Jeg har ofte undret mig over hvor dårligt kæledyrene i Sims 4 er lavet. Hvis man ser til Sims 3 – så er de langt mere naturlige lavet også i deres bevægelser.

Jeg foretrækker langt hen af vejen at spille med kæledyrerne i Sims 3 – dels fordi de er bedre lavet, bevæger sig mere naturligt – men også at du kan styre dem via “lagkage” menuen, så de optræder selvstændigt og kan opsøge det de ønsker.

I Sims 4 er det kun din aktive simmer der kan gøre noget med dyrerne – eks. vis kalde dem til madskålen, kalde dem hjem selvom de er langt væk. Hvis dyret er nedtrykt så skal din simmer agere på det og så får man at vide i rulle menuen øverst oppe at der er de her ting i vejen – det har jeg altid syntes var dårligt.

En anden ting jeg undrer mig over er at jeg ofte ser hunde eller katte i ført tøj, hatte og lign. når de strejfer rundt i nabolagene i Sims 4 – hvilket da er helt galt afmarcheret.

 

Nedenstående er beagler lavet i Sims 3

 

 

 

 

De 3 øverste billeder forestiller mit eget beaglepack – Charlie – Oscar og Darwin

 

Beaglen Anton Sims 3

 

Sims 4 beagle

 

 

 

Grunden til at jeg lige fremhæver beaglen er at jeg selv ejer beagler

Loading