Sørme om jeg ikke fandt filerne til to af mine ældste nabolag. Jeg troede de var borte med blæsten!

Det kom sig af at jeg havde bygget en cabin log (Montana) se forrige skriv og ledte efter billeder af mit troede jeg,  borte med blæsten nabolag – Et nabolag jeg kaldte Aurora. Jeg fandt nogle billeder derfra i mediebiblioteket under siden her og så lå der minsandten en zip fil – AHA – klikkede på den og fik filplaceringen og vupti blev nabolaget downloadet til mit spil.

Det samme gjorde sig gældende på det allerførste nabolag jeg nogensinde byggede i CAW – og som jeg heller ikke kunne finde – Willow Bay – ligger nu i mit spil.

Jeg kan godt se at jeg var ny udi nabolags byggeri når man ser på Willow Bay og til det jeg har præsteret senere hen – men hold nu fast – det er jo pionereren over dem alle !

Her bliver masser at byggerier til de to nabolag – noget jeg vil glæde mig til nu vi går den mørke tid i møde igen.

 

Aurora nabolag
Aurora nabolag
Aurora nabolag – masser af plads til nye bygninger og andet sjovt

 

Willow Bay nabolag
Willow Bay og kendetegnet fyrtårnet
Willow Bay og kendetegnet med den runde ø med alle piletræerne

Loading