Det er Halloween lige om lidt og det har inspireret mig til en ny Sims 3 historie. Udover det har jeg lige genset Grimm serien for 3. gang og med den in mente – ja så var det her oplagt.

Jeg ved ikke lige nu hvad der vil ske – det lader jeg være op til de valgte simmere. Jeg har valgt nogle af dem som i forvejen fandtes i Moonlight Falls nabolaget og her har jeg kastet mig over Chauncey Grimm (nedstammer fra brøderne Grimm) og sat ham sammen med Beatrice Krølleballe (som er heks) – jeg har lige nu placeret dem i Spøgh huset hvor der bor 3 spøgelser – Samuel – Frida og Olivia Spøgh – og så går spørgsmålet jo på om Chauncey og Beatrice kan holde de 3 ud??

Det vil jeg lade være op til hvordan spillet udvikler sig.

 

Chauncey Grimm og hans spøgherier

 

Beatrice lærer en ny eliksir

 

Beatrice har kastet en lykkebesværgelse

 

Bliver de to boende hos Spøgh?

Loading