Altså om jeg begriber at EA tager Star wars temaet op!!

Star wars er et område helt for sig selv og enhver der kan huske tilbage på 70’erne da de første star wars film kom i biograferne og gjorde historierne og Luke Skywalker og  prinsesse Leia udødelige.

Siden hen er der kommet flere film til – vi er oppe på 9 film hvoraf den sidste The rise of Skywalker endte med at både Luke og Leia døde.

Disney købte for nogle år siden rettighederne til Star wars – og i kølvandet på det kom der en række film blandt andet Han Solo og som George Lucas ikke havde noget med at gøre. Der er lavet utallige animations serier blandt andet Clone wars serien – så jo vi er godt fyldt op med Star wars universet

Derfor er denne gamepack “rejsen til Batuu” en fallit erklæring  fra Ea’s side. Når man ser reklame traileren så ser man i virkeligheden en parodi på star wars filmene – i sær de seneste i rækken – så det er en STOR tommel nedad for mit vedkommende – og efter min mening også enden på Sims 4 – for nu virker det som om at alt det der er gået forud i Sims 4 ikke betyder noget som helst!!

Kunne de så bare have lavet en selvstændig pakke ligesom f.eks. life stories fra Sims 2 – eller medieval fra Sims 3 – så kunne man forstå det – ved at tilsætte star wars gamepacken til selve sims 4 – så er spillet ødelagt.

Nuvel jeg kan som sådan være ligeglad – for Sims 4 er en saga blot for mit vedkommende – og denne gamepack skal jeg naturligvis ikke have 😉 Men nu har jeg ytret min mening.

 

For de der er interesseret så kommer pakken i handlen d. 8. september

 

Loading