Alt er bare kaos i Spøgh palæet. De 3 spøgelser sørger for underholdningen og det går ikke stille for sig. Er det ikke bog reolerne (og dem er der mange af i huset) så er det mikrobølgeovnen – TV’et eller andre “sjove” ting det går ud over. Beatrice og Chauncey har det ikke helt komfortabelt – da de ikke ved om en af spøgelserne kommer bagfra og skræmmer dem.

Chauncey beslutter at nu er det nok med de der skræmmerier – nu skal han lige ordne tingene. Han sniger sig ind på Olivia -BØHHH

Chauncey forskandser sig i et af arbejdsværelserne nedenunder med sin bærbare, for her kan han rimeligt hurtigt bringe sig ud hvis nu det hele bliver for meget. Han beslutter sig for at søge arbejde hos politiet og for at komme derhen kan man altid bruge en kost. I Moonlight Falls er det ikke et særsyn at se folk fare afsted på en flyvende kost – så ja – og så får man også lidt frisk luft, hvilket er tiltrængt lige nu.

Beatrice ringer til sin søster og inviterer hende over. Hun føler sig ikke godt tilpas i huset, selvom hun er en heks og trænger til at se et kendt ansigt.

I det søsteren Bianca ankommer, kommer også Chauncey tilbage – nu med et job hos politiet. Han er dødtræt og sulten – men vil da lige hilse på Bianca. Derefter går han ind. Frida og Olivia (spøgelser) har en samtale med hinanden, men sværer væk da Chauncey beder dem om at forsvinde.

Ret hurtigt står det klart at Bianca er hans livs kærlighed. Luften er formelig rødglødende og det er kærlighed ved første øjekast.

Før Chauncey ved af det har han både givet Bianca blomster, kys og klem – og de to glemmer alt omkring sig

Beatrice kan ikke røre sig ud af flækken. Hun er som fastfrosset – (jeg ved ikke hvad der er galt, men Beatrice kan ikke forlade stedet og resetter jeg det hele, mister jeg alt der er  spillet – så jeg vælger at lade Beatrice stå, selvom jeg har ondt af hende)

Stakkels Beatrice laver den ene besværgelse efter den anden – ligegodt hjælper det. Hun må blive stående.

Chauncey inviterer Bianca til at overnatte  – men siger han skal møde på politistationen den følgende morgen. Bianca bliver natten over – og i mens har spøgelserne en fest uden lige og Beatrice? ja hun står stadig udenfor – ude af stand til at kunne noget.

 

Den følgende morgen tager Chauncey afsted på arbejde. han mødes af en stadig fastfrosset Beatrice, som nu har det aldeles slemt.

Chauncey møder på arbejde og beslutter at give det en skalle, så han ikke behøver tænke så meget.

 

Efter arbejdstids ophør modtager han en SMS fra Bianca om at hun gerne vi se ham igen. Det svarer han ja til, men han må lige hjem først.

Hjemme igen mødes Chauncey at Beatrice, som stadig står det samme sted. Hendes behovs barometer er ildevarslende i det røde felt og hun er helt rød i kammen. Indenfor hersker der kaos – da spøgelserne endnu engang er i gang med en masse sjovt.

DET her holder jeg ikke ud – tænker Chauncey og inden han får set sig om er han i gang med at finde et andet sted han kan være.

Valget falder på et lille charmerende hus ved Dalsvinget – og så er han på vej – mens han mærker Beatrices forhadte blik i nakken – “mon hun vil kaste en besværgelse over mig?”  tænker han. Chauncey føler en masse skyld – at han bragte hende ind i billedet.

 

Chauncey ankommer til sit nye hus – ahh fred og ro

det nye hus

 

Han kaster sig i en lænestol med en bog og alt ånder fred og idyl – hvis man da ikke lige ser billedet bagved – for ja – det er lidt spooky

afslapning – med spooky øjne bagved

 

Om aftenen dukker Bianca op – hun er langt i sin hekse karriere og det her hus er jo bare perfekt.

 

Bianca

Hun har ikke været på arbejde – da hun ikke har kunnet få Chauncey ud af tankerne. “Jeg vil glæde mig til at slå mig ned her” tænker Bianca.

Inde i huset kaster hun sig over Chauncey – men han har sine tvivl inderst inde, om det er det rette at gøre? “Lad os se hvad der sker” tænker han.

Bianca går i køkkenet og laver aftensmad. Hun føler hun er landet det rette sted – men “lad os se hvad der sker” tænker hun.

 

aftensmad

 

Følg med i næste afsnit

Loading