Efter at have snakket med Bettys chef og gæsterne er gået – går Kaia i seng i dybe tanker. Hun kan ikke lige sove, for hun tænker på Betty og det venskab de for alvor har fået til hinanden. Hun føler hun vil svigte Betty, hvis nu hun beslutter sig for noget drastisk – for Betty har jo taget sig af hende siden de mistede deres forældre. Endelig falder Kaia i søvn. Hun sover uroligt og da morgenen kommer er hun ikke helt på toppen. Hun har dog truffet sin beslutning.

 

Kaia sætter sig ved sin PC og indskriver sig til universitetet – Hun vil gå læge og videnskabs vejen – så den kan bane vejen for lægegerningen – som hun nu vil kaste sig over

 

Kaia indskriver sig på universitet

 

Derefter vækker hun Betty og fortæller hvad hun vil gøre. Betty bliver glad på Kaias vegne og ønsker hende det bedste. “Vores forældre ville have være stolte – selv er jeg meget stolt over hvad der er kommet ud af dig Kaia” siger Betty – og tilføjer “Vi vil ses igen”

 

Lettet over sin søsters reaktion tager Kaia nu hul på et nyt kapitel af sit liv

 

pakket og klar
på vej

 

Kaia har fået penge med hjemmefra for hun skal ikke mangle noget mens hun studerer

Hun har lejet et mindre hus – da hun vil have roen og freden til at kunne passe sine studier. Hun har forbedret lidt på inventaret så hun har det bekvemt mens hun arbejder for sagen.

Huset Kaia har lejet

 

bekvemmelighed skal der til

 

Kaia har også anskaffet en mindre bil, så hun hurtigere kan komme frem og tilbage

 

Kaia sætter sig og læser i “lær din indre intelligens at kende” – men så kaldes hun til orienteringsmødet hvor hun skal kigge lidt på tingene og have sit skema mv.

får skema mv.

 

Hun har tilmeldt sig læge/videnskabs studiet – så hun haster hen i videnskabs lokalet og kaster sig over de spændende apparater der er.

 

spændende sager

 

Efter det går hun ovenpå – da sulten melder sig – så hun køber et brød med ost og en sodavand

spiser

 

Bagefter spiller Kaia Bordtennis og ser det er blevet sent – hun må hellere tage hjem, så hun kan være frisk til dagen efter hvor undervisningen starter.

 

spiller bordtennis

 

uha det er blevet sent

 

På vej hjem tænker Kaia at hun hellere må skifte til noget andet tøj, så hun ligner de andre studerende mere.

Dagen efter om morgenen skifter Kaia til andet tøj og tænker “Jeg må hellere lade håret gro lidt” Hun sætter sig for at studere på computeren da hun først har undervisning ved middagstid.

undervisning

 

Efter et hårdt studie, slapper Kaia af med lidt skak og bagefter falder hun i snak med Ann. “Jeg må hellere ringe til Betty i aften” tænker Kaia.

slappe af

 

Det er blevet sommer og det er varmt – så Kaia beslutter at tage en svømme tur. “Jeg savner havet” siger hun højt til sig selv.

Nu skal der der svømmes

 

Snorkle kan man man også selvom der nok ikke er noget at finde

 

snorkle

 

“Nå jeg må hjemad – der er jo en dag i morgen igen” tænker Kaia

 

på vej hjem

 

Hvordan vil Kaias studie tid gå? Vil hun bestå? og vil hun blive i Paradise Bay?

Følg med i næste afsnit af Kaias liv.

 

 

 

Loading