Jeg har ikke haft tid til at spille så meget  Sims 4 de seneste dage. Men der kom jo en opdatering til spillet d. 25/11 som skulle rette en del fejl.

Jeg må dog konstatere at der stadig er fejl – en af de værste er denne her.

 

 

Billedet taler vel for sig selv! Jeg har flyttet Astrid til et andet hus, i Sulani – denne gang et hus med direkte adgang til havet. Hun tog en morgen dukkert og da jeg beordrede hende ind for at spise – tog hun da lige turen gennem terrasse og hus for at komme ud i køkkenet. Der er jo ganske rigtigt vand under huset da det er bygget på pæle ud i havet – meen den holder ikke her.

Jeg tror nok jeg holder en Sims 4 pause (igen) for syntes fejlene bliver mere og mere jo flere pakker der kommer til – men jeg vil snarest komme med mine sædvanlige Jule huse.

Loading