Den her fortælling går slet ikke som jeg forventede – så der sker en del uventede ting i denne 3. del

 

Chauncey og Bianca tilbringer nu en rolig tid. Chauncey passer sit arbejde – men føler sig stærkt presset og dermed ikke helt så glad som han burde være.

Bianca hygger sig – hun er en natteravn og tilbringer ofte tid ude på de små timer. Efter at have sovet til langt op på dagen er hun klar igen til nye udfordringer.

En aften er hun i eliksir butikken og købe stort ind (for Chaunceys  penge) hvor hun ender med at bruge en mindre formue – “men skidt og pyt – han har penge nok – så hvorfor ikke” tænker Bianca. Hun begynder at anlægge et bed i haven til sine urter som hun skal bruge til sine eliksirer.

 

på vej ud i natten
store indkøb

 

I mellem tiden andet sted – Hos Spøgh familien

 

Beatrice som er storesøster til Bianca – kan stadig ikke røre sig ud af flækken. Hendes livsgnist er på nedad gående og det uundgåelige sker. Hun dør!

Beatrice er død

 

Manden med leen ankommer så hun får et hvilested

 

manden med leen

 

Chauncey modtager den triste besked og går helt i sort over tabet af Beatrice.

Han vælger at sige sit job op og mens Bianca er andet sted taler han med manden i det mystiske spejl om sine udfordringer. Manden i spejlet opfordrer Chauncey til at besøge Spøgh familien og få snakket med dem.

snakker med mystisk spejl

 

På festival pladsen er Bianca i olmt humør. Hun er rendt ind i Linda Rodgers og det er ikke gået stille for sig. De to har sloges med hinanden og Bianca kaster først en ildkugle besværgelse og derefter en is kugle ditto på Linda.

Linda er blevet svedet af

 

og nu fryser hun

 

Med en hovent grin forlader Bianca stedet.

Da hun når hjem er Chauncey der ikke – han er nemlig taget over til Spøgh familien

Her bliver han modtaget af Frida (spøgelse) som inviterer ham ind

Frida siger hej

Inde i huset forsøger Chauncey at få spøgelserne i tale – men det er ikke nemt, når de er optaget af deres narrestreger – det går ud over møblerne og bog reolerne som kastes op og ned. Han får dog snakket med Samuel som fortæller at Beatrice ikke kunne forlade stedet og at de alle er forfærdede over at hun er væk. Chauncey bryder grædende sammen ved Samuels skulder

græder op af Samuel

Chauncey går ud og sørger over Beatrice og beslutter at tage hende med sig

sørger

 

På vej hjem går det op for Chauncey at han har begået en stor dumhed – det var jo Beatrice han skulle være sammen med og ikke hendes dumme søster. Det går op for ham at Bianca har gjort et eller andet ved ham – besnæret ham og at han nu hænger på hende.

Da han træder ind på sin matrikel – kommer Bianca ud af døren. Hun har givet sig selv en makeover og ligner virkelig en diva dulle i det der antræk. Hun begynder med det samme at beskylde Chauncey for at være utro og bare forlade huset uden hendes viden.

 

Bianca er olm

Chauncey opgiver at forklare noget og går ind i huset.

Bianca går efter ham og det kommer til en slåskamp i køkkenet da hun kaster sig over ham.

slåskamp

Chauncey bliver for første gang virkelig vred. Det ene ord tager det andet og han ender med at smække Bianca nogle på kassen.

bliver vred

 

Chauncey siger nu så roligt han kan – at hun skal forlade hans hus – hun får ikke nogen af sine ting med sig – da hun jo har brugt løs af hans penge.

Fornærmet forlader Bianca huset og forsvinder ud i det ukendte

Farvel Bianca

 

Efter at Bianca er kørt væk, får Chauncey låst hust godt af. Ikke på vilkår at han vil involvere sig mere med hende.

Han sidder lidt ved sin PC – og så beslutter han sig for at prøve den der mystiske maskine hvor Bianca bryggede sine eliksirer

“HMM – mon det er noget jeg skal kaste mig over” tænker Chauncey

studerer

 

Hvad vil der nu ske? Begynder Chauncey at kaste sig over hekserierne eller besinder han sig?

 

følg med i næste afsnit

 

Loading