ fattigt ud

 

Loading