Det er ikke nemt at spille overnaturlig pakken! Men dog en anden form for udfordring hvilket jo nok er meget sundt at prøve af.

Jeg flyttede Theresa ind i et hurtig bygget hus – men hvor der var god plads til alle hendes magiske hjælpemidler. Dog stod det hurtigt klar at hun ikke kunne komme op ovenpå og det tog noget tid før jeg fandt ud af hvorfor-

Derfor måtte jeg bygge huset om – og det ødelagde en del – da det nu blev for stort – men op ovenpå kunne hun da komme.

Senere fandt jeg ud af at noget stadig var galt – da både hun, Benhilda og Raven (kat) tog havedøren – for at gå ud – de kunne godt komme ind af hoveddøren – men de kunne ikke gå ud af den. Her blev jeg noget træt af det hele og gad ikke begynde at lave noget om igen.

 

Kort fortalt – er Theresa godt på vej. Hun er lige nu på 5. niveau i alkymist “karrieren”. Hendes hekse kræfter vokser, for hver besværgelse hun udfører og hun bliver mere og mere stabil på zoom fejderen. Hun får desuden lavet en del trylledrikke – efterhånden som hun studerer mere og mere. Via det magiske spejl får hun mere og mere karisma.

Jeg bringer her billederne fra de seneste dages spil.

 

det magiske spejl
fremkalder kraftig regn
får specielle gæster
redmond drage spyr ild når han sover
passer haven
Raven elsker at sove på køkkenbordet
Kaster ildkugle på Samuel Spøgh
hvorefter han bliver en is blok
der går ild i græsplænen (ildkugle)
Benhilda er glad for sig selv
morgenmad

 

Her beslutter jeg at flytte husholdningen til en anden grund. Jeg bygger hurtigt et mindre hus – med kælder ved siden af til de magiske maskiner.

Hertil flytter nu Theresa og katten Raven ind. Hvad der kommer til at ske ved jeg ikke – men jeg vil forsøge at øge alkymist niveauet til jeg ikke gider længere.

Det nye hus er lidt mere dystret i udseende – og det er fordi Theresas hekse kunst er for opadgående.

det nye hus

 

Loading