Jeg må erkende at jeg har lidt nederlag med min “en grimm histoie” – Historien er formelig fejet helt af bordet og intet er gået efter mit hoved – da jeg jo har det med selv at lade simmerne spille for galleriet. Jeg nåede til et punkt hvor jeg ikke længere kunne finde brikkerne – endsige lysten til at forsætte.

 

Jeg er derfor nu i den spæde start af en ny historie. Denne gang har jeg skabt en heks – Theresa Grimm og bosat hende i Moonlight Falls. Her har jeg sat hende ned på en 30×30 grund og bygget et hus op – samt givet hende alle de remedier der skal til for at hendes heksekunst skal tage fart. Hun har fået selskab af en sort kat – Raven – og en baby drage Redmond – desuden har hun også selskab af Benhilda. Theresa har fået den bedste tryllestav hun kan få samt den bedste zoomfejder kost.

Hun har fået egenskaberne:  Samler – Elsker det overnaturlige – og natteravn

I hendes hus er der indrettet et særligt rum til alkymiststationen – stensliberen – det magiske spejl – samt hendes kostestander. I hendes have er alle de vigtigste urter og planter sat ned. Hun har selskab af magiske nisser (havenisser)

Så jeg håber uhyggen vil indfinde sig hen af vejen.

Jeg vil nu spille stille og roligt og føre hende rundt omkring i nabolaget og se hvad der sker.

 

øvelse skal der til
den dyreste tryllestav

 

Forsættelse følger (I hope)

Loading