Theresa kan godt lide sit nye hus selvom hun har lidt mindre plads, men det betyder jo bare at hun har et bedre overblik.

Hver dag studerer Theresa alkymien med stor iver – men hun tager også rundt i nabolaget og samler urter, metaller, og andet spændende. Theresa er samler så hun kommer i godt humør når hun er ude på sine ture.

Fuldmånen er på vej og Theresa bestemmer sig for at stille sin vingummibamse plante et sted hvor den ikke kan overses. Hun vælger at holde sin hoved dør låst, så hun ikke får uventet besøg inde i huset. Fuldmånen er total, da Theresa forlader sin kælder for at gå mod huset – da hun pludselig støder på en zombie i sin have.

“ha ham vil jeg lave lidt sjov med” tænker Theresa.

Theresa kaster en ildkugle på zombien – og den svier ham af

” ha så kan han lære det” siger Theresa højt

ildkugle angreb

 

Hurtigt kaster hun en is kugle efter ham – ” Hah den sad” siger Theresa

iskugle angreb

 

Den forfrosne zombie lader sig ikke lige fortrænge og begynder at gå frem mod Theresa med fægtende arme.

“Men det skal han ikke få held med” tænker Theresa som befinder sig i et olmt lune. Hun får nu zombien til at “danse efter sin pibe” ved at kaste besværgelse mod ham som får ham til at først vinke til venstre – så til højre – så vifte med armene – og steppe lidt frem og tilbage

 

en vinkende, viftende og steppende zombie

 

Theresa forlader ham og går ind i huset. Hun er træt og trænger til at sove. I mellemtiden er en kvindelig zombie dukket op og hun sætter sig foran vingummibamse planten og guffer i sig.

 

Da morgenen kommer er alt normalt igen. Theresa spiser morgenmad og børster Raven, samt leger med hende.

Derefter springer hun på sin zoomfejer og begiver sig mod Vargs kro.

Her møder hun Chauncey Grimm og de to får sig en god snak.

en god snak

Da de begge bærer efternavnet Grimm – snakker de om, de kan være i familie med hinanden?? Det vil Chauncey undersøge – og han vil gerne møde Theresa igen.

På vejen hjem møder Theresa, Hillary som gerne vil have hjælp til at tilkalde forheksende regn.

De to hekse får det til at styrte vildt ned.

to hekse på arbejde

 

regnen vælter ned

 

Theresa skynder sig hjem – får et hurtigt bad og vælger at se en gyser i fjernsynet

gyser i TV

 

Da Theresa går i seng, spekulerer hun på at hun er ved at ændre sig – hun syntes hun er blevet mere snu og beregnede – “måske er jeg ved at blive ond” tænker hun.

 

Dagen efter beslutter hun at besøge sandsigersken for at høre om hun har nogle forudsigelser??

hos sandsigerske

Sandsigersken fortæller lidt – men det tager tid og Theresa må hoste op med en masse penge, for at få hende bragt videre. “Hmm – gad vide om det er humbug” tænker Theresa. Pludselig siger sandsigersken at hun virkelig ikke kan se mere lige nu – da hun er ved at få en skrækkelig hovedpine – men Theresa skal tage sig i agt for folk som er iført orange tøj – “HVAD?? er det virkelig alt”

Theresa forlader sigøjner vognen i olmt lune – hun er virkelig sur – “sikke da en gang vås”

Theresa får øje på Chauncey Grimm og de to falder atter i snak. Chauncey fortæller at han har fundet ud af at de nok kan være i familie med hinanden – sådan lidt langt ude, men den burde være god nok. De to snakker i flere timer og så er det blevet mørkt.

snakker med Chauncey

 

Theresa haster hjemad i mens hun tænker over alt det hele. “Hvad vil fremtiden bringe mig?”  “Jeg må snakke noget mere med Chauncey”

 

Ja fremtiden? – hvad vil den bringe? Og er Theresa ved at blive ond?

 

Følg med i næste afsnit.

Loading