Jeg bygger løbene nabolaget op så jeg kan få flyttet flere og flere familier ind. I går byggede jeg 3 dyk områder op så der sker hele tiden fremskridt og byen begynder så småt at indtage sin form.

Det er pt. vinter i nabolaget da jeg ikke har kunnet slå det fra her i starten. Meningen er dog at der skal være et langt forår og sommer samt et kort efterår – da jeg syntes det passer bedst til lige dette nabolag. Jeg har derfor slået alt fra undtaget er regn – som jeg har bibeholdt.

Her lidt billeder fra et vinterdækket Seagull Bay hvor husene langsomt dukker frem.

Borgercenteret en mørk vinteraften
udsigt til den ene bugt
udsigt mod byen
selve beboelserne i nabolaget

 

Udover det har jeg ingen fejl fundet. Rutenettet fungerer fint og det er et nemt lille nabolag a la Sims 2 at finde rundt i.

Det næste jeg skal teste er mine dyk områder hvor min erfarne Athena Waterlilly skal være min test simmer 😀

Loading