Kaia vågner op til en regnfuld dag og så er det oven i købet fridag og hvor hun ikke rigtig kan være udenfor. Hun beslutter dog at handle og på vejen tilbage ser hun et simmer show – men regnen står ned i stride strømme og hun magter ikke at kigge på de der talentløse simmere der prøver at vise deres kunnen – så hun haster hjem.

Regnen har gennemblødt Kaia, så hun tager sig et varmt bad og får lidt at spise. Vejret er lige dårligt, så hun slår sig løs på computeren med at skrive en historie. Hun gider ikke tænke på morgendagen og det efterhånden krævende læge job hun har. Hun troede hun havde overblik, fysik og psyke til at kunne takle det.

Kaia tilbringer dagen ved computeren

 

Efter at havde spist aftensmad, sidder hun igen og skriver på computeren. Klokken er tæt på 23, da hun pludselig får nok, rejser sig og griber til mobilen. Uden at tænke ret meget over det, ringer hun til sygehuset og siger sit job op.

Kaia siger sit job op

 

Lettelse og træthed skyller ind over hende og hun beslutter at gå i seng. I morgen vil hun ligge planer for hvad hun nu vil.

Den næste morgen vågner Kaia fyldt med energi – tænk hun skal ikke møde ind og er nu helt sin egen. Hun melder sig til undervisning i skrivning og maleri og tager glad afsted til de to ting.

Efter undervisningen tager Kaia på festival pladsen og får noget at spise – her møder hun også en bekendt – Leighton som hun falder i snak med

får noget mad
snak med Leighton

 

Heden har får alvor ramt Danmark og temperaturen siger 34 grader. Kaia har det varmt, så hun tager en svalene dukkert og bagefter fisker hun.

fisker

 

Det er blevet aften og varmen tager af. Kaia kører hjem og resten af aftenen skriver hun lidt videre på sin historie samt ser fjernsyn.

 

Den næste formiddag tager Kaia en stor beslutning. Hun melder sig ind på universitetet med henblik på at studere kunst. Vejen er banet for mere kreative tiltag – men hun vil gerne lære mere omkring de forskellige ting.

Kaia er nu igen på vej til universitetet

 

universitets livet kalder igen

 

Kaia ankommer til universitets byen og lejer sig ind i det samme hus hun boede i sidste gang. Hun lejer også en billig bil så hun hurtigt kan komme frem og tilbage.

samme hus

 

Det er lidt mærkeligt at være tilbage – men hun vil gøre sit bedste for at hænge i og få noget ud af det.

Samme eftermiddag er der møde omkring studiet og det tager Kaia over for at høre på.

lytter til studievejlederen

 

Bagefter går Kaia op i kantinen og snakker med nogle af de andre studerende. Hun deltager i bordfodbold

spiller med de andre

 

Hen på aftenen vender Kaia tilbage til sin leje bolig. Hun er træt efter en lang dag, så hun går tidligt i seng.

 

Dagen efter skal hun møde klokken 8 på kunstskolen – men hun er klar til at møde det hele.

 

første skoledag

 

Kaia hænger i og hendes iver for at lære bliver bemærket af hendes lærer, som roser hendes flid.

Første dag er slut og Kaia begiver sig hjemad.

 

første dag slut

 

Nu vil jeg spille Kaias universitets tid – og så forsætter historien i næste afsnit – for Kaia har spændende planer, når hun vender tilbage til Danmark.

 

 

Loading