Søge tendenserne på siden her viser tydeligt at Sims 4 ikke er i høj kurs. Det forstår jeg egentlig godt på en måde – for det er til dato det mest kedelige Sims spil af dem alle.

Jeg tænker også at det er meget fastlåst – når du køber pakker til spillet – så kan du ikke slå dem fra – hvis du eksempelvis ikke ønsker at spille med bestemte pakker.

Jeg var jo så “dum” at købe vampyrpakken og nu render der vampyrer rundt i div. nabolag og endda med adgang til husene rundt omkring – hvis ikke man husker at låse dørene. Det er jeg blevet ret træt af –  og den evindelige SMS besked om at : “Velkommen til nabolaget – du har en yndig hals”  Yrkk den hænger mig ud af halsen he he – så siden august har jeg ikke rørt spillet overhovedet.

Den næste udvidelsespakke er nu på vej til spillet og denne gang kan man blive berømt og en kendis og have en karriere indenfor film, musik mv. – Jeg har besluttet at den pakke skal jeg ikke have.  Jeg har ikke spillet showpakken så meget i Sims 3 – men dog nydt godt af de ting der fulgte med pakken – Jeg er faldet i en del gange og hver gang ender det med at jeg ikke spiller fordi jeg mister interessen. Der løber jo kroner og ører på hver gang – og denne gang sparer jeg de 349 kr. pakken koster.

 

Der søges en del på Sims 2 og 3 herinde på siden – så det tyder på at det er her spil iveren ligger. Selv spiller jeg sims 3 ind i mellem – men jeg må indrømme at der kan gå uger i mellem sommetider. Jeg kan dog godt henfalde til at spille i de første eftermiddags timer hvor mine hunde alligevel sover til middag. Iveren var størst dengang vi var nogle stykker der kunne dele vores spiloplevelser.

Jeg foretrækker Sims 3 – derom ingen tvivl – jeg elsker de åbne nabolag og at jeg kan se hvor mine simmere er – jeg foretrækker stadig at bygge og indrette med spillet på grund af de utallige farve og mønstre valg man kan foretage.

Via Twitch er EA gået live streaming via Sims 4. I mine øjne er det en fallit erklæring hvor man forsøger via live streamning at fange folks interesse – den seneste fandt sted d. 17/10 og handlede om den berømtheds pakke der er på vej (udkommer 16/11) – en del tjant og fjas med makeup som gjorde at jeg ikke gad kigge på det.

Hvordan det kommer til at ende – ved vi jo af gode grunde ikke endnu- men Sims 4 kører på de sidste krampetrækninger er min vurdering – jeg ser desværre ingen løsning forude. Så skal der ske det at platformen ændres fuldstændig og vi får de åbne nabolag så simmerne igen kan bevæge sig frit og de utålelige loadskærme forsvinder. Tør man mon håbe på det??

Loading