Kaia ligger sig i selen med sine studier. Hun har kun tanke for at blive så god som muligt og det betyder at hun ser mindre til de andre studerende som alle render og laver andre ting end lige studier.

Sidst i semestret skal Kaia overvære en forelæsning. På forhånd har hun en ide om at det nok er lidt kedeligt og noget tørt stof – men det er en nødvendighed at være der.

Kaia møder velforbredt og er klar med at notere alt relevant ned – men som tiden går overmandes hun af kedsomhed og er tæt på at tage sig en morfar midt i det hele.

noterer alt ned

 

Men åh ha hvor er han dog kedelig at høre på ham professoren – Kaia prøver at holde øjnene åbne – men falder da lige i et kort øjeblik

Gabb

 

Endelig er det slut og Kaia stormer ud i den friske luft. Hun beslutter at tage på cafeen og få lidt at spise.

Her møder hun Scot – og han mener at Kaia ikke har viden nok til at gennemføre studiet. Kaia bliver sur og giver igen af samme skuffe – og de to ender med at blive irriterede på hinanden

 

får noget mad
sikke en opkomling han er

 

Frusteret forlader  Kaia cafeen – og beslutter at belønne sig selv med en tur i biffen. Hun går ind og ser filmen “huset uden døre” og glemmer alt om Scot.

 

i biografen

 

Hjemme igen studere hun via computeren og kaster sig i seng for at sove.

 

studier

 

Dagen efter er der undervisning i anatomi som hun deltager i. Det er sidste undervisnings dag før eksamen i morgen

anatomi undervisning

 

Undervisningen slutter tidligt og Kaia skynder sig hjem for at læse op på eksamen. Derefter har hun lidt frihed som hun vil bruge i svømmepølen

 

slapper af

 

Kaia beslutter at spise på stedet inden hun tager hjem. Hun vil tidligt i seng, så hun er frisk til dagen efter.

 

Dagen oprinder – i dag håber Kaia at hun består

 

på vej til eksamen

 

4 timer senere – Kaia har bestået sin eksamen og det betyder at hun kan starte højere oppe i lægestudiet. Glad og lettet tager Kaia hjem og tager et bad og så vil hun fejre sin eksamen.

Hun prøver at ringe til Betty – men hun er åbenbart ikke ved telefonen. Det forløbne år er forholdet kølnet mellem de to søstre og Betty har været ret overfladisk når de har snakket sammen. Kaia er skuffet – men det får være.

 

Hun går i bowlinghallen og spiller bowling samt hænger ud i baren.

Hun er ved at være træt efter en lang begivenhedsrig dag – men træffer lige på en af de andre studerende som er i olmt lune da hun ikke bestod sin eksamen.

Det lader hun højlydt gå ud over Kaia

 

uvenner

 

Kaia bliver sur og siger at hun jo bare kunne passe sine studier og hvorfor det nu skal gå ud over hende? Det ene ord tager det andet og Kaia ender med at stikke opkomlingen en lussing

 

sure mokke

 

Kaia tager hjem og går direkte i seng, da klokken er langt over midnat.

Dagen efter tager hun bad og får noget mad. Hun beslutter at gøre huset rent mens hun venter på at få sit eksamens bevis

Endelig kommer det – Et hårdt år er slut.

eksamens bevis

 

Derefter pakker Kaia sine ting – og begiver sig hjem til Paradis Bay.

 

på vej hjem

 

Kaia ankommer til Paradis Bay og her finder hun sin søster i sløset tilstand. Hun er i nattøj skønt klokken er mange. Hele huset trænger til rengøring.

De to søstre siger høfligt goddag. Hvad pokker er den af? tænker Kaia.

Pludselig er hun landet på jorden med et brag og hun indser at her kan hun ikke blive. Hun elsker Paradis Bay – men det er alt for lille til de drømme hun har med sin fremtid.

Jeg må skabe mit eget tænker Kaia og det kan kun gå for langsomt.

 

køligt forhold

 

Hvad vil der nu ske? Hvor vælger Kaia at slå sig ned?

 

Følg med i næste afsnit.

 

 

 

Loading