et nyt nabolag til Sims 3

Jeg har nu lagt Paradise Bay  på til download.

Ideen bag nabolaget opstod da EA kom med Paradis ø pakken og hvor vi fik mulighederne til at kunne dykke og lave husbåde – for lige at nævne et par stykker.

Jeg havde i starten problemer med Paradis øen da den frøs ind i mellem og derfor opfandt jeg Paradise Bay.

Jeg har spillet en del med nabolaget og elsker den skønne lille ø. Hvis man er til trope øer kan man jo lade der være evig sommer evt. med et kort forår eller hvad man nu har lyst til.

Hovedøen er lavet med veje så simmerne kan bruge kørerne trafik af enhver art. For at komme til de mindre øer skal de sejle. Der er nedsat dyk steder flere steder. På selve hovedøen findes de fleste offentlige bygninger – hvor de hovedsaglig stammer fra Sunlit Tides nabolaget og for at spare på pladsen.

Paradise Bay kræver Sunlit Tides og Paradis ø pakken – samt de fleste udvidelser og ekstra pakker til Sims 3 for at fungerer. Alle øer er bebygget – men man kan jo lave om som man har lyst.

I havet er der sat haj spawnere ned her og der – samt at der er fiske muligheder. Udover det er der sat div. spawnere ned rundt omkring i nabolaget så man også kan samle på ting, frø mv.

 

Man finder Paradise Bay ude til højre her på siden under “Sider”

 

Billedet er fra før nabolaget blev helt bygget op.

 

 

 

 

 

 

Loading