Jeg spillede lidt videre på historien om Martha og hendes trillinger i går aftes – og her skete der en del i den lille times tid jeg spillede.

Johanna (Marthas søster) kom forbi og begyndte at bage på Walt (trillingernes far) – WHAT oh skræk oh ve – Walt var dog afvisende og gik over i sin sandkasse hvor også et par af børnene befandt sig. Martha kom til og de to søstre kom op og skændes – sådan rigtig for alvor – øhh ehh jeg vidste ikke lige det ville gå i den retning. Men fik sendt Johanna bort inden der skete for mange ting.

bager på Walt
iskold luft mellem søstrene

 

Dagen efter var det uhygge dag – og jeg besluttede at hele familien skulle til efterårs festival. Det gik fint til at starte med – alle morede sig

Eva med malet ansigt
Ann fik også fjæset malet

 

og forældrene hyggede sig

 

Alle ville ind i spøgelseshuset – først gik børnene derind – så Walt og til sidst Martha.

Så skete det sørgelige at Martha uden mit vidende døde af alderdom??? (grå spøgelse) og kom ud som spøgelse!!

Mit spil er sat på stop af alder altså at de ikke ældes så hurtigt – dette valgte jeg jo fordi jeg skulle opnå at hun blev astronaut. Måske har spillet ikke registreret det? og tiden var inde for Martha hmm

Martha er blevet et spøgelse

 

Jeg valgte dog ikke at gemme spillet – men i stedet scrolle tiden tilbage til da Johanna dukker op på grunden,  og så se hvad der sker hvis jeg spiller i en anden retning.

Loading