Jeg er i de meget tidlige stadier med at bygge et nyt nabolag op til Sims 3.

Det bliver endnu en trope ø og denne gang uden kørerne trafik. Der bliver lagt stier ned – men ellers skal simmerne sejle mellem hovedøen og de resterende 5 små øer.

Jeg har masser af ideer og som skrevet kun lige startet op.

Vi kan jo ikke længere komme ind i Sims 3 via CAW mere – det har origin desværre sat en stopper for 🙁  – Derfor kommer der heller ikke så mange billeder derinde fra efterhånden som arbejdet skrider frem – da jeg kun kan tage billeder via CAW og dermed er billederne ikke så gode.

 

Det ligger fast at nabolaget får navnet: Aurora Tides

og jeg håber selvfølgelig det bliver et godt lille nabolag. Det er fri opfundet ud fra en medium flat 200 flade, hvor jeg så har dannet øerne. Hele havbunden er desuden malet med sand – så det bliver nemmere at lave dyk områder.

 

den spæde begyndelse
lidt af øerne

Loading