Man kan spille med havfruerne i Sims 4. Man laver dem ligesom man laver almindelige simmere – vælger tøj de skal have på når de har 2 ben og når de har finnen på.

Man vælger under “overnaturlig” og vælger fiskefinnen der kommer frem. Ligesom med alt andet giver man dem navne og vælger hvordan de skal se ud.

 

Havfrue
Havmand

 

Der er kommet en ny funktion som gælder for dem og der er noget der hedder Hydrering – og som gør at de kan blive lidt komplicerede at have med at gøre. Det er vigtig at væskebalancen hele tiden er i orden – det kan man sørge for via – 1) lade dem svømme i havet – 2) lade dem drikke vand – 3) sende dem under bruseren

De spiser normalt – og de fleste er vegetarer – de har brug for toilet og for at kunne sove – ligesom de almindelige simmere.

De kan også få børn – er det kun den ene der er havsimmer og den anden normal simmer – så er der 50 % chance for at børn bliver havsimmer. Er begge forældrene havsimmere er der 100 % chance for at børn også bliver det.

Som havsimmer kan du også tilkalde andre havsimmere og du kan tilkalde delfinerne.


Jeg spillede en del i går aftes med min Havgase familie. Her oplevede jeg en hel anden måde at spille på – faktisk var det svært at styre dem – for de vælger hele tiden de våde element – de springer bare fra anløbsbroen og lige ud i havet.

For første gang oplevede jeg voldsomt regnvejr i Sulani og sørme om min havfrue simmer syntes det var sjovt at rende rundt med paraply over hovedet – WUT? Hun så også lige efter om der var fisk i fælden med paraply over hovedet!

Crystal med paraply

 

Udover det rendte de rundt – og kyssede og krammede hinanden – når de da ikke spiste – var i bad – på toilettet – sov – sejlede eller  svømmede i havet. Man kan passende sige en familie der lidt passer sig selv.

svømme i havet
kys og kram skal det til

 

Jeg har faktisk ikke haft dem andre steder henne – det opgav jeg og jeg tænker de er svære at holde væske balancen ved lige på når de er på farten.

 

Loading