Astrid del 2 (sims 4)

Jeg har fået reddet lidt fra spillet. Jeg havde jo taget billeder før det gik ned.

I går oplevede jeg igen at spillet gik ned – i hver fald blev Astrid figuren en saltstøtte der ikke ville hverken det ene eller det andet. Jeg gemte spillet denne gang og gik ud – samt lukkede hele spillet ned og startede det op igen.

Da stod hun samme sted – men var spilbar igen.

Generelt oplever jeg en del små fejl om det kun er Sulani nabolaget kan jeg ikke sige – da det er det jeg jo har spillet denne historie i.

Udover det finder jeg det svært at styre simmerne på det sociale felt. Hele tiden er de i gult eller rødt felt hvad det angår og det irriterer mig grumme meget – for jeg oplevede mere en en gang at sende en meget frustreret Astrid afsted til forelæsning – samt når hun retunerede da skulle hun både det ene og det andet – men hun skulle også læse lektier. Popcons maskinen var i gang hele tiden – fordi hun var sulten og generelt må jeg sige at hun tog sin eksamen på popcorns mave. Hun måtte ud meget af tiden så hun kunne få dækket sine sociale behov.

Jeg er ikke meget for universitets pakken som sådan da det stiller en hel masse ekstra krav – men jeg er glad for bygge materialerne der er fulgt med – så noget godt er der da ved pakken. Uanset om man spiller i selve universitets nabolaget eller du har din simmer boende andet sted – så har du ingen mulighed for at følge vedkommende på samme måde som i Sims 3 – da de jo går op i “røg” på et tidspunkt. Er du i et almindeligt nabolag så bliver man der – scenen skifter ikke automatisk til universitets grunden – hvilket jeg finder dårligt.

 

Nuvel der er ikke som sådan en historie at fortælle – jeg vil vise billederne jeg har taget – men kan slutte af med at Astrid fik sin eksamen

Maleri: 12 +

Digitale malerier: 12 –

Violinens historie: 03

Karakter: 10 –

Gennemsnit: 10 –

 

på vej hjem fra forelæsning
spiser i dårligt humør
lade social barometeret op
mere dårligt humør
cykler hjemad
Astrid har en fridag
Man kan sagtens cykle på loppemarkedet
Kong Frost er også på loppemarked
Astrid bliver dårlig i varmen og må hjem
social barometeret skal op igen
på vej til eksamen
resultatet fejres
Astrid siger farvel til Sulani

 

PS HUSK at man kan forstørre billederne ved at klikke på dem.

Her lidt fejl i spillet

Man kan sagtens cykle på havbunden – ligesom man også glemmer at skifte til badetøj

 

cykle på havbunden
glemmer badetøjet

 

Jeg flytter nu Astrid til et andet nabolag.

Loading