Kaia er vendt hjem til Paradise Bay – men noget er forandret!

“Mon det er mig der har ændret mig?” tænker Kaia. Tiden på universitetet har gjort noget ved Kaia og hun føler hun skal videre med sit liv – og noget siger hende at det ikke skal være her.

Betty er også forandret syntes Kaia. Hun er stadig sød og rar – men hun er ikke længere så interesseret i noget udover sin lægegerning.

Efter at have tilbragt et par dage sammen – beslutter søstrene sig til at flytte. Betty kan sagtens få arbejde andet sted og Kaia vil gerne i gang et sted hvor hun kan få de bedste muligheder.

Det er afgjort – vi flytter

Kaia og Betty forlader et forårs snedækket Paradise Bay – for at søge nye udfordringer.

 

Betty og Kaia ankommer til Danmark hvor Betty har købt et hus. Det er meningen at Kaia skal flytte for sig selv, når hun har anskaffet en bolig.

 

ankommet til Danmark

Betty er via sygehuset i Paradise Bay blevet overflyttet til sygehuset i Danmark hvor hun skal forsætte sin lægegerning. Samtidig er Kaia blevet ansat samme sted, så hun kan komme i gang med læge faget.

Nogen tid efter ankomsten flytter Kaia til andet sted

Kaia flytter fra Betty

 

Kaia har anskaffet en mindre 1 plans villa, hvor hun ikke har så langt til sit arbejde. Hun glæder sig til at tage fat på nye spændende ting.

I dette hus skal Kaia bo

 

Kaia starter i sit nye job og i løbet af kort tid er hun forfremmet – da hun allerede har gået på universitetet.

her arbejder Kaia

 

Endelig er den første hårde uge ovre og Kaia kaster sig ud i bølgen den blå. Hun har virkelig savnet at kunne dykke og det er der rig mulighed for her.

 

Ahh havet omkring Danmark

 

dykke er sagen

 

Dagene går og en ny forfremmelse er klar for Kaia – hun er nu ambulancefører – så det kører bare derud af.

Forårs festivallen er kommet og en aften efter arbejdstids ophør, hvor hun har arbejdet ekstra længe, tager Kaia til festival pladsen.

Her får hun lidt mad og sidder bare og nyder det – mens duften af forår fanger hendes næse. Pludselig er der en mand der bliver dårlig og Kaia springer til for at hjælpe ham.

 

giver lægehjælp

Manden er dybt taknemmelig og da Kaia har sikret sig at han er okay, tager hun hjem, for det er arbejdsdag igen i morgen.

Dagen efter er Kaia igen på arbejde og efter dagens gerning tager hun til den nærliggende vig for at bade og slappe af resten af aftenen.

bade ved aftenstid

 

Dagen efter er det fridag og det første Kaia gør er at gå i sin kælder. Her har hun forskellige videnskabelige lægeting stående, som hun vil prøve af.

 

et kig ind i hjernen

 

Efter at have spist beslutter Kaia sig til at tage ud og dykke. Hun tager til Skagens dykpunkt denne gang. Hun nyder den stille fred og ro under havets overflade, som hun finder dejligt afslappende. Pludselig bliver det uvejr og sigtbarheden under havets overflade forandrer sig. Kaia beslutter at komme op og da hun sidder i sin båd regner og tordner det godt om ørerne på hende. Hun får tøj på og beslutter at spise et sted. Hun ville gerne have været på festivallen igen – men det er vejret ikke godt til.

Kaia spiser på simmerburgerbaren og bagefter går hun i biografen og ser “Hajer på land”

ud og spise

 

og så i biografen

 

Klokken er endnu ikke så mange, da Kaia kommer ud fra biografen. Det småregner stadig, så hun beslutter at tage hjem.

Hun drømmer om at bliver forfremmet igen – for hun syntes selv hun er god til også at tage ekstra vagter når behovet er for det.

Hjemme igen får hun et opkald fra Betty. De to søstre har en længere snak og pludselig er klokken mange og Kaia må se at komme til sengs – for i morgen er der endnu en udfordrende dag på sygehuset.

snakker med Betty

 

Hvordan vil det gå for Kaia? Bliver hun hængende på sygehuset? Eller vil hun forfølge den indre stemme der hele tiden kalder på hende omkring mere frihed og alle de spændende ting hun kan lave?

Loading