Jeg vidste det godt på forhånd at det ville blive en udfordring at spille Sandsgården. Jeg har spillet i mange store bygninger gennem årerne – men vi kommer ikke udenom at spil oplevelsen forringes jo større et hus man sætter i spil. Hvis man så også placerer en familie – så er man straks prisgivet, for simmerne “lever” jo deres eget liv og har en egen vilje og ofte drukner de i sådan et stort hus.

Jeg husker da jeg spillede 100 års herregården – et værre kaos og jeg havde mit hyr med at styre de to simmere der boede i huset, fordi de “gemte” sig i de mange rum og man så skulle “lede” efter dem. Det blev til mange klik på kameraet for at finde dem.

Og sådan er det også endt med Sandsgården. Den er blevet flot både ude som inde – men jeg orker ikke at spille i den – længere er den ligesom ikke. Jeg mister overblikket og fokus og “mine” simmere dasker rundt på må og få fordi jeg ikke kan nå at følge dem rigtig.

Jeg har spillet gården gennem nogle dage – fået taget nogle billeder og må erkende at det faktisk var Benhilda der var mest på pletten 😆

Forest Rain og Petunia fandt lige hinanden
Benhilda i aktion
Petunia malker
Mens Forest Rain bruger 6 sims timer på heste ryg
“Kaos” gården ved aftentide
Benhilda snakker med Holly
Holly leger – for hun keder sig jo
Anton keder sig også – så han ødelægger møblerne
Straks er Benhilda der og lærer Anton gode manerer

 

I mens dette foregår på billederne sidder Petunia og spiller computerspil – mens Forest Rain ser TV. Om natten sover Forest Rain i et af børneværelserne – mens Petunia sover i soveværelset sammen med Anton.

Jeg når ikke rundt da huset er så stort – så derfor forlader min Timberlake familie snarest Sandsgåden. I stedet vil jeg bygge et mindre sted til dem og flytte dem ind der. Sandsgåden vil blive omdannet til et offentligt sted – ved ikke lige nu hvad jeg vil lave – men det kommer der opdatering på.

 

Sandsgården

Loading