Tiden går hurtigt for Kaia på universitetet. Hun hænger i så godt hun kan – passer sine lektier og får afleveret sine ting til tiden.

Pludselig er tiden gået og Kaia er nu på vej til eksamen. Hun har sovet dårligt om natten, da der var indbrud og nogen løb med hendes lejede bil. Derfor må hun nu cykle. Hun tramper godt i pedalerne for ikke at komme for sent.

på vej til eksamen

 

4 timer senere er det slut og Kaia har bestået sin eksamen med glans. Hun var ellers bange for at hun ikke klarede det – men er nu enormt lettet og stolt over at det gik så godt.

Hun fejer sin eksamen med en afslappende fisketur

slapper af

 

Hun orker ikke at fejre med de andre. Hun er træt og skal bare i seng så hun kan få udsovet. Den følgende morgen modtager Kaia sit eksamensbevis og så må hun se at få pakket sine ting sammen.

eksamensbevis

 

Kaia er nu på vej hjem til sit lille hus og mens hun rejser planlægger hun, at hun vil leve et mere stille liv og dyrke sine interesser – skrive og opleve naturen.

Kaia er hjemme igen

 

I dagene efter tager hun lidt rundt omkring. Sommeren er ved at gå på hæld og efteråret er rundt om hjørnet. Hun sejler rundt i bæltene omkring Danmark og besøger Vesterhavets strand. Her ligger hun og solbader, men falder i søvn og vågner først op da det er blevet skumring og alle er væk fra stranden.

falder i søvn på stranden

 

Dagen efter regner det igen – men Kaia skal have ordnet nogle ærinder og efter det høster hun lidt grønt på Samsø friluft gartneri. Det er sen eftermiddag da hun vender hjem.

Samsø gartneri

 

Om aftenen sidder hun og skriver videre på sin roman – og da hun skal i seng tænker hun at hun ikke vil være alene. “Jeg vil have mig en hund” siger hun højt til sig selv.

De følgende dage bruger Kaia til at beslutte hvilken hund hun gerne vil have og valget falder på en Corgi.

Aurora flytter ind og snart er de to uadskillige for Kaia knuselsker sin lille Aurora fra dag 1.

Aurora er flyttet ind

 

Kaia elsker sin nye ven og går vildt op i pasning og pleje af Aurora

Aurora bliver børstet

 

Efter et heftigt regnvejr – bliver det endelig tørvejr og Kaia beslutter at gå en lille tur med Aurora til den nærmeste park

gå tur

 

Vejret er bedre men dog køligt da efteråret nu er i luften. Det gode vejr lokker flere til parken, som Kaia får snakket med og Aurora render rundt og snuser.

Kaia lærer Aurora at sidde pænt og er pavestolt over sin dygtige hund.

Lærer at “sit”

 

Kaia og Aurora går hjemad igen. De skal hjem og have noget mad. Det er blevet aften og mere køligt.

Hjemme igen spiser Kaia rester af sin hjemmelavede lasagne og Aurora får noget mad fra sin bundløse madskål. Bagefter skal Aurora træde af på naturens veje og så leger hun lige lidt med sin kiksekugle.

Ved midnats tid går Kaia i seng i sin svæveseng og Aurora i sin selv rensende hundekurv.

De falder begge hurtigt i søvn.

 

Kaia befinder sig nu et godt sted i sit liv – og jeg tager lige en lille pause, mens jeg pønser på om jeg kan fortælle videre på den her historie.

Måske vender vi tilbage igen.

 

Loading