Theresa mangler næsten altid ting, som hun skal bruge til at lave eliksirer med. Hun farer afsted for at købe disse ting flere dage i en uge. En af tingene er honning – så hun beslutter at anskaffe sig et par bistader og så håber hun, at hun kan få dem til at producere honning.

Meen det er lettere sagt end gjort

avs for den – det svider

 

Temmelig frustreret kaster Theresa sig op på sin zoomfejer og tager til havet. Her kaster hun sig ud i vandet for at få de her bistik i ro.

svømmetur

 

Efter at have dulmet bistikkene – tager Theresa op forbi kirkegården. Her besøger hun katakomberne.

Mens hun er på udflugt der sker der en masse ting. Her er meget mørkt og selvom hun er heks, så er det en tand for meget. Pludselig mærker hun noget skarpt i siden “Addrr en skelet hånd” skriger Theresa – blot for at opdage at det faktisk kun er en gren ” ha ha – det er bare en gren” siger hun højt til sig selv. Theresa hiver i grenen og en usynlig dør går op – samtidig kommer en skikkelse til syne!! Theresa bliver kold og klam og skrigende flygter hun ud i friheden. Da hun er udenfor griner hun hysterisk mens hun prøver at få styr på sig selv. Hun går væk fra stedet og længere ind på kirkegården. Ved et gravsted ser hun en visnet koplante – og tænker at sådan en kunne være nyttig hmm hmm

besøg på kirkegården

 

koplanten

Det er sidst på eftermiddagen – så Theresa sætter fart på så hun kan få købt noget mere honning. “De bier skal jeg ikke i nærheden af lige med det samme” siger hun.

Efter indkøbet tager hun hjemad – men ser to varulve damer som sloges med hinanden. “Aha lidt underholdning kan jeg altid bruge” tænker Theresa grumt.

Hus står af kosten og opsøger de to varulve som ligger og slås på jorden. Da de to er kommet på benene – kaster hun besværgelser på dem begge – ildkuglerne preller af på dem – men det gør iskuglerne ikke

ild preller af

“Nå men så gør jeg bare noget andet” Theresa er sur – det har været en dum dag. Man kan jo træne sådan nogen varulve – så hun vil lege apport med en af dem – men det er hun ikke interesseret i. Så i stedet slår Theresa hende over næsen med avisen.

Varulvedamen bliver fornærmet og går væk.

slår med avisen

 

Hjemme igen leger Theresa med Raven og hun falder til ro ovenpå den dumme dag der nu er passeret.

Leger med Raven

 

“Det er snart Halloween – så i morgen får jeg pyntet op til det” – tænker Theresa

halloween

 

Gennem den sidste tid har Theresa og Chauncey ringet en del til hinanden. De er begyndt at få andre føleser for hinanden – og på dagen hvor det atter er fuldmåne – inviterer Theresa Chauncey over.

De to snakker længe i Theresas have – men så sker magien

snakker
åh åh sød musik opstår

 

Lykkedes det Theresa at få Chauncey i sit net? Og hvordan vil den kommende fuldmåne mon gå?

 

følg med i næste afsnit

 

 

 

 

Loading