Det er fuldmåne og det skaber problemer for Theresa. Hendes grund er velbesøgt af zombier, varulve mv. og Benhilda har meget travlt med at rive blade sammen. Hun er virkelig utrættelig og må da have ondt i sine knogler – for hun render fra det ene til det andet – river sammen i bunker og får det smidt ud i skraldespanden. (Det er temmelig underligt – men de her skraldespande på grundene kan rumme alverdens ting, selvom de ikke er så store hø hø 😆 )

Ind i mellem kaster Theresa sig over den magiske vingummi plante og det får hun et lysende udseende af.

lysende udseende
hvad er der i de vingummier?

 

oh oh en ildkugle er slået fejl
mere ild – bemærk Benhilda der er helt uanfægtet

 

Theresa har en travl nat. Hun smider “gæsterne” på porten i lind strøm – og endelig falder morgenen på og det hele er igen normalt.

 

Dagen efter beslutter Theresa at hun vil kigge nærmere på denne mærkelige stål dims der står ved siden af vejrstationen. Hun har hørt man måske kan få et glimt af sin fremtid.

kigger på stål dimsen

 

Da Theresa træder ind i stål dimsen – bliver den aktiveret og sender en masse lys ud. Hurtigt træder hun tilbage af forskrækkelse – og ud kommer en mærkelig udseende mand – med mærkeligt tøj og store briller. Han ser sprøjs ud. Manden er dog venlig og fortæller han kommer fra fremtiden. Theresa får en lang snak med ham og han fortæller om hvad der sker ude i fremtiden hvor alt er anderledes end her hvor de er nu. Manden giver Theresa et apparat – en almanak – som hun kan benytte hvis nysgerrig heden tager over.

snakker om fremtiden

Tankerne kværner rundt i hovedet på Theresa, da hun begiver sig hjemad. Hun er nysgerrig – men også skræmt og ved ikke lige om hun skal kaste sig ud i sådan et eventyr – hun skulle jo kunne komme tilbage igen – hmmmm

Den næste dag beslutter Theresa sig til at besøge efterårs festivallen. Det er snart vinter og skal det være, skal det være nu.

ædedolke
spøgelses huset

 

opvisning for drikkepenge

 

Det bliver en kende for kedelig – så Theresa går over i den gamle sal og studerer overnaturlige væsner før hun tager hjem for at sove.

På vej hjem den nat er det blevet koldere – der er frost i luften – et vink om at vinteren er lige rundt om hjørnet. Theresa tænker på Chauncey – som egentlig blev hendes bofælle – men så forsvandt han uden et ord og hun har ikke været i kontakt med ham siden.

“Jeg må vide hvad min fremtid bringer” – siger hun højt.


Her stopper jeg lige op – for historien har nu taget en drejning jeg ikke havde planlagt. Sådan er det med Sims – ikke alt går som man vil.

Theresa har nu niveau 7 i alkymi og er blevet stærkere til at brygge eliksirer.

Chauncey Grimm blev godt nok bofælle – men sådan en kan man ikke styre – så jeg måtte sende ham væk. Ude i nabolaget kunne jeg ikke finde ham nogen steder – han kom da Theresa ringede efter ham og så var han væk igen – hmm

Til gengæld er der sket det – at flere fremmede simmere er dukket op på grunden og haft egenskaben “Bofælle” – hvordan det er sket aner jeg ikke – men Theresa har ristet nogle af dem he he og andre er blevet sendt væk

“bofælle”
ristet “bofælle”
“bofælle”

 

Noget er sket på grunden – måske at “jeg” sendte Chauncey væk? Jeg kan jo ikke resette det da jeg så mister det der er spillet – samt ikke mindst Theresa’s alkymi kunnen.

Måske vælger jeg at flytte hende til et andet hus for at forsætte historien – da jeg er tæt på fuld alkymi niveau.

 

 

Loading